Aranızda paranormal araştırmalara, olaylara ilgili olan var mı? Varsa, gelin sohbet edelim.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
İlgim var da sohbete gerek yok
Neden gerek yok 🤨
Ben seviyorum
Harika. Daha önce kendi başına, veya bir ekiple beraber araştırmaya gittiğin oldu mu? Yoksa yalnızca internet üzerinden araştırmalar mı yaptın?
Ben bir şeyler yaşadığım için araştırma yaptım Bir ekiple falan birlikte değildim
Ya sen?
Ben de bir ekiple beraber değilim. Ama yanımda birilerinin olmasını ve beraber, çeşitli bölgelerde araştırma yapabileceğim bir ekip isterdim. Doğa üstünün var olabileceğini düşünüyorum.
Başına nasıl bir paranormal olay geldi?
Cinlerle alakalı sanırım başıma gelenler. Orta okulda ergenliğe yeni girdikten sonra bir şeyler hissetmeye ve görmeye başladım. Bunlar 4 yıl kadar sürdü ve son 2 yıl annem de bir şeyler yaşamaya başladı çünkü ilk 2 yıl kimseye bir şey anlatmadım ama sonra anlatınca annem de yaşamaya başladı. Annemin sadece rüyalarına 2 kez girmişlerdi. Genelde geceleri ders çalışırken ya da başka bir şey yaparken gözümün ucunda sanki insan biçiminde gibi uzun siyah gölgeler görüyordum. Yani birinin beni izlediğini fark ediyordum ama başıma her çevirdiğimde yok oluyorlardı ama birkaç kez çok net yaşadım bir şeyler.
Çok tuhaf... Ailenizde bu mesele ile ilgilenen birileri falan var mı? Veya gelenekçi, dindar bir aileden geliyor musunuz?
Ben ilk başta bunları psikolojik bir rahatsızlık ya da göz problemi olarak düşünüyordum çünkü ortaokuldayken uyku düzensizliğim vardı ve uykusuzluğun halüsinasyon yapabileceğini okumuştum. Bir de sadece gözlerimin kenarlarında bu karartılar oluyordu ve beynim onları öyle insan gibi şekillendiriyordur diye düşünüyordum yani paranormal bir şey olarak bakmıyordum. Ama sonra çok net şeyler yaşamaya başladığım zaman ve anneme de anlatınca annem de bir şeyler yaşamaya başlayınca anladım sorunun bende olmadığını. İlk sefer de hoşlandığım çocuğun silüetini dibimde görmüştüm uyurken. Yatağım cam kenarındaydı uykumdan birden uyandım ama sadece gözlerimi açtım onu gördüm kapkaranlık bir şekilde gölge gibi sonra gözlerimi geri kapattım ama rüya değildi ve sanki kendi isteğimle uyanmadım ama hiçbir şeyde hissetmiyordum korkmuyordum. Hatta bu benim İlk yaşadığım olaydı ondan sonra gözümün ucunda karartılar görüyordum ama onları hiçbir zaman düzenli olarak da görmüyordum. Bazen birkaç ay görmediğim ama sonra yeniden görmüşlüğüm bile oldu.
Benim sadece babam dindar o da Protestan Hristiyan. Bu konularla ilgilenen birisi değil ama annesi ilgilenirdi hatta annesi iyi birisi değildi benden ve annemden nefret ederdi sebepsizce. Normalde de sürekli falcılara büyücülere hocalara giden büyülerle ilgilenen bir kadındı belki ondan kaynaklı bir şey de olabileceğini düşündüm zaten. Veya oturduğumuz daireden de kaynaklı olabilir çünkü bizden önce o dairede oturan hiç kimse düzgün insanlar değilmiş binadaki komşular anlatıyordu. Hoşlandığım çocuğun siluetini gördüm ya belki o çocuktan da kaynaklı olabilir çünkü bir mesele olmuştu ve o çocuk benden çok nefret ediyordu o benden nefret etmeye başladıktan sonra ilk kez onu gördüm belki de onda bir şeyler vardı ve ondan bana bulaştı gibi düşündüm.
Hani bazı insanların cinleri vardır derler ya onun gibi bir şey düşündüm o çocuk hakkında
İlginç... Peki sonra araştırdın mı?
Diğer yaşadığım net olaylar da şu şekildeydi birisinde koridorda müzik dinleyerek yürürken annemin odasında bir hareketlilik gördüm annem sandım dönüp baktım bildiğin kara çarşaflı yüzü siyah peçeyle kapalı aşırı şişman bir kadın vardı sanki karşımda ve boyuda benim kadardı. Ben o an şaşkınlıktan donup kaldım hiçbir şey yapmadım o da hiçbir şey yapmadan bana dönük şekilde duruyordu ayakta ve direkt bakıyordu bana. Sonra gözlerimi açıp kapattım ve o yok oldu. Bir keresinde akşam saat 9 falan salonda sadece televizyonun ışığı var perdeyi çekeceğim köşedeki duvarda erkek çocuğu gölgesi gördüm ama sehpadan kaynaklıdır diye düşünüyorum o yüzden hiç endişe yapmadım sonra acaba yine bir şeyler mi oluyor diye düşündüm arkama bir dönüp baktım kimse yoktu ve o şekilde gölge yapabilecek bir şey de yoktu sonra tekrar duvara baktım o gölge yoktu duvarda. Bu arada cinlerin insanları gerçek yüzlerini göstermemek için kendilerini siyah gösterdiklerini okumuştum. Annemin rüyasında ise gerçek yüzlerini göstermişlerdi annem aşırı dehşete kapılmıştı bir süre kendine gelememişti.
Bu arada O bahsettiğim çocuk gölgesinde o gölgeyi iki kez gördüm çünkü 2 kez o tarafa bakmıştım hatta perdeyi çektiğim yön zaten tam da o gölgenin üzerindeydi
Oldukça ağır görünüyor. Başınızda büyük bir sorun var gibi. Ardından birisine danışmadınız mı?
Bir keresinde de sabah erken kalktığım zaman su içerken koridordan çok hızlı bir şekilde uzun boylu kapkara bir şeyin koridorun sonuna doğru koşar gibi gittiğini görmüştüm. Ben o zamanlar hristiyanlığa inanma aşamasındaydım ve olaylar yüzünden dine daha çok bağlandım ondan sonra dua ettim ve kurtuldum. İncil okurdum ve çok severdim okumayı. Sonra Hristiyanlara göre dua ettim.
Kimseye danışmadık
Anladım... Hristiyan mısın şu anda?
Hiçbir dine mensup değilim
Hm... Yaratıcının varlığına inanıyorsun ama herhalde?
Evet