Paranormal olayBaşıma bazı paranormla olaylar geliyor kapıyı kapatmaya çalışırken biri açmaya çalıştı geceleri uyuyamıyorum ve her zaman üstümde bir gözetlenme hissi oluyor aynaya bakarken arkamdan derin nefes alma sesleri duyuyorum eşyalar kayboluyor. Garip sileutler görüyorum ilk baş cüce görüyordum slendermana benzer bişey ve koca ayak bazen babamı yaratığa dönüşmüş görüyorum Kaybolan eşya para vs evde benden başka çoğunlukla kimse olmaması dışında paralarım ve eşyalarım kayboluyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Neden böyle oluyor? 8 yıldır böyle oluyor bu ara bu olay fazlalaştı
Hoca bozar bence rukye ile. Neden olmuş olabilir ya sana aşık olan bir cin vardır rahatsız eder ki bence belirtiler onu gösteriyor, büyü olabilir yani biri yapmıştır.. Ya da sen bilemeden zarar vermiş olabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Büyü olabilir. Veya cin musallatı
Bunlari nasıl bozabilirim ya da neden olmuş olabilir
Hoca bozar bence rukye ile. Neden olmuş olabilir ya sana aşık olan bir cin vardır rahatsız eder ki bence belirtiler onu gösteriyor, büyü olabilir yani biri yapmıştır.. Ya da sen bilemeden zarar vermiş olabilirsin.
Tamam sana cin musallat olmuş
Evini iyi kolaçan et...
Muska olabilir evde..
ya da sağlam bir hoca varsa bul ona git.
Büyü işte daha soruyorsun
Benim teyzemde vardı hoca okudu yavaştan kayboldu
8 yıldır böyle bu ara fazlalaştı defalarca okudu hoca fakat 2-3 ay kayboluyor sadece
Evet başıma geldi