Çok sevdiğin birini uğurlarken veya ayrılırken "Kendine iyi bak olur mu" gibi sahne canlandırın gözünüzde

Çok sevdiğin birini uğurlarken veya ayrılırken "Kendine iyi bak olur mu" gibi sahne canlandırın gözünüzde

bu aralar eminim duyduğum en ufak güzel bir kelimede ya da gördüğüm en ufak bir tebessümde bile duygulanabilecek kadar kötüyüm. rabbim hayırlısını göstersin inşallah
Nasılsın diye sorulması beni duygulandırıyor. Biliyorum öylesine söyleniyor ama işte insan gerçekten de düşünülmek, anlaşılmak istiyor bazen...
Ağlarım ki. O yüzden müsaade etmem bana dokunulmasına...
Günaydın, teşekkür ederim
Bunları söylerken boğazım düğüm düğüm olur.. Yutkunamam bile..
Kesinlikle o an benlikten çıkıyorum adeta..
Teşekkür ederim.. 😊
Cevap
3Cevap
Sevdiğim değer verdiğim insan.. benimle ilgili bir şeyi hatırlarsa unutmazsa.. en küçük detay bile olabilir bu beni çok mutlu eder tabi ki de
Kelimelerle duygulanmıyorum. Karşımdaki insanın kim olduğu ve ne hissettiği önemli.
Özledim kelimesi olsun.
Öyle bir kelime yok duyguları kontrol ediyorum
kelime olarak yok ama ben ne olursa olsun hep yanindayim cumlesinin verdigi guven, biraktigi hissiyat aglatir
ayriliklar zordur guzel bir aniyi anlatirken bile aglarsin bogazinda dugumlenir her kelime
Ne yaptıysan kendi aptalligindan yaptın biz hicbisi yapmadık sana
Seni hiç bırakmayacağım ve zorundaydım kelimesinin bünyede bıraktığı etki çok fena
Özlem ve ölüm ile ilgili cümleler duyarken.
Hiçbir kelime çünkü hiçbirine inanmam
Son noktayı koyan tüm kelimeler..
Özledim
Allah'a emanet ol gibi...
Öyle bir kelime yok ki
Biz hep arkandayız
Kendine iyi bak
Ben yapamadım...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?