Cin paranormal olaylar?

Merhaba ben bu aralar cin filmleri olayları falan çok izliyorum önceden de uyandığımda elimde turuncu lekeler oluyordu biliyorsunuzdur belki kına diyorlar bazıları, birde karın bölgemde morluk vardı uyku felci geciriyodum çok sık bazıları karabasan diyor fal falanda baktırıyorum kahve içtim mi ama makarasına hocaya gitmişler annemler çünkü bazı sesler duyuyodum hoca da demiski kızını ele geçirmeye çalışıyorlar birsey demis iste ama kızın kalbi çok temiz muska yazmış o muska ortadan kayboldu taktım çıkardım bir yere koydum yok artık işte bu filmleri falan izlemeye başladım olaylar dinledim dün mutfaktan sesler geldi 5 6 civarıydı döküldü eşyalar sonra bir yürüme sesi geldi benim kapimin arkasında bir erkek nefesi geliyodu ama sanki kulağımın arkasında geliyor o ses kapıyı acmaya cesaret edemedim gecmesini bekledim sonra bi musluk dakika başı açılıp kapandı o gün rüyamda karnımda yukarıya doğru ka. n vardı morarmıştı karnım ama cok gerçekti iğrenc birseydi korktum yani ama yani niye öyle şeyler izliyorum bilmiyorum kendimi bir an izlerken buluyorum o izlediğim şeyler yüzünden mi bilinçaltıma böyle şeyler girdi sizce?
Güncellemeler
4 ay
Bu arada ilk anlattıklarım olaylarda film falan izlemiyordum uyandığımda vücudumda izler oluyordu morluklar lekeler
Cin paranormal olaylar?