Çok merak etmişimdir. Sizce ideal kadın profiline ev hanımı bayanlar mı, yoksa çalışan bayanlarmı daha çok yakışıyor?
Cevabın nedir?
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,1b cevap paylaştı. çalışan bayan haytın her türlü gerçekliklerini ve sorumluluklarını almış bir insandır bu çalışan bayan kendi ailesine çocuklarınada yeni bir gelecek sunar ama çalışmayan bayan sorumlulukları çalışan bayan kadar bilemez çünkü hayat acımasız ve zor bir durumda kaldığı zaman nasıl bu sorunla baş edebileceğini bilemez panikler.Hayatını garantiye almadığı için önce kendi hayatı söner sonra çocuklarının tek eş maaşından yana değilim evlilik ortaklaşa yapılan bir şey ise bu konuda bayanda çalışmalı önce kendisi için sonra ailesi için.
10 Yorumla
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 705 cevap paylaştı.
+1 yılHangisi olursa olsun bir taraf eksik kalacağı için hep olmayan istenecektir. Malesef devir gereği tek erkeğin maaşıyla ev geçinmiyor kadın da çalışınca ev le ilgili sorumluluklarını yerine getiremiyor getirse de kendinden çok fedakarlık yapıyor bu da kendini değersiz hissettiriyor
Tek oluru çalışan kadına destek olacak tavır geliştirmek o zaman çalışan kadın ideal kadın profiline daha uygundur52 Yorumla- +1 yıl
on numarasın...
- +1 yıl
teşekkürler :)
çalışan bayan iyidir güzeldir..
yalnız işi öyle hayatın ciddi sorunlarıyla yoğrulan ciddi sorumluluk altına giren bir bayan olmamalı... onun işi, günün sadece belli vaktinde sosyalleştiği, şöyle bir hava değişimi yaşadığı iş olmalı. kazandığı para pul önemli da değil.00 Yorumla
+1 yılGönlümün sevdiği insan yanımızda olmalı. Çalışan, çalışmayan arasında fark yok. Mütevazı olduktan sonra çalışmasa da olur. Evin islerini yapar. Ev islerini yapmakta kolay değil.
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
28Cevap
+1 yılSabahtan akşama kadar evde oturup temizliktir, çamaşırdır, seda sayandır, mala bağlayacak, ondan sonra ben işten geldikten sonra gelip bir de bana saracak...
Ee? Eşim benle hiç ilgilenmiyor.. Büyük konuşmayayım ama kesinlikle çalışan kadın. Hem kendi için hem dünya barışı için.20 Yorumlatabiki de çalışan bayan. Evde oturup iplik örme, tv da vakit geçirme, salak salak evin içinde gezinme yok alışveriş yap yemek yap gibi demode kadın profili artık kalmadı. Evleneceğim kişi kariyer sahibi, vizyonu olan biri olmalı. Alışveriş yapacaksak ikimiz yaparız evde oturup ne yapacak.
00 Yorumlamaddi durum elverdiği sürece karımın ev hanımı olmasını isterim . çalıştığı zaman o kadar erkekle yüz göz olacak. akşam yorgun argın gelecek birde ev işleriyle uğraşacak . üstüne üstlük iş için sürekli giyimine kuşamına dikkat etmesi lazım .
evde otursun ..istediği zaman çıkıp gezsin, çocuklarının anası olsun
nayır nolamazzz Nalannn :D31 YorumlaKadının ekonomık özgürlüğünün olmasına inanıyorum.
Ama kreşe bırakılıp büyütülen çocuklar ıcın endişelıyım çocuk kendını terk edılmış hissine kapılırmış.Kadın hem evde hem işde çalışması onun için çok ağır bir yük ,erkek sonuçta eve gelınce ayağını uzatan taraf , kendine vaktı kalmamasıda ayrı bir sorun,
Rahat bır konumdaysa memur gıbı çok ıyı olur ,10 YorumlaHatunun kendi haline bırakmak lazım fikri sorarsa calışmak isterse destekler istemezse yine desteklerim.
Hatunlara yakışmayan birşey söyle bana?44 Yorumla- +1 yıl
Sonunda doğru yolu bulan erkek :))
Valla çalışsın. T,m gün evde sıkılır ama yarım gün çalışsın isterim.
Öyle sabah 5 akşam 8 çalışmasını istemem. Birinin evle ilgilenmesi gerek değil mi?
Tabi çocuk olana kadar... Ondan sonra çalışmasa da olur :)00 Yorumlaçalışan olsa iyi olur geçim ve kendine ait maddi özgürlüğü olması açısından ama gönül ister ki çocuklar anne özlemiyle büyümesin o yüzden evinin kadınııı çocuklarının anası olacaksınn demek geliyor insanın içinden:)
10 Yorumla
+1 yılçalışan bayan. kendi kontrolünü kendi eline almış. sevginizi kıskançlıkla perçinleyebileceğiniz bir bayan sizi daha çok eve bağlar beyler :D
ayrıca sevgili çalışan bayan, sen de ne şanslısın ki sadece sana ve çocuklarına para getiren adamın hoşuna gidesin diye giyinip, süslenmekle yetinmiyor; toplumun ihtiyacı olduğu bir abla olarak prezentabl havanla ortalığı dağıtıp özgüvenini yıllarca korkuyabiliyorsun. ve ben seni öpüyorum, takdir ediyorum.11 Yorumlaİyi bir eğitim hayatı varsa tabiki çalışmalı diplomayı duvara asmak için almadı dimi.Ama mutlu olmadıgı bir işte daha düşük ücretlere çalışacagına evde otursun daha iyidir.
10 Yorumlaçalışan bayan her zaman insan çalışıtığı zaman kendıe güveni bi o kadar daha artıyorrr . evde butun gun durduğu zaman dedıkodu makınasına dnüyorrr..:) bilmorum bizim mahallede öyle çok varda. her zaman çalışan bayannn..
00 Yorumla
+1 yılBenim kazandigim ikimize yeter calismasina gerek yok ama bir meslegi varsa istiyorsa calisabilir hem calismak stresi atar evde otura otura kafayi yer ama turkiyede isi kim kaybetmiski benim hanim bulsun
30 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 308 cevap paylaştı. Çalışmayan üretmeyen ortaya bir şeyler koymayan kadın değersiz benim için
Not: bu bir ahkam değildir.Sadece şahsi kanaat.15 Yorumla- +1 yıl
Vay be bu mesaj 2011 demi yazıldı
Çalışan bayan tercihimdir fekat lakin ama gönül severse de yapacak bişey yok.. Evinin kadını çocuklarının anası olsun :)
20 Yorumla
+1 yılAnam çalışmayan kız getirme evlencem diye vermem diyor bende katılıyorum bu zamanda çift maaş olmadan ev geçindirilmiyor.
20 Yorumlacalisan meslegi olan kadin... benimle mecbur oldugu icin degil, sevdigi icin oldugunu bilirim boylece... ayrica bana bir sey olunca ortada kalmaz, calisip gecinebilir de
00 YorumlaCalisan kadin! Kadin bagimsiz olmali, kimsenin eline bakmamali ! Sonradan ortada kalma gibi bir sorun da olmuyor ayrica..!
20 Yorumla
+1 yılzenginse ense çekerim hiç sorun değil
ama normal ise benimde çalışmam gerekir
ben onun kendini yormasına dayanamam32 Yorumla- +1 yıl
güzel yorumm :)
bence kadına bırakılmalı kadın isterse çalışmalı istemezse erkek eşine bakabilmeli
01 Yorumlaçalışması daha iyidir.hayatı beraber sırtlanalım değil mi?
10 Yorumlaçalışması gerekiyorsa çalışan kadın,maddi anlamda sıkıntı yoksa ev hanımı.
10 Yorumlacanı nasıl istiyorsa onu yapsın :)) ister çalışssın ister evde yatsın
10 YorumlaKesinlikle çalışan. Evde kalıp sıkıntıdan patlayan kadının akşam çenesi çekilmez.
20 Yorumla
+1 yılev hanımı çalışması gerekirsede benimle çalışmasını isterim
10 YorumlaÇalışan bayan evde kalmış şişman bir ablası var ise ve araları çok iyiyse kesinlikle tercih edilmemelidir. Tecrübe edildi.
00 Yorumlaoww yee güzel soru :) çalışıp ortak bir hayat kurmak daha mantıklıdır .
10 Yorumla
+1 yılİkisini birden rahatça idare edebilen bayanlar.
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 413 cevap paylaştı. çalışan kadın tercihimdir
10 Yorumla
+1 yılbenim tercihim çalışan kadın olur
10 Yorumla
+1 yılHe ikisinide yürütebilen kadın idealdir :)
30 Yorumlaçalışan kadın tercihimdir.
10 Yorumla
+1 yılEvde çalışan bayandan yanayım
20 Yorumlaçalışan olması iyi olur
10 Yorumla
+1 yılÇalışan bayan ama işine göre değişir
10 Yorumla
+1 yılçalışan kadın...
10 YorumlaÇocuğunu seven çalışmaz bence.
00 YorumlaÇalışan bayan.
10 Yorumlaçalışan kadınlar
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası