Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yıl“Hanımcı” terimi, geleneksel olarak eşine büyük bir saygı ve bağlılık gösteren erkekleri tanımlamak için kullanılan bir kavramdır. Ancak, bazı insanlar bu kavramı mizahi veya eleştirel bir şekilde kullanabilirler. Genellikle bu tür bir mizah veya eleştiri, erkeklerin “hanımcılık” olarak adlandırılan davranışlarının toplumsal cinsiyet normlarına uygunluğu veya bu davranışların erkeklik anlayışıyla çelişip çelişmediği üzerinden yapılır.
Hanımcı olmak suç değil, ancak toplumsal normlar ve beklentiler doğrultusunda bazı kişiler bu tür davranışları sorgulayabilir veya eleştirebilir. Bazı insanlar, hanımcılığın toplumsal cinsiyet eşitliği açısından sorunlu olabileceğini düşünebilir, çünkü bu durumun geleneksel erkeklik rollerini pekiştirebileceği veya kadın-erkek ilişkilerinde güç dinamiklerini sürdürebileceği görüşündedirler.
Özetle, hanımcı olmak suç değil; ancak toplumsal normlar, kişisel değerler ve kültürel anlayışa göre bu tür davranışlar farklı şekillerde değerlendirilebilir. Önemli olan, herkesin saygılı ve eşitlikçi bir şekilde ilişkiler kurmasıdır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı.
1 yılHanımcı erkek diye bir kavram yoktur. En nefret ettiğim söylemlerden biridir. Bir erkek, sevdiği kadına değer vermesi kadar doğal bir durum yoktur. Sevdiği kadından izin istemesi, bir yere gittiğinde haber vermesi ya da bir şeyi yapma dediği zaman kadının buna uyması çok özeldir.
Erkek yaptığında kadının gocuna gitmiyor ve dinliyor. Eğer bir kadın bir şeye izin vermiyor ya da onunla görüşmeni istemiyorsa bunda kesinlikle senin hayrına olan bir şey vardır. Kadınların hisleri çok kuvvetlidir, sezer tehlikeli bir şeyi. Kadınlara ne kadar değer verirsen; sana 10 katını verir. Varsın etrafındakiler sana hanımcı desin. Sevdiğine değer vermek ve onu bir birey olarak görmenin neresi yanlış? Ben katiyen bu söyleme ayar olmakla beraber sevdiğim kadının dediklerine kulak asarım arkadaş.
Yemişim toplumun erkek adam kadından izin mi alır, nasıl erkeksin demelerine. Seviyorsam ve kalbimin sahibi o kişi ise elbette dinlerim; bundan daha doğal ne var. Erkeklik gururunun da canı cehenneme.11 Yorumla- 1 yıl
Yok ama olsun
Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Saçı uzun aklı kısa derler ya hani kadın milletine birazcık gerçekten öyleler. (Milyarlarca erkek milletini her zaman ki gibi milyarlarca toplumun yarısını oluşturan kadın milleti hanımcı etti.) Hanımcılık Marksist Feminizm ile Feminazi ideolojisinin yaptığı ırkçılık yüzünden. Bu arada şunu'da belirteyim bir tek kadınlar tecavüz mağduru değil. Tecavüz sadece kadın'ın zayıf yaratılmış olan narin ve aşırı embesil yaratılmışlığı ile alakalı değil. (Erilliğin Dişilliğe kıyasla yaradılışlı üstün etmen yaratması, Allah c. c'nin Dişil'e hiçbir yetenek vermediği anlamına gelmez / ayrıca bkz : Partenogenez (Döllenmesiz üreyen eşeysiz gamet hücreye veya eşanlamı ile cinsel birleşme olmadan üreyebilen Aseksüel (anticinsel) canlılar
00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılKarısı mı hesabı ele geçirdi acaba 😄
13 Yorumla- 1 yıl
Kizz, jdjdjd aklima dilan polat geldi
- 1 yıl
Bigünlüğüne hesabı ele geçirip bunları yazmayı nasip et be 😂😂 teşekkürler çiçeğim 🎈
- 1 yıl
😀duaya ortağım Allahim amin
Rica ederim
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
56
Cevap
62Cevap
1 yılSübliminal mesaj orada beyler bakın. Kadın seveceğinize kedi sevin diyor. 😏
33 Yorumla- 1 yıl
😃belki de karısına kedim diye hitap ediyor
- 1 yıl
Burdan dönmez biz mesajı aldık. 😃
- 1 yıl
Yanlış mesaj o spam spam
- Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
1 yılYaa yok ben nefret ederim böyle erkek tiplerinden herşeyin fazlası zarardır tamam eşine değer versin saygı duysun da bir ağırlığı olsun , karısına hükmetmesini bilsin ne o öyle süs köpeği gibi peşinde hev hev hev 😂😂 kılıbık erkeğe hayır ❌❌❌
30 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı.
