En güzel hayat kimseyi umursamadığın hayattır. Doğru mudur?
Doğru
Yanlış
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
En güzel hayat kimseyi umursamadığın hayattır. Doğru mudur?
Aynen öyle ben bunu arkadaşıma onun gibi hesap sorunca bana büyü artık büyütecek bir şey yok dediğinde ondan kurtulmaya karar verdiğimde anladım ki en iyisini yapmışım herkes ettiğini bulacak doğruysa zaten buldu
Cevap
3Cevap
Şu sktmn sevgi duygusunu halletsem doğrudur.
acırsan acınacak hale gelirsin.
önemseyen var mı? yok
konu kapandı.
Bazen haklı ve mantıklı olmak yetmiyor insanım sonuçta benimde tek zayıflığım bu
herkese bakarsan, seni duygusal tarafa iterler (aslında duygu falanda yok, çıkar menfaat, duygusallık kılıfları)
sadece kendine bakarsan, kendine inanırsan, kendine güvenirsen, tüm dünya karşındada olsa, kimse bir şey yapamaz.
O zaman bu sevgi duygusunu bir tek ben mi hissediyorum birisiyle vakit geçirip eğlenme sarılmak isteme felan veya benim bunları düşünmemde mi çıkar menfaat
o duygu yalnız hissetmekten gelir, yalnız hissettiğinde bu kaygıya sebep olur.
yalnız hissetmekle, yalnız yaşayabilmek farklı şeylerdir,
kimisinin çevresi kalabalıktır yalnız hisseder, kimisi yalnızdır fakat mutludur çünkü öyle hissetmez, pozitiftir kendini geliştirir, hedefleri vardır ve buna odaklıdır, o yüzden o duyguyu hissetmeye bile fırsat bulamaz.
Peki zihinsel olmayıp vücuttaki hormonlarımla alakalı olabilir mi bu yalnızlık hissi
fiziksel tek tarafı (uykusuzluk, su eksikliği, vb...) nedenler olabilir.
onun dışında zihinsel, neye inanırsan ona dönüşürsün.
https://youtu.be/wN7b2sI-aZo şunu uygularsan, umursamamazlık kısmını, seni kimse birşeye zorlayamaz.
İzlim birazdan
bloga sağlam update geldi, takipte kal :)
Full takipteyim
güncellemeyi tamamladım, bu sefer sağlam oldu, çözümleride sonucunuda, herşeyi yazdım.
Vücudum yaprak gibiyse kendimle nasıl barışık olcam okuyom yavaş yavaş.
güçlendirerek, geliştirerek.
herkes doğuştan güçlü doğmuyor
Başaramıyorum benlik değil galiba kendimi sevemiyorum ki boydan dolayı
mentalin böyle olmamalı işte, mentalin wolverine gibi olmalı mentalin yuri boyka gibi olmalı :)
Abi yuri boyka 160 olsa öyle bak birde sen onun mentaline
mentali önemli
160 olsaydın mentalini sağlam tutmaya devam edebilir miydin dürüst ol ama
ederdim 178im ama 60 kgdim, zarganaydım, içimde sadece öfke vardı.
şuanda baya bi azaldı malum 7 yıl vücut geliştirme geçmişi, çeşke eskisi gibi öfkeli olsam diyorum, fakat şu an dada oluşmaya başladı.
kim ne derse desin, mentalin öfkeli ve pozitif olmalı, yani wolverine yuri boykayı örnek verdim bu yüzden de.
Ben kas yapsam çok kötü durmaz mı? Birde birisinin beni sevdiğini hayal ettiğimde niye çok mutlu oluyorum
Sana öğretildiği gibi yaşadığından.
Fakat tek çıkış bu değil.
Kas yapıp güzel görünmeyi, millete beğenilmek için yapmayacaksın, milletin senin özgürlüğüne engel olamaması için yapacaksın.
ve bir diğer çıkışta mentalini dediğim şekilde ayarlaman.
Burdaki sorun insanların nasıl gördüğünden çok gerçekten kötü bir vücudun olması demek istediğim kas yapınca aynaya baksam iyi his edicem mi çünkü benim boyumda yapanlar gözüme kötü geliyor.
sen bi başla :D
yapan bilir, istediğin seviyeye getirirsin, sonrasında dövüş sporları, calistenis...
fazla irileşmek zorunda değilsinki, ama güçlenmek zorundasın.
Zaten saçma bir şekilde güçlüyüm. Peki birisi seni sevse umurunda olmaz mı? Öğrenilmiş davranış diyorsun ama bana kimse bir kız tarafından sevilirsen mutlu olursun demedi.
çevrene baktın ve özendin.
sevgi karın doyurmaz, "seviyorum" herkes der, fakat çoğu yalandır.
o yüzden bir önemide kalmamıştır.
Peki ben niye diğerleri gibi yalan değilim o zaman yoksa bende mi yalanım😁
yalan bir duygu tabi hissettiğin, yalnız kalıyon toksiklerin etkisi altına giriyon, mentalde akılda fikirde sevgili var, yoksa en kötüsü varsa en iyisiyim diye düşünüyon.
bilinçaltına işlemiş, mental üzüntüye meyilli, bunu yapanda çevre, öğretilmiş çaresizlik diyorlar buna.
çözümü dediğim şekilde mentale bürünmek. o zaman kim ne derse desin o mentalde kaldığından ötürü kötü hissetmiyorsun ve benim blogda manipülasyona karşı çözümleri oku birde soğukkanlı kalmakdaki klibi izle ve mentali wolverine, yuri boyka gibi yap. vücut geliştirmeye başla (sadece güçlenmek için demiyorum) güzel giyin, kendine bak (özgürlüğün için, çünkü rahat bırakmazlar başka türlü) (güçlü insandan kaçar insanlar, ama kaçmazlarsada ezmeye kalkacak birçoğu toksik)
bunları uygula harfiyen. bi problem kalmaz.
bloga zaten bir klip hazılicam en son daki yazıya, mental nasıl olmalı diye. ben yazarak anlattım şimdi sana.
bunları yap zaten milleti sallamazsın artık.
Sağol paylaşıyom arada bu yazıyı baskalarıyla sorun olmaz demi
paylaş, kime umut olduysam ne mutlu bana :)
mutlu olmak herkesin hakkı.
Gene sorum var görünce seni sorarım
İnstada gezerken kendi boylarımda birini gördüm vücut yapmıştı estetik gene kötü duruyordu.
kime göre neye göre, kıyas yapmak doğru olmaz.
bloga güzel güncellemeler geldi.
Abi babamla gene konuştum insanlar sana dış görünüşüne göre davranmaz diyor bu konudaki görüşünü paylaşabilir misin güzel bir cümleyle sanki benmiş gibi okicam blogu tekrar
bunu benden daha iyi kimse anlayamaz, 60 kg zayıf biriyken uğursuzluk çekerdim, insanlar çok rahat diklendirdi. fakat şu an durum öyle değil. :D
güzelleşemiyorsan, güçlenmeye bak. özgürlüğün için. başkalarına göre yaşamayı bırak artık, herkesi memnun edemezsin.
Başkalarını boş ver bunu babama açıklamam için güzel bir paragraf hazırlayabilir misin benim kelime haznem çok dar hatta direk siteye eklesen nasıl olur
babana "dediğin doğru" de geç. niye hala tartışıyorsun :D
Dediğin doğru dersem insanlarla niye sosyalleşmiyorsun o zaman diyecek.
benim blogdaki SOĞUKKANLI KALMAK konusunu uygula. onun alanına girme, daha önemli meseleleri konuş. umursamayacaktır.
Peki vücuttaki somut hormonları ne yapabilirim kız isteyen. görmezden mi gelmeye çalışayım yoksa farklı bir taktiği var mı şuanda en yüksek hormonların olduğu yaştayım galiba
azg*ınlıksa bu, mas*türbasyon.(tabi çokta abartma)
sevgi falansa, kafanda kurduğun kişiler farklı, gerçekteki kişiler farklı insanlar.(kafamızda şekillendiriyoruz, kusursuz görüyoruz, halbuki hiçte öyle değiller.
hayallere kapılmamak gerek.
İkiside ama sanki beynime bir kıza temas etmem gerektiği kodlanmış. Instagram hesabımı yeni açtım. Zihinden çok hormonlarla alakalı gibi hissediyorum
Blogumda "Dediklerimi Uygulamazsan Ne Olur?" diye bi içerik var. ona bakabilirsin. orada bilinçaltıyla ilgili video var, tabi içeriğin tamamınıda inceleyebilirsin.
Ben çözüm konusunda blogun yeterli olacağını düşünüyorum.
Sorunla bana içerik çıkarttın :D onuda yazdım
Ben bol bol içerik çıkartırım sana sorularımla. Peki sence babam gibi insanlar neden herkesi kendi gibi iyi sanıyor çogunluk toxic şekilci olmasına rağmen
Normlar, doğdukları andan itibaren böyle öğretiyorlar işte.
ve dediğim gibi kimseyi ikna etmek zorunda değilsin, kendini ette gerisi önemli değil.
(kendini ikna etmek neden önemli, insan beyni bilgisayar gibi söylenen herşeyi alır geçer, ne aldığına bakmaz, o yüzden. o kader videosundada görürsün en son içerikteki.)
" Eğer rakibin bensem bilmen gereken bir şey var. Ben vazgeçmedikçe asla kazanamazsın. Elinden geleni ardına koyma." Bu söz ne anlama geliyor kime söylüyoruz anlamadım.
Birde mutlu olmak için sadece grind yapmak yeterli mi öbür duygular belki yalan ama genede insanları mutlu ediyor
" Eğer rakibin bensem bilmen gereken bir şey var. Ben vazgeçmedikçe asla kazanamazsın. Elinden geleni ardına koyma." BU SÖZ SENİN YOLUNA ENGEL OLAN HERKESE SÖYLENİYOR
Bu bloğun yedeğini felan alsana abi bir yere kaybolmasın bir şey olursa diye bir siteye daha yaz istersen bunları
"Birde mutlu olmak için sadece grind yapmak yeterli mi öbür duygular belki yalan ama genede insanları mutlu ediyor"
Bu seçeneklerden biri, bir hayatın var ve içini sen dolduracaksın. İnsanlara kalırsan, yanında falan olmazlar. Bunu biliyorum, kendi yolunu çizmen gerek.
"Bu bloğun yedeğini felan alsana abi bir yere kaybolmasın bir şey olursa diye bir siteye daha yaz istersen bunları"
niye kaybolsunki
Ne bileyim siteyi bilmiyorum ondan dedim bide sana foto çekip atsam tipimi dürüstçe yorumlar mısın insanların dürüst olduğunu düşünmüyorum çünkü
senin odaklandığın şey "insanlar, hakkımda, ne, düşünür"
engellere bakarsan duvara toslarsın. hedefe bakarsan, önüne bakarsan, hiçbir engele takılmazsın.
Abi tamamda yakışıklı mıyım tipsiz miyim anlayamıyorum bi çok çirkin geliyorum kendi gözüme bi yakışıklı 2. Görüş lazım
tipsiz olsan ne olur, işin insanlarla değil, kendinle.
Bilmem belki kızlar kendisi yazar o zaman yazana yok demem
kendi başına mutlu olmayı bilirsen, "belki yazarlar" diye bir düşüncen olmaz,
yazmazlarsa umurunda olmaz, yazdıkları zamanda dediğin gibi yaparsın :)
o yüzden sırf bu uğraşım :D
Büyüyünce eskorta gitmeyi doğru buluyor musun peki 23 den sonra felan
Zevk için diyorum dayanması imkansız olduğundan değil sonuçta oda bir aktivite
istersen gidersin, senin bileceğin iş.
bu beyinsizler mastürbasyon*ürbasyonu ne kadar küçümsesede, olmadığını bi düşünsene ne olurdu, övündükleri sevgililerini bile koruyamazlardı, kadınlar polislerden bile koruma isteyemezlerdi,
o yüzden yatıp kalkıp dua etsinler, insanlar kendilerini tatmin ediyorlar.
ve hazcı olmanı önermem, 7-24 boşalma. haftada 1 defa yapmanın bir zararı olmaz, millet a*baza olduğundan kız olmasa 7-24 asılırlar, çünkü boş insanlar.
Bende haftada bir imkansız ergenliğimin sonlarını yaşıyorum geç girdim ergenliğe o yüzden belki hormonlarım tavandır bilmiyorum.
anlıyorum, ergenlikten çıkınca öyle yaparsın o zaman.
ergenliğe yeni girdiysen, vücut geliştirmeye hemen başlamalısın. en verim alacağın dönem bu dönem çünkü.
Yeni girmedim 19 yaşındayım yeni çıkıyorum ama yaşıtlarım 13 ünde girdi ben 16 da girdim
var mı başka soru :D
bide gece geç yatma en geç 12 olsun ve uykunu almış ol. zifiri karanlıkta uyumanı öneririm.
mutsuzluğa en büyük etkilerden biri uykusuz kalmaktır.
Yok iyi geceler siyah perde aldım zaten odama iyi uyku için uyanmadan açmıyom perdeyi cevaplar için teşekkür bu blog değerlenir daha
Birde şey demiştinya, tipimi yorumla diye.
Bu tam manipülasyonun "kötülemek" kısmına girer.
toksikler iyide olsan kötü der, kötüde olsan. iyice abartırlar.
ya da iyi der, neden "şu yok bu yok.." der ve yine abartırlar.
abartı varsa o kişi garanti toksiktir yani.
abi sen eğlenmek için ne yapıyorsun günlük hayatta sadece spor ve grindle mutlu olabiliyor musun? diğer insanlar genelde sevgili işleriyle, hayal kurarak, kafeye gidip sohbet ederek (kafa dengi insanlar bulursam bende yapıcam bunu) veya oyun oynayarak geçiriyor ama şu an zevk almıyorum oyun oynamaktan. aklıma eğlence kaynağı gelmiyor.
Grind le mutlu olabiliyorum, evet. Çünkü grind sadece güçlenmek değil, her konuda gelişmek.
Bloga birşeyler eklemem veya bir şey hakkında tartışabilmek bile bir grinddir.
Yaşam tarzı derim. Spor ve grinde.
yeni bir blogda yazdım, duygusallık - zararlı alışkanlıklar diye. belkide mutsuz olmanın sebebi bunlar olabilir. bi bak derim.
ben yazmam gereken herşeyi yazdığımı düşünüyorum, az önce güncelledim. başka bir problem çıkmaz diye düşünüyorum :D
Sorun blogda değil bende zaten ben onaylanma ve sevgi ihtiyacından çıkamıyorum. normal insanlar çıkamasada olur ama 160 olup kimse tarafından onaylanmayınca olmuyor o yüzden diğerlerinden farklı olmam lazım. Bu ihtiyacın gitmesi lazım.
asıl böyle olduğun için iplememen gerekmez mi? zaten ne yaparsan yap olmayacak diyorsun, hala çözümü aynı yerde arıyorsun. problem burada, o yüzden blogun adı kendi yolunu çiz.
Başkalarını kıskanıyorsam bunlara sahip olanları, normları iplememek zorunda olmayanları sosyal medya bunları karşıma atıyor medya atmasa bile dışarı çıktığımda görmek zorundayım
medyayla dışarının farkı, medyada hep mutlu gözükürler, dışarıdaysa durum öyle olmuyor.
ben blogda yeterince bilgi verdiğimi düşünüyorum. çözümleride var, onlarıda ekledim, okuyup izleyip çözüm üretmek sana kalmış.
mesele kıyas ypmaksa, böyle olmanın her zaman mutluluk getirmediğine dair kanıtlarıda attım, tüm blogu incelemen lazım ama işte, görebilmen için.
Blogu okudum yeni bir şey eklemediysen böyle olanların mutsuz olma ihtimali yok şu an 180 boyunda ortalama biri benim çektiğim sıkıntıları çekmek zorunda değil mesela demek istediğini anlamadım bu adam insanların gerçek yüzünü görmüyordur bile
zor yaşamlar, güçlü insanlar yetiştirir.
sen daha bozulup duruyorsun, garip
bir video daha ekledim ve bu cidden önemli, bunu kesin uygula.
farkında olmadan zamanında yaptığım birşeydi benimde bu.
en üstten 2- inanmanın önemi ve hayal gücü kısmında
Uygularım.
" zor yaşamlar, güçlü insanlar yetiştirir.
sen daha bozulup duruyorsun, garip "
Belki ben çok eziğimdir artık anlayamıyorum.
o bahsettiğim video gerçekten önemli, 2- deki neye inanırsan ona dönüşürsün - hayal gücü kısmı
adam tam anlatmak istediğim gibi anlatmış.
Hayal kurmak sakıncalı beyninde birisini hayal etmek kusursuz? Günlük ordan enerji almak
Sakıncalı mı yazacaktım
işte, sana olan durumda bu, hep başkaları kafanda,
onları hayal ettiğinden, sonucuda bedene yansıyor
videodaki gibi yaparsan problemi çözersin.
Kaçıncı maddede video
mentalguc.blogspot.com/.../...i-ve-hayal-gucu.html direk link atayım. bu çözecektir.
ben yatar, hayırlı geceler. birde şuna bak mentalguc.blogspot.com/.../...i-aliskanliklar.html
İyi geceler sagol
Benden adam olmaz. Gene çok kötü oldum ağlicam galiba sabaha kadar
Daha yapabileceğim bir şey yok, gerisi tamamen sana bağlı.
Mantık ikna edemiyorsa, duygusallıktandır.
Bunu aşamadığın sürece, boş sebeplere üzülürsün.
mentalguc.blogspot.com/.../...u-baski-altinda.html şu videodaki sahneyi birebir uygulamanı istiyorum.
Çalışmak beni mutlu etmiyor insanlarlada iletişim kuramıyorum insanların olmadığı bir eğlence kaynağı lazım bana var mı önerin kendini geliştirmekten başka
hiç insanlardan başka ilgilendiğin bir şey yokmu hayatında? herhangi bir şey olabilir.
özelden mesajda atabilirsin.
Caizdir.
Doğru mudur?
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?