Sizi üzenler için hayatınızı bir ömür üzgün geçirmeye değer mi?
Onlar üzülmezken size bence değmezler...

Sizi üzenler için hayatınızı bir ömür üzgün geçirmeye değer mi?
Onlar üzülmezken size bence değmezler...
Değmemiş olması hiçbir şeyi değiştirmiyor. İnsanız ve duygularımız var bunu engelleyemeyiz. Üzüntü, kırgınlık, mutsuzluk, mutluluk, sevinç, hüzün, gözyaşı... Tüm bu hisler, duygular hayatımızın bir parçası.
Tabi uzatıp bütün bir ömrü ziyan etmeye değmez.
Hayat her zaman harika ve bizi mutlu edecek şekilde ilerleyemez. Mutlu olmayı normal gördüğümüz gibi üzülmeyi, kızmayı da normalleştirmeliyiz. Hayat her zaman güllük gülistanlık geçemez
hayır değmez elbet.. bir süre üzülürsün normaldir duygusuz değil kimse.. ama bunu abartarak hayata küsecek kadar da değil.. düşen kalkar yoluna devam eder.. kalktığında yanında biri olması (teselli amaclı bile) şart değil herkes kendi kendine yeter.
Değmez.
Cevap
21Cevap
Hayat üzülmeye değmez ama maalesef insan yalnız kaldığı için üzülebiliyor ya da kaçan fırsatlar için yani bu bizim elimizde değil...
Değmez, uzun bir yol var ve bu yolda pek çok olumsuz duygular vardır. O yüzden bir olumsuz duyguya tutunmam çünkü hayat her şeye rağmen devam ediyor.
Değmez hiç kimseye, hiç bir şeye üzülmeye. 5 dakika sonrasına bile garantimiz yok hayat o kadar kısa ki üzülerek harcamamalıyız...
Üzülmeye değer elbet ama bunu sürüncemeye çevirmek, sürekli depresif olmak kendine işkence. Hayat üzüntüyü uzun uzun yaşayıp anı kaçırabileceğimiz kadar uzun değil, kaçırdığımız anın dönüşü yok.
Değmiyor be insanlar fedakarlık yapmaya değmiyor ama hep insanlık dert tasa bizde kalıyor işte
Hayat üzülmeye değmiyor ama iste olay esnasinda bu kadar erdemli olamiyor insan üzülecekse üzülüyor
Hayat üzülmeye değmez çünkü hayatı bir kere geliyorsun her halükarda tadını çıkarmak gerek üzülmeyin tadını çıkarın derim 😊
Değmez ama bazen ister istemez üzülüyoruz. Bu da hayatın içinde olması gereken yerde.
Bu dünyada olmak üzülmek için yeterli bir neden
Sen bu söylediğine inandınmı ki bize bunu tavsiye ediyorsun sence?
Değmez hayatı değmicek insanlar için heba etmemeliyiz yaşamalıyız...
Değmez iki üç günlük dünya olcez nasılsa ölüm var
Şu üç günlük dünyada bu fani hayatta üzülmeye değmez hiç kimse ve hiçbir konu için Ya zaten Su akar yolunu bulur değiştiremezsin
Deymez bosa uzulme. Gidene neden gidiyon , gelene neden geliyon denmez hayatin akisina birak kendini
Ne olduğuna gore degisir. Hastalik olum mesela
Değmez
Değmediğini bile bile üzülüyoruz bazen
asla ama ben bazen tutamıyorum kendimi işte
Değmez ömür kısa keyfini çıkarmak lazım
Değmiyor. Hayat bunlar için çok kısa.
Değer evet ama uzun süre üzülmeye değmez
uzulmeye degecek kadar seviyosan deger
Değmez asla ama bunu bi zaman sonra anlıyorsun
Herşeye rağmen ayakta kalmak derim.
Değmez emin ol ama zorlu hayat şartları işte
Hayat kısa üzülmeye değmez