1 yılHanımcı olacağım derken kılıbık olanları onaylamıyorum ama eşine ya da sevgilisine değer versin bence her iki cins de karşılıklı olarak.
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı. Hayır değil tabiki ama herşeyin dozu var
10 YorumlaHanımcı olmak başka kılıbık olmak başka. Bazıları hanımcı olacam diye köle oluyor.
68 Yorumla- 1 yıl
Köle hangi Köle bu 😒
- 1 yıl
@Bynarcos 👍👍👏👏👏
- 1 yıl
Yok o kadar da değil
- 1 yıl
Var burada da öyle züppeler 😂😂
- 1 yıl
@r_engarenkyollar onlar abaza erkeklerin yuz karasi zaten
- 1 yıl
@nicksiiisiiz aynen öyle çok haklısınız 👍 hep bunlar yokluktan oluyor işte 😂 rabbim kimseyi yoklukla imtihan etmesin 😂 yokluk zor şey 😂
- 1 yıl
en güzeli işte
1 yılHanımcı olmak suç değil, ancak sosyal medyada veya bazı ortamlarda eleştirilme veya dalga geçilme nedeni olabilir. "Hanımcı" terimi genellikle erkeklerin, eşlerine veya partnerlerine çok bağlı ve onları ön planda tutan davranışlarını ifade eder. Bu durum bazı insanlar tarafından aşırıya kaçma veya erkeklik normlarına aykırı olarak görülebilir. Bu yüzden, cinsiyet rollerine ve toplumsal beklentilere uyum sağlamak isteyen bazı kişiler bu tavırları eleştirebilir veya küçümseyebilir. Aslında önemli olan, ilişkilerde karşılıklı saygı, sevgi ve destekle hareket etmektir.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılHanımcı olan erkek, yarine saygı duyan erkek kazanıyor. Yarine saygısı olmayan, yarenini bir obje olarak gören, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi olarak gören erkek ise kendi kuyusunu kazıyor, eksiltiyor kendisini kadının yüreğinden ve hiç olmamışcasına bitiriyor kadın öyle bir erkeği yüreğinde. Kadın şefkatli adam sever, ruhunu doyuran adamı sever, aşkla bakan, üzerine titreyen, kendine bebekler gibi muamele eden adamı sever, hanımcı adamlar her dem kazanır, el iyisi değil ev iyisi olmak lazım, el değil evdekiler sevmeli insanı, insana evdekiler, evindekiler lazım çünkü.
10 Yorumla Hanımcı ve beyci olmak güzel de dozunu kaçırmamak lazım. Köle efendi ilişkisine dönüyor sonradan. Ben her dediğime tamam diyen, hep ağzıma göre laf veren birini istemem şahsen. Çıkıntıları olmalı benim gibi
10 Yorumla
1 yılTanımcı olmak suç değil yani işine değer vermek ona bir şeyler de yardımcı olmak suç değil ama hanımını destek oluyorsun ilgi gösteriyorsun diye de kılıbık olmaya gerek yok erkek dediğin yeri geldiği zaman masaya yumruğunda vuracak yeri geldiği zaman şefkatini de gösterecek bu sefer aman karıcığım aman tamam sen haklısın sen şusun dersen ipleri verirsin ondan sonra oturur ağlarsın her şeyi dengeli olacak
21 Yorumla- 1 yıl
Hanımcı olacaktı tanımcı olmuş pardon 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılHanımcı olmak başka hatunun prensesine dönüşmek başka.
Erkeklik prensibini de çiğnetmemek gerek bir yerde. Bu orijinallik dışı bir davranış.
Aşırılığa kaçıp diğer kadınları heveslendiren bu prenses erkekleri kınarken, böyle erkekleri de talep eden kadınların hayatında da mutluluklar dilemekten vazgeçiyorum.
En güzeli özünde yaşamak.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Aklı olan kişi hanımcı olur zaten 🤦🏻♂️ Bi kadınla tartışıp haklı çıkan erkek var mı? Haklı çıksan bile bunun bedeli olacaktır 🤦🏻♂️ hayatım sen haklısın , nasıl istersen diyeceksin.. sonra paşalar gibi yoluna bakacaksın 🤷🏻♂️
12 Yorumla- 1 yıl
Itaat et rahat et😃
Kişilik & Karakter konusunda 954 cevap paylaştı. yani doğal bu. erkek evin direği denir ama sen den büyük direk var. erkekten yonlendirmesi yonetmesi beklenir ama c baskanı karın. gurur duyulcak bişey değildir. ortamda genelde sakayla direk gecistirilir. :D
işin sakası realitede tabi bu bir birliktelik biri diğerini ezcek olmaz. müşterektir bence hayat. hanımcılık da ok dir cok abartmadıkca. erkeğinde gururu vardır kızlar bunu bilerek hareket etmeli şımarık hep kendi istediğini yaptırmamalı. ha diyelim yaptınız ne olcak. senin kocan ezilmiş olcak ezende sen. ben acıkcası istemezdim kız olsam. ona alan bırakırdım. bazı işler hatun işidir diyim eline sazı alıp istediğini yapar kız zaten. kılıbıklık moduna gecilmesin de. neyse mutlu olunda
00 YorumlaSuç değil ama bana ters. Hafiften maço tarzım benim.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. https://www.youtube.com/embed/WHqxxPxC-5gBu geldi aklıma..
12 Yorumla- 1 yıl
Başımın tacı eşim var orası kalsın 😃😃
1 yılKedi girmis araya ama olsun jwhsh hanimci olmayan erkegi anasi sevsin beslesin
24 Yorumla- 1 yıl
Karısını kedim diye seviyor diye yorumladim
- 1 yıl
ya da o ara küstülerse jshdh
- 1 yıl
Yerim küslüklerini birbirine aşık olanlar küsünce ben üzülüyorum
- 1 yıl
🥺
Hanimci erkekler genelde yumuşak oluyor ondandır
12 Yorumla- 1 yıl
Yumuşaklar kadinlardan mi hoşlanıyor 😒
1 yılHanımcılığın dozajı önemlidir, fazlası erkeği erkeklikten çıkar.
https://www.youtube.com/embed/Rx55v3FVezAVideo işin esprisi.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. çok hanımcı bilioz en çok onlar bi haltlar çeviriyo asdfasdf
11 Yorumla- 1 yıl
Bu da doğru he
Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yine de fazla hanımcı olmasınlar sonra işimiz gücümüz yok gibi bir de hanımlarla uğraşıyoruz
12 Yorumla- 1 yıl
Uğraş 🙄
1 yılAta erkil toplumun sonucu. Erkek sert olur, karısı sözünden çıkmaz falan filan yüzünden...
Suç değil, hatta ödüllendirilmesi gereken bir şey.
Hanımcılar klonlansın!!! 🔊10 Yorumla
1 yılBir erkek kadinin mutlu olmasini kiskaniyosa o erkek degildir. Ayni sekilde kadin da erkegin mutlulugu icin cabalar. Iliski dedigin karsilikli iyi niyet barindirir eger bu yoksa o baska bisey olur.
10 YorumlaBence yerinde güzel bir şey. Abartmamak koşuluyla, yani bir yere giderken izin mi alınır vs demek yanlış. Kadın ile erkek aynı değildir. Evde yalnız kalmak istemez belki haklı olarak. Yani özellikle evli erkeklerin biraz dikkat etmesi gereken bir konu. Ben mesela evli arkadaşlar ile daha önceden plan yaparım. Geç saate kadar tutmam. Ancak iki tarafında Belli zamanlar birbirine zaman vermesi iyi olur. Yani insan evli olabilir ama mırç mırç ilişkiler zamanla yıpranabiliyor
00 Yorumla
1 yılhanımcı tabiri çok yanlış... iki tarafında birbirini önceliklendirmesi aşk yaşaması lazım. Sanki hanımcı deyince tek taraflı gibi duruyor... bunun sebebi beyci, kocacı gibi tam tersi bi tabirin olmaması... ilişki cumhuriyetle yönetilir.. monarşi ile felan değil.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
s 1 yılHanımcı erkek candır. Kadını mutlu etmeyi beceremeyen, sevgiyi ego savaşı haline getiren tipler hanımcıları ezerler.
20 Yorumla
1 yılHanımcı erkek demek bana göre eşini seven, kırmak istemeyen, onu el üstünde tutan harika bir eş 😀nasip olsun cümle isteyenler hanımlara
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHanımı olmak buysa karşıyım …
Hanımcılık sevdiği Kadının Mutluluğunu Öncekik haline getirmek sahip çıkıp sonsuza kadar yüreğiyle sevmektir…
aşk ve duyguya böyle görseldeki gibi iltifat etmek değildir bence
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 792 cevap paylaştı. Boş beleş işler. Bazı insanlarda karakter diye bir şey yok ve zaten vıcık vıcık ve suni bir ilişki. Erkeğin de kadının da bir duruşu olacak. Babam ilk okul mezunu olduğu halde anneme biz çocuklarına şunu yapacağım, bunu alacağım diye danışır, fikir sorardı.
00 Yorumla
1 yılAy bu da pek bir samimiyetsiz geldi ya iki kelimesinden biri Karım
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Ay kim dalga gecmiyormuş ya🙄Hanımcı erkeklerin hepsi şu an cenneti yaşıyorlar.
21 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılHayır bence mağara ayılarının eş bulamayıp çemkirmesinden çıkmış bu söz
20 Yorumla Hanımcı erkek bulayım evlenicem. Ama yok sorun o 🥹
10 YorumlaDalga geçmek çok saçma. Bende geleceğin hanımcısıyım😅
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
1 yılGörselde ki hanımcı değil ki düpedüz mal bu 😂
Hanımcı olmak suç değil10 Yorumla
1 yılYok kadına hizmet vatana hizmettir ahhaha ama tabi abartmamak şartı ile
113 Yorumla- 1 yıl
yooooo ne münasebet çıkar göster
- 1 yıl
yok alakası yok benim
- 1 yıl
Keserim
- 1 yıl
Seni
- 1 yıl
ay aman nolcak jshshd
- 1 yıl
Hadi ordan
Hanımcı olacaksa bana olsun ya bu ne böyle her yerde reklam
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Suç gibi gösterseler de, değil. Hanımcı olmaktan memnunuz. Hanım mutluysa biz de mutluyuz. 😏
10 Yorumla
1 yılkadınına değer veren adam değerlenir... diyeceklerim bu kadar
10 Yorumla
1 yılDeğil, nasıl olmak istiyorsa öyle olsun herkes😄
10 YorumlaAdam akıllı birini bulunca herkes hanımcı olur. Kızlarımız yeter ki düzgün olsun
10 Yorumla
1 yılHanımcı erkek sevilmez mi ve uğruna ömür verilmez mii bee dndmdkdks
21 Yorumla- 1 yıl
Verilir bee valla ha
Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Hanımcı diye bir şey yok kılıbık vardır adam olan her anlamda kadınının yanında olur yardımcı olur amma tutupta erkek gibi değilde sünepe gibi herşeyi kabul edip yaparsan senden hanımcı değil hanım olur vesselam
10 Yorumla
1 yılKendi sevgili görür gibi oldum burada bu dünyadaki cennettir işte
12 Yorumla- 1 yıl
Ben de şöyle paylaşımlari görünce mutlu oluyorum birileri şımartılıyor ve bir kadın deli divane seviliyor maşallah
- 1 yıl
Keşke herkes bu kadar sevilse mutlu olsa o kadar isterim ki
1 yılHerkes halinden memnunsa kimseye laf dusmez.
