- Kişilik & Karakter konusunda 10,1b cevap paylaştı.
1 yıl@bynarcos doğum gününü en içten dileklerimle kutlarım hayellerinin gerçeğe dönüşmesi dileğiyle 🙏🌺 o kadar yüreği güzel bir insansın ki iyi ki seni tanıma şansım oldu ve bu konuda kendimi herzaman çok şanslı hissediyorum burada bizim için çok değerlisin her zaman kişiliğine saygı duyuyorum ve seni çokkkkkkkkkkk seviyoruzzzzzz 🥰 iyi ki varsın iyi ki burdasın sevdiklerinle birlikte daha nice güzel yıllara inşallah 🙏 🥰 ❤️ 🌺

Görselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsin.. 33 Yorumla- 1 yıl
@bynarcos dur birde espiri yapayım adettendir 😂 bu şey değil mi yaa egoluu aslan 🦁 burcu erkeği 😂😂
- 1 yıl
Rica ederim ne demek 🙋🤗
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılDoğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere sevdiklerinle beraber uzun güzel bir ömrün olsun. Hayal ettiğin istediğin bütün şeyler gerçekleşsin karşına hep merhametli iyi insanlar çıksın. Yaş almak güzeldir bu yaş sana güzellik getirsin
11 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 207,5b cevap paylaştı.
u 1 yılDoğum günün kutlu olsun abim 🙏🥳 sevdiklerinle birlikte önce sağlıklı sonra da mutlu huzurlu nice güzel yaşların olsun... iyi ki doğmuşsun.
korkmuyorum.
83 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim kardeşim benim
- 1 yıl
Rica ederim abim adamsın. 🙏 hediye alamadım bari xper falan gönderebilseydim :D
- 1 yıl
Ya canın sağ olsun :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ayy ayyy soruyu da geç gördüm. 🫣
Doğum günün kutlu olsun bromm. Yaşlanmaktan korkmam ama bence sen kork, malumunuz 😛
Her şey gönlünce olsun, her yılın bir önceki yılından daha güzel olsun. Arkadaşlar ben artık evleniyorum dediğin günü de görelim narcooss, yiğen görelim bebek görelim. 😂
Burada en sağlam dostlarımdan birisin yerin bende farklıdır bilirsin, varlığın daim olsun koca adam. İyi ki doğmuşsun. 🌹
13 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı.
u 1 yılDoğum günün kutlu olsun şekerim 💸💸🏖️🏖️🏞️🥂🎂🎊🎉🎊🎊
Her şey gönlünce olsun
22 Yorumla- 1 yıl
Ne demek yeni yasinda bol para diledim bak sana ve sevdiceğinle güzel bir düğün diliyorum 😀
- Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı.
1 yılDoğum günün kutlu olsun, sevdiğinle ve sevdiklerinle birlikte mutlu seneler...🎂🥳
11 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı. Yeni yaşın hayırlı uzun olsun inşallah. Nice senelere..
Hiç yaşlanmak istemiyorum 😬
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılDoğum günün kutlu olsun narcos amcaaa🎂 evet korkuyorum jsjsj
11 Yorumla
1 yılMutlu yıllar ve mutlu yaşlar 🥳
11 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederimm
1 yılHayır korkmuyorum,
Doğum günün kutlu olsun, mutlu yıllar ☀️21 YorumlaKorksak ne yazar yaş gidiyor artık :)
Mutlu yıllar 🎉21 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılÖncelikