Kişilik & Karakter Uyandığınız zaman enerjiniz yüksek mi olur düşük mü? EngEteM Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl yüksek mi Uyandığınız zaman enerjiniz yüksek mi olur düşük mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. enerjim hiç olmaz benim 1 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. uyandigim zaman enerjim düşük olur şöyle bir Rusya'ya gideceğim gün falan olsa büyük ihtimalle enerjim yüksek olur kimse düşüremez enerjimi 1 3 Yorumla EngEteM 1 yıl Neden Rusya Yorumla bsrtpl 1 yıl bir nedeni yok orada yaşamak istiyorum o kadar Yorumla EngEteM 1 yıl Hmmm güzelmiş Yorumla
TooKYo Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Değişiyor 1 6 Yorumla EngEteM 1 yıl Mesela? Yorumla TooKYo 1 yıl Bazen enerjim çok yüksek olur bazende okadar düşük olur ki kalkmak istemem Yorumla EngEteM 1 yıl Anladım bugün peki? Yorumla TooKYo 1 yıl Simdilik iyi gibiyim sjsjsd Yorumla EngEteM 1 yıl Hshshsh orta halli demek Yorumla Umutguven34 1 yıl Güzel Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
enerjim hiç olmaz benim
uyandigim zaman enerjim düşük olur şöyle bir Rusya'ya gideceğim gün falan olsa büyük ihtimalle enerjim yüksek olur kimse düşüremez enerjimi
Neden Rusya
bir nedeni yok orada yaşamak istiyorum o kadar
Hmmm güzelmiş
Değişiyor
Mesela?
Bazen enerjim çok yüksek olur bazende okadar düşük olur ki kalkmak istemem
Anladım bugün peki?
Simdilik iyi gibiyim sjsjsd
Hshshsh orta halli demek
Güzel
Genelde yüksek
Genelde hep. dusuk oluyor