Dusenlerin durumu haddini bilmemektir.
Ote yandan herseyin fazlasi zarardir. Insan bir baskasini en fazla kendi kadar sevmeli, kendinden fazla sevdigin hersey takintidir.00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 497 cevap paylaştı.
1 yılKarisini sevmesi farkli bir sey... her tartismada karisinin hakli olmasi her zaman karisinin istedigini yapmasi ondan korkmasi normal degil... bunu isteyen kadinlarda bence normal degil
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 353 cevap paylaştı. Bu kadarı fazla tabi ama iyi bir hayat istiyor ve eşini mutlu etmek istemek bnce hanımcılık değil
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 375 cevap paylaştı.
1 yılHanımcı erkeklerle dalga geçen erkekler karısına saygı duymayan maço takılıp erkeğim diye geçinen tipler net..
10 Yorumla Bu abartı yalnız, hanımcı olsun tamam kadınına değer versin de böyle de süs köpeği gibi olmaz :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAnacı erkeklerle dalga geçilmeli. Hanımcı olanlara kılıbık diyen hanzo erkekler analarının lafından çıkmayıp eteğine siğinan anam anam diyen erkeklerdir. Anasının lafını dinleyen hanzo erkekler kılıbık prenses erkeklerdir.
00 Yorumla
1 yılHepsini gectim de kurbaga viraklamasi gibi sesi olan adami niye dinler insan 😅Hanimci olsun diyen kizlarin cogu sert erkek seviyor 😀
00 Yorumla
1 yılçünkü kendileri öyle olmayacak kadar ayılar kimsenin öyle olmasını istemiyorlar kendileri ezsin yönetsin istiyorlar ama eninde sonunda kaybediyorlar
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Eşi var , sevgilisi var , sanırım kedisi de var. Şüphelenmedim değil.
03 Yorumla- 1 yıl
Dur ya buda son heves bükücü🙄
köle olup ruhunu satarsa geçilir tabi :D
resmen hayatını başkasına bağışlamak bu.
10 Yorumla
1 yılHiç de suç değil , bence hanımcı olan erkeğin yaşadığı ilişki daha mutlu ve huzurlu geçiyor
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 13b cevap paylaştı.
m 1 yılDalga geçenler bu dünya da sevilmemis sıradan bitik kişiler değil mi ki.
00 Yorumla
1 yılHanımcılık iyidir. bu senin bahsettiğin şey ıyyk ama.. bı değil hanımcılık.
00 Yorumla
1 yılHerkes toksik olmuş bu devirde. Kadınına sahip çıkan, seven erkek iyidir her zaman.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılGeçsinler biz davamızdan vazgeçmeyiz 😀
11 Yorumla- 1 yıl
Benden size hep destek
Gizli Üye(36-45)1 yılEn güzeli ittaat et rahat et parola net
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSevme cevabımi yorum incitane
- 1 yıl
Napım.. sevmeyeceksem niye yazdın
1 yılHanımcı olmak konusunda hiçbir sıkıntı yok ve amaç karşıdaki kişiyi daima mutlu etmeye çalışmak. Sadece bunun dozunu kaçırmamak lazım. Herkesin belirli bir sınırı ve çizgisi olmalı. Sırf karşıda bir kadın var diye kendini ezdirmeyeceksin.
00 YorumlaHanimci olacaksin tabi. Hanimci olacan ki mutlu olasin.
00 Yorumla- Devamını Gör (58)
Devamını Gör(103)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Hanımcı erkeklerle neden dalga geçiyorlar, hanımcı olmak suç mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler