Sen belli bir süre sonra dinlemiyorsun ama konuşmaya devam ediyor. 🙄

Sen belli bir süre sonra dinlemiyorsun ama konuşmaya devam ediyor. 🙄

Çok konuşan değil boş konuşan önemlidir benim için. Eğer gerçekten bilgili, sade ve akıcı konuşuyorsa akşama kadar dinlemesini de bilirim. Bana birşeyler katıyorsa konuştukları buyursun çok konuşsun.
Ama boş konuşuyorsa az ya da çok fark etmez, çekilmez.
Genel olarak 1 dakikadan uzun konuşan insanları dinlemiyorum zaten. Zamanım değerli ve birisi bana bir şey anlatacaksa bunun için 1 dakika veriyorum karşı tarafa. Diğer türlü beynim otomatikman reddediyor dinlemeyi
Ben tahammül edebilirim tabi ki de.. ama sevdiğim bir insan olması lazım.. yani arkadaşım dostum ya da eşim sevgilim falan olursa sadece dayanırım.. hatta severim sohbet etmeyi ama tanımıyorsam hayır sabredemem.
İnsan her zaman nerede nasıl konuşacağını bilmeli. Çok konuşanlar bir zaman sonra duyulmaz oluyorlar. Sadece çok sevdiğim sevgilim/eşim olursa ona özel dikkat kesilirim, başkasına tahammül edemem..
Cevap
22Cevap
Zamanında çok susmuştur ondan öyledir diye edebiyat yapacaktım da vazgeçtim
Tahammül edemiyorum hiç lafı cevirmeyeyim
Rahatsız olursam söylüyorum🤣 muhabbet sarmazsa zaten sohbeti keserim. Ben varken çok konuşmak mümkün değil🤣
Benim muhabbet sarıyor o önemli😅
Şunu diyorum valla
Yok hayır tahammül edemiyorum bir yerden sonra kafa kaldırmıyor yaşlanıyorum galiba 😅😅
Hayır kesinlikle tahammül edemiyorum, çok konuşanları dinlemiyorum pek.
Hayır hiç sevmem özellikle erkeğin çok çenesi düşüğü gerçekten çekilmiyor karı gibi sürekli konuşması beni ayar ediyor erkek dediğin biraz ağır olur az öz konuşur
Ben de konuşkan biriyim ama bunun tek taraflı olup bunaltmaması önemli olan bana göre. Dengede kaldığı ve karşımdakinin keyifli bir sohbeti olduğu sürece sorun olmaz. Bunun dışında elbette rahatsız edicidir.
Evet kastettiğim oydu aslında tek taraflı olmamalı, dengede kalmalı derken 😄 Sohbet yok, tek taraflı konuşma var ise katlanılmaz tabi ki asla
Ben böyle durumlarda direkt ortamdan ya da o kişiden uzaklaşıyorum bir şekilde, kendime işkence edemem 😄
Genelde çok konuşuyorum valla sıkılan olmadı bugüne kadar tahammül edemeyen olursa da yoksayabilir 😂 erkekler de tam tersine az konuşuyor çoğu ama çok konuşan erkekler de gördüm ilgimi çekiyorsa şiir gibi geldi 😂😂
Çok konuşan gerçekten de boş konuşuyor. Başta dinliyorum. Bakıyorum ki susmuyor 😃 o konuşup duruyor. Tahammül edilecek gibi değil.
Çok konuşan değil de gereksiz konuşup durmadan sırıtan cıvık cıvık insanlara tahammül seviyem az.
katlanmak zorunda değisin ki.
ederim ama konusmanin icerigide önemli her cok konusan dinlenmez bazilarini araliksiz dinlerim bazilari bes dk konussa ceker giderim
mjs at oyle durumlarda ben ararim seni acil isim cikti der kacarsin 😉
Ilham açıcı güzel konuşuluyorsa dinlerim boş konuşma tartışma sürekli aynı seyleri dinlemekten hoşlanmam
O zaman isin zor djdn
Hiç edemiyorum ya, bi akrabam var çok konuşuyor çenesi yüzünden onun olduğu yerlere gidesim gelmiyor 🤦🏻♀️
Bende konuşkan birisiyim ama yerinde ortak konuşa bilecegimiz bi konu varsa baya eğlenceli olur hahshs
Edebiliyorum hsshhs
Bilmiyorum ozaman shhs
Ben de çok konuşuyorum. Marsım ikizler ya ondan almışım galiba bu huyumu. 😂😂Gerçi içimin ısınmamış olduğu kişilerin yanında pek konuşkan değilim ama genelde çok güzel kafa ütülerim. 😂 Asıl suskun insanları hiç sevmem , ben. Çok sinsi gelir.
Bazen bende böyleyim ya 😅 yaslandjkca çok konsumaya başladım ehuheuhe
Acaba o konuşan kişi ben miyim diye sorguladım 😂
Edemiyorum erkek arkadaşımdan bu yüzden ayrılmak üzereyim. Çok konuşan insanlar aynı zamanda boş konuşan ve patavatsız insanlar oluyor.
Çok konuşan değilde boş yapanlara tahammülüm yok.
Sorunları çözmek yerine bunu kullanarak kendini haklı göstermeye çalışanlardan haz etmiyorum.
bir şey diyemiyecem çünkü ben biraz fazla konuşkanım ne desem kendime ters olacak susma joker hakkımı kullanıyorum 😂
agzinin ustune bi yapistiririm gorur cok konusmayi, zaten kafam kaldirmiyo bu yasta daha teyze gibiyim
Konuşan kişinin bendeki önemine ve konuştuklarına bağlı,, boş konuşuyorsa tahammülüm fazla sürmez
Mantıklı konuşuyorsa ve sohbeti sarıyorsa sabaha kadar konuşsun dinlerim ama çok konuşup boş konuşuyorsa gram tahammülüm olmaz
Asla tahammül edemiyorum. Susması için uyarıyorum hahaha.
Hiç tahammülüm yok. Eger varlığı ve yokluğu hiçbir anlam ifade etmiyorsa bana , direkt söylerim de.
Eğer çok sevdiğim biriyse çok konuşmasina da dayanicam artık yapcak bişey yokk
İster dolu ister boş diye giriş yapacaktım ki dolu olanın çok konuştuğunu gören var mı..
Durumu kibarca ifade etmek gerekirse "Çok" çekilir değil.
Sevdiklerime tahammül etmeme gerek kalmıyor. Rahatsız olmuyorum çünkü.
Çok konuşana değil de boş konuşan insana tahammülüm yok
Belli hir süre sonra bırakıp kaçıyorum hemen 😂 topuk
Mantıklı konuşuyorsa evet onun dışında Hayır
Bende çok konuşuyorum ama tahammülüm yalnızca kendime
En nefret ettiğim insan türü hiç tahammül edemem
Susmasını istediğinin sesine de hasret kalıyorsun bazen
Öffff lanet olası iş arkadaşım işte o.
Bazen kafa kaldırmıyor.
Sen konusurken benim cenem agridi diyorum susuyor
Hayır çok kafa açıyorlar
Eş , dost , çocuk harici cekemem sohbeti bile sevmem. Tahammül seviyem sıfır, net.
Edemiyorum sinirli biri olarak birtane çarpasım geliyor
Kendim hariç hayır 😅😅
Bazen başımı alıp gidesim geliyor..
Ben öyleyim 🥲🥲
Edemem dövesim geliyor
Hele bir de saygısızlık yapıyorsan sıkıntı.
Genelde dinlemem, konusur konusur gider.
Hayır abi dayanamıyorum aq dinlerken çok kötü oluyorum hatta
Bir yalan uydurup kaçıyorum.
Sinir katsayım yükseliyor
Tahammül edemiyorum maalesef
Ben severim konuşkan tipleri
Sevdiğim insanlara tahammül ediyorum
Hayır edemiyorum.
Edemiyorum etmek de istemiyorum
Ediyorum bende konuşkanım zaten
Dinlemeyerek edebiliyorum.
Saygılı olup dinlemekten yanayım
Mantıksız konuşuyorsa basar giderim