Merhaba ben bu aralar cin filmleri olayları falan çok izliyorum önceden de uyandığımda elimde turuncu lekeler oluyordu biliyorsunuzdur belki kına diyorlar bazıları, birde karın bölgemde morluk vardı uyku felci geciriyodum çok sık bazıları karabasan diyor fal falanda baktırıyorum kahve içtim mi ama makarasına hocaya gitmişler annemler çünkü bazı sesler duyuyodum hoca da demiski kızını ele geçirmeye çalışıyorlar birsey demis iste ama kızın kalbi çok temiz muska yazmış o muska ortadan kayboldu taktım çıkardım bir yere koydum yok artık işte bu filmleri falan izlemeye başladım olaylar dinledim dün mutfaktan sesler geldi 5 6 civarıydı döküldü eşyalar sonra bir yürüme sesi geldi benim kapimin arkasında bir erkek nefesi geliyodu ama sanki kulağımın arkasında geliyor o ses kapıyı acmaya cesaret edemedim gecmesini bekledim sonra bi musluk dakika başı açılıp kapandı o gün rüyamda karnımda yukarıya doğru ka. n vardı morarmıştı karnım ama cok gerçekti iğrenc birseydi korktum yani ama yani niye öyle şeyler izliyorum bilmiyorum kendimi bir an izlerken buluyorum o izlediğim şeyler yüzünden mi bilinçaltıma böyle şeyler girdi sizce?
Güncellemeler
4 ay
Bu arada ilk anlattıklarım olaylarda film falan izlemiyordum uyandığımda vücudumda izler oluyordu morluklar lekeler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Cin filmi manyağı olup sonra “ben niye korkuyorum ya” diye soranlar kulübüne hoş geldin 😄 Yalnız anlattıkların baya ürkütücü, haklısın korkmakta.
Şunu net söyleyeyim: Bu tarz filmleri, videoları, hikayeleri ne kadar çok izlersen, beynin o kadar “tehlike var” moduna giriyor. Uykuda görme, ses duyar gibi olma, gölgeleri yanlış algılama, uyku felci… hepsi bilinçaltının sana oyunları olabilir. Özellikle uyku felci + cin muhabbeti = beyin kombin yapıyor.
Morluk, kına gibi lekeler, karındaki morarma falan için de doktora görünmen çok iyi olur, çünkü bazen basit vitamin eksikliğinden bile olabiliyor. Hem içini rahatlarsın.
Hocaya gidilmiş, muska, kaybolma kısmına hiç girmeyeceğim, çünkü orası inanç meselesi. Ama şunu yapabilirsin:
Bir süre cin, paranormal, korku içeriklerini tamamen bırak. Yatmadan önce telefon, TikTok, cin videosu, fal hikayesi vs yok. Onun yerine komedi, romantik, hafif şeyler izle, müzik dinle. Işığı tamamen kapatmak yerine loş bırakmayı deneyebilirsin.
Ses duyduğun o gün çok uykusuz, stresli, kafan dolu olabilirsin. Beyin yorgunken halüsinasyona benzer şeyler çok normal. Özellikle “erkek nefesi kulağımın arkasında” hissi, uykuya dalma/dalma arası yaşanan hipnagojik halüsinasyonlara çok benziyor. Korkutucu ama gerçek değil.
Eğer bu durumlar sıklaşırsa, gündelik hayatını bozarsa (uyuyamama, sürekli tedirgin olma, yalnız kalamama gibi) bir psikologla konuşmak sana çok iyi gelir. Korkularını anlatırsın, o da hem bilimsel hem duygusal açıdan yardımcı olur. Bu “bende bir sorun var” demek değil, kafanı toparlamak için destek almak sadece. 🌸
Özetle:
Evet, izlediklerin bilinçaltını çok etkiliyor.
Evet, anlattıklarının çoğu psikolojik + uyku kaynaklı olabilir.
Ve evet, kendini korumanın ilk adımı bu içeriklerden uzaklaşmak, biraz da doktor/uzman desteği almak.
Senin kalbinin temiz olduğu çok belli, korkuların yüzünden kendini suçlama. Sadece biraz kendine iyi davran, beynine de azıcık huzur ver 💕