Sabah uyanınca hayatı sorguluyor musunuz? Benim genelde enerjim yüksek olur ama bu sabah minnoş minnoş marketten sigara alayım içeyim dedim. Parliament Reserve 25,5 lira olmuş. Yine zam gelmiş benim enerjim bi diplerde. Benim morali, enerji sıffır sıffır sıffır.. 🦁
Uyandıktan sonra enerjiniz düşük mü olur, yüksek mi?
Güne nasıl başladığım ile alakalı olarak değişiyor. İnsanın her günü bir olmuyor tabi ki Bugün mesela enerjim yüksek uyandım. Ondan önceki gün ise baya yorgun olarak uyandım. Hatta yataktan çıkmak istemedim. Genel hava durumu, enerji seviyeme göre değişkenlik gösteren bir durum benim için.
Yok artık ya yine mi zam🤦 Ben zam duyunca enerji değilde sinir olarak en nirvanayı yaşıyorum gerçekten. Sabah uyanma konusu benim için çok sıkıntılı bir durum.
Amaçsız bir güne uyandığımda böyle oluyorum
Uzun uzun yatakta kalır düşünür ve tekrar uyumayı denerim🤭
Amacım olduğu günde özellikle kışları mutsuz mutsuz o sıcak yatağın içinden kendimi nasıl soğuklara atacağım acaba diye düşünür dururum.
Kışları da yüzüm böyle oluyor.🤭
Sonra da ayılmakla uğraşıyorum üşüye üşüye.
Sabahın köründe uyarılır mı diye söyleniyorum sürekli. Uzun lafın kısası uyanmak bana göre değil. Özellikle kışları kış uykusu seçeneği olsa hiç fena olmazdı