Hiçbirşey için değmez ...
Aile - Sevgili - Eş - Dost olunca değiyor ...
Diğer ... ( Belirtiniz ... ? )
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
şu dünyada sürekli de gülemeyiz ya insana bazen keder de lazım ki gülmenin tadını da bilelim. Hayatta üzülmeye değer şeyler de var mutlaka ki.Sadece ölümlü dünya her şey bir gün yalan olacak ama bu hiç birşeye üzülmemiz gerekir anlamına gelmez.İnsanız kırılırz,kaybederiz,belki terk eder terk ediliriz,belki çok fazla kırılacaz ne yapalım gülelim mi mecbur üzülecez ama geçecek.Sadece hayatı zehir etmenin bir anlamı yok sonuçta ölümlü dünya...:)
Üzülme sakin diyemem ayni seyi bende yaşadım malesef :( insan ister istemez üzülüyor. Düşünsene zamanını verdiğin bir insanın aslında boş çıkması ve zamanının boşa gittiğini anlaman:(
Bazıları daha olgunlaşmaz zamanını bekler..Birisinin intihar ettiği olay başkasını etkilemez.Bizler de üzülüyoruz üzüleceğiz ama hayat en azından bana gamsız olmayı öğretti.Giden sevgili için üzülmemeyi öğretti.Çünkü zaten sevgili sevse gitmezdi...Üzülün ama kısa sürsün.Ve başka bir konu daha var Rabbim buyuruyor ki "Siz bilmezsiniz hayır gördüğünüz de şer,şer gördüğünüz de hayır vardır.Ancak ben bilirim" ... Sevgilerle...
değmez tabi caps1 :D hayattan keyif almayı bilmek lazım:D
5*****
hayat zaten sana güzel caps 2 ... :/
:D
Cevap
6Cevap
çok doğru.insan en çok da sevdikleri,değer verdikleri tarafından üzülüyor,bu arada şarkı güzel,favorilerim arasında..
Hiçbirşey için üzülmeye değmez .
Gez dolaş mutlu ol hayat gezince daha güzel ...
Hiçbirşeyi takma kafana boşver...
Sadece aile dışındakiler,diğerlerinin hiç mi hiç önemi yok.Salla gitsinnn :)
Olur mu öyle deli gibi yaşamak insan bazen sevinmeli bazen üzülmeli.
Degerlerin oldugu kadar acıların vardir
Bence uzulmeye deger
Yasadıgıni anlıyorsun
Bazen öyle seyle oluyor ki hayatda inan kendinden baskina uzulmuyorsun... iste ben!
Aile - Sevgili - Eş - Dost-İNANÇLAR olunca değiyor ...
sevdiklerin için değer
kısmen doğruluk payı var...
sadece sevdiklerin icindeğer
Hayatta uzulecek o kadar sey varki
Hiçbirşey için değmez ...
Evet degmez.
Deger deger .
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar