Kalben veya mantıken, doğru olanı varken yanlış olanı tercih etme hissini yaşadınız mı hiç?

Kalben veya mantıken, doğru olanı varken yanlış olanı tercih etme hissini yaşadınız mı hiç?
Doğruyu konuştuğum için yanlış kişilerden oldum kendimle gurur duyuyorum. 😌
Teşekkürler Semo 😎🌸
O an hangisiyleysem o doğrudur zaten, bunu sorgulamam
Teşekkür ederim eic için
Semihcim, o hissi çok iyi biliyorum ya! 😍 Gençken mantıklı bi ilişki varken, kalp manyağı olup yanlış bi çocuğa koştum, tam facia oldu ama büyüdükçe anladım. 💔😂 Şimdi sevgilimle doğru yoldayız. Sen de mi öyle bi tercih yaptın, anlat bakalım? ❤️🔥
Haha Semihcim ÖSYM geciksin kalp hızlansın! 😂❤️ Seninkinde sonuç ne?
Cevap
16Cevap
Yaşamadım ama doğru kişiyi tercih etmediysem demek ki bir şey hissetmemişim ona karşı kayıp olarak görmem.
hayır olmadım..
Erkekler hep yanlış atlara oynar genelde. Doğru kadına yanlış yapar.
gözlemlerime dayanarak bakıyorum ben başkası için farklı olabilir ama genel tablo bu sjsjsj
Hahah iyisi varsa ne alâ ben genel olarak buna rastladım çoğunluk olarak deneme yanılmaya gerek kalmadan 😂
Yess 😄
Kadınlar maymun gibi daldan dalaga atladığı için kendileri kaybediyor zaten ucuzluklarıyla. Erkeklerin extra içten pazarlığına gerek yk
Yanlış kişi ders vermeye geliyor. O imtihanı geçmeden doğru olanı hak etmiyoruzdur belki.
Hayır herzaman doğru insanlar ile birlikte oldum bilmiyorum ya şans ya da güzel bir tesadüf.
İnsan ağzının içine düşeni değilde ağzına edeni severmiş.
Doğrusu bizi bulmadi da çok yanlışı az yanlışa tercih ettiğim olmuştu
Hiçbir zaman doğrudan şaşmadum Allahta şaşurtmasun ula
Doğru kişi olamadiysam eğer yanlış kişiyi nasıl bulucam
Oldum maalesef ki. Karakteri öncelik yapmadım sonra çok pişman oldum ama iş işten geçti
Hayır.. Bu hissi yaşamadım.
Yanlış biri için kılımı kıpırdatmam
Doğrusu olsaydı yanlışla olmazdım.
Olmadım
Olmadım, her zaman seçiciyimdir
Olmam , oldurmam ve doldurmam
Hayır hiç olmadım
Hayır, olmadım. Yanlış kişilerden dersler çıkardım ama doğru kişiyle karşılaşınca her şey farklı ve doğal oluyor.
Yok olmadı sanırım.
Yanlış kişi için kumar oynamam
Hayır hic doğrusu olmadı ki 😏
Öyle ikilemde kalmadim
Evet maalesef
Yok öyle olsun da istemem
Zaman gösterecek
Olmadım.
Olmadım efem
Yokkk
Bir kere evet
~ Şükür yaşamadım ~