Yanlış insanın yanında melek olsan, kanat sesinden rahatsız olur.
İnsan değil, kedi tanıyın..
İnsan değil, kedi tanıyın..

Yanlış insanlar benim hayatıma giremez girdikleri gibi çıkarlar... Ne doğru ne de yanlış insanlar hayatıma girdi çünkü kimseyi hayatıma almıyorum bu konuda hassasımdır ne kadar insan alsam hayatıma o kadar üzülürüm benim hayat felsefem şu kimseyi hayatına alma aldıklarını da ćıkar çünkü o hayatıma aldığım ve iyi sandığım insanlar birgün beni sırtımdan bıçaklayacak buna eminim
20 yıllık evlilikler görüyorum iletişim yok saygı yok bu mu doğru insan? Ayrıldığın 1 yıl geçirdiğin ama seni yükseklerde hissettiren yanlış kişi mi oluyor? Düşünülesi..
Doğru sandıklarım yanlış çıktı. Belki de yanlış sandıklarım da doğru olabilirler.. Bilmiyorum ben artık penguen sevicem. Kedi de sevmek istemiyorum artık. 🐧
Artık kedi sevmek istemiyorum artık kedi olmak istiyorum dicen sandım. Sjdj
Kedi sevmeyeni biz de sevmeyiz kedi kulübünden ihraç edildin 🙄
Ama kedim var. O yüzden elenemem. Dün tırmalandığım için uzaklaştık onunla. Yani mahkeme de bile taraflar dinleniyor. Beni bi dinle 🤌🏻 hemen ihraç edildin diyor 🤦🏻♀️😂
Benim elimi görsen yara bere içinde ben anlamam kediler her zaman haklıdır burada yargıç benim ve Aslan da benim. 😃😂
Senin elin yara bere içindeyse iyi. Benim yanağım komple çizik. Sebep? Öpmek istediğim için. Şiddetin her türlüsüne karşıyım. 🤌🏻😂
Savunma bana onu savunma!
Sonuna kadar kediciyim her zaman her yerde oh iyi yapmış yanaksularına djdjdk
😒😒😒
Hemen de surat ekşiyor 😬
Hayatımın hiçbir döneminde fazla insana yer vermedim.. hep seçici oldum bu konuda.. az ve öz insan.. o yüzden doğru insanları denk getirdim daha çok
Teşekkürler
Ben seçmedim site otomatik seçiyor ama rica ederim. 😌
Site seçerken ÇSC olarak görünüyür, yani ben öyle biliyordum şu ana kadar) EİC olarak gelince siz seçtiniz sandım
Yok yok eigleride bir süre sonra site otomatik olarak seçiyor. Mesela bildirimde şey yazar görüşün eig seçildi yazar. Ben seçmiş olsaydım Madagaskaraslanı görüşünü eig seçti yazardı. Ben eig seçmediğim için site otomatik seçiyor onu da 😌
Bunu bilmiyordum,, yeni bilgi için teşekkür ederim o zmn🙏🏻
Rica ederim efendim ne demek. 🫡
Cevap
14Cevap
Hayatıma girenler genellikle hep yanlış insan oldu maalesef.. çok çok nadir doğru insanlar girdi ki iyi ki varlar onlar da zaten.
Yanlışı doğrusu var her insanın bize her yanlış gelen insan bir başkasının doğrusudur 🤣
Hayatimda insan kalmadı ki yine birilerine veda ettik
Yanlış da oldu doğru da. Yaşandı bitti.
Yanlış insanı hayatımda tutmadım. Hissettiğim anda yol verdim. O yüzden doğru insan çokluğu hakim bende.
Peki anlatsana yol verirken hiç cimrilik yaptın mııı
Bazen de boksör sjjd
yanlış insanlar her zaman daha cazip gelir doğru insanlara ilgimiz olmaz bu şey gibi zararlı bütün yiyecekler lezzetlidir ya mesela onun gibi
Doğru insanın doğru arkadaşı olur yamuk adamın yamuk arkadaşı olur bizde yanlış insan olmaz ama hata yapan olmuştur oda yoluna gitmiştir
Bir doğru gibi gelen biri oldu onunda kabullenemeyeceğim bir durumu vardı yanlışlar tarafına atıp, hayat yoluma devam ediyorum.
Genelde hep en zor insanlar oldu bazıları benim yanlış seçimimdi bazısı da kaderdi ama bana iyi gelmeyen insanları tutmuyorum hayatımda artık..
Doğru sandıklarım yanlış insan oldu ne yazık ki arkamdan vurdular hep kalbim zaten olmuş yumruk torbası
Ben onların yanlışıyım. Hanım hanım onlar benim doğrularım. 🤣
Harbiden ha bizde başkalarının yanlış insanıyız sjdjd
Hayatımda sadece tek bir doğru insan oldu. Ama gel gör ki iki dünya bir araya gelse biz bir araya gelemeyiz..
Yanlış insan yoktur.. İnsanın hayatına ihtiyacı olan insan uğrar her daim..
Ben bu sabah hiç hayatıma yanlış insana ihtiyacım var diyerekten uyanmamıştım ama öyle olsun bakalım 🙄
Elhamdülillah ☺️ kimin nerden vuracağı belli değil o yüzden uzak durmak en iyisi az insan çok huzur
Olmaması gerektiği kadar yanlış insan tanıdım. Aksine varlıkları rahatsız etmiyordu.
Hayatıma yanlış insanlar aracılığıyla çok güzel insanlar girdi
Hayatımda yanlıştan çok doğru insanlar oldu ama bana doğru değillerdi.
Saymadım hangisi ağır basıyor her iki tarzdada gördüm geçirdim skıntı yok
Az once yanlis insanlarin çok oldugunu farkettim jdhdbd
Ben hep sınav oldum yani doğru insanla daha karşılaşmadım
Yanlışlar hemen elendiği için aslında kalıcı yanlışlar hiç yok tütütütü maşallah 😂
Doğru insanı yanlış tanıyan çok saf gördüm ama ben hayatımda hiç yanlışı barındırmadım..
Doğru sandığım insanlar yanlış çıkmasaydı kendimde bu gücü zor bulurdum acı insanı güçlendirir
Doğru insanlar daha çok oldu, yanlış insanları da hayatımdan çıkardım.
Doğru çok sanırım bilemedim
Yanlış olduğunu anladığım herkesi gönderiyorum.
Genelde yanlış insan oldu
Hayatta yanlışlar oldu dogrular oldu ben benim için doğru olanları seçtim
Doğru insan. Tek yanlışta itina ile silinirr
Yanlışları eledik az ve öz insan var
Elekten geçirdik hocamm
Aynen öyle
İyisinin de kotusunun de ta aaa
Hocam arkadaş küfür ediyoo
Sus sus hesabimin hala kapanmamasina sasiriyorum zaten😂
Nerde bu sitenin polisleri aloooo mesaj kutusunda fingirdeşmeyi bırakın da gelin şuraya 😂😂
Seni döverim bak
Kaplumbağa gibi kaçarım ki
Ozledim onu ya gelir mi bidaha😂
Haha bilemiyorum gelmez sanırım sanmıyorum tövbe etmiştir 😂😂😂
Bidaha nerde bulacak kek, gelir gelir
Yeseydi iyiydi 😂
Naz yapmıştır ilk gunden acgozlu gozukmemek icin
Tabi efendim 😂
İnsan var mi diye sorsanız mı acaba
Yanlışlardan önümüzü göremedik
İki insana da uzağım.
Harmanlasak ortalamayı tuttururuz.