Ben bugün bana değer veriyormuş gibi olan insanlar tarafından böyle hissettirildim.🥹Keşke bayram günü böyle olmasaydı, Size tavsiyem affedilmeyecek hiç kimseyi affedip kendinizi yoksaymayın.

Ben bugün bana değer veriyormuş gibi olan insanlar tarafından böyle hissettirildim.🥹Keşke bayram günü böyle olmasaydı, Size tavsiyem affedilmeyecek hiç kimseyi affedip kendinizi yoksaymayın.

Bazen suçu kendimizde de aramalıyız, karşındaki insana açıklama yapmadan silersen o insan da buna karşılık verirse karşındakini suçlayamazsın mesela.
Bana da çok kez hissettirdiker böyle.
Sen suçlusun diyorsun yani bilip bilmeden öylemi?
Evet.
Anladım, senin görüşün saygı duyuyorum.
Teşekkürler.
Rica ederim.
hissettiren oluyo gercekten cok uzuluyorum bazen kendimi o yerde fazlalikmis gibi de hissediyorum gercekten hani berbat bir duygu, dusunce ama o an dusunuyosun, hissediyosun iste elinde olmadan. sende uzme kendini balim su siralar hic iyi gormuyorum seni
Senin için zor geçen bir gün olmuş anlaşılan… 😔 İnsanların bazen kırıcı ya da umursamaz davranışları bizi derinden etkileyebiliyor. Ama unutma, kimseye seni değersiz hissettirme hakkı vermemelisin. Kendine iyi davran ve sınırlarını belirle. Değer görmek istediğin gibi, önce kendine o değeri vermelisin. 💛
Bu tür durumlarda duygularını bastırmak yerine, sevdiğin birine anlatmak ya da kendine güzel bir aktivite ile vakit ayırmak iyi gelir. Kimse için kendini yoksaymaya değmez. 💫 Unutma, sende kocaman bir sevgi birikmiş. Buna layık olan insanlarla paylaş. 🌻
Cevap
3Cevap
hissettirler
Evet zaman zaman oluyor ve o insanlar artık benim için yok oluyor
Bugün gerçekten apayrı bi sevgi vardı sanki etrafımda ben de öyle hissettim
Çoookkk hem de..
Kötü hissettiriyor insana:(
Hissetmemeye başladım. Tamam onlar mutlu umurlarında değilsin. Sende gül geç. Önünde hayatın var diye kafama kazıdığımda da oldum :)
Ne güzel, ama herkesin kafasına bunu kazılması kolay olmuyor ki :))
Kolay olmadı zaten. Kalbin acıdığını söylediğinde , sessiz ağladığında Çok yaşa diyen , değer verdiğin birisini düşün mesala. Bu sadece bir örnek.
Hiç kolay olmadı :))
Çok yaşa ne ya Çok yaşa! diyen birisini düşün..
Evet benim için çabalayan birileri olmasa hayatımda gerçekten hayat çok zor
ya ben geberrrrr diyen yazıyorum 2 dir çok yaşa diyen demiş sjsjsjs
Jdjfjfjgjgkv
işte KS bile kırdırtmıyor sjsj
Aman boş ver takma KS yi djdjfjfjf
Takmiyom ki zaten jsjskj
En güzeli takmamak djdjfn
O sayede bu haldeyim. d
Memnunmusun bu halinden
Evet yoksa kafayı yersin. d
Aynen öyle
Bugün bende yaşadım arkadaşımla kavga ettim üstelik bide tel porsuk çayına düştü üzme kendini boş ver
Böyle hissettiğim çok oldu ama bugün değil
Güzel kalbini yorma bence onlarla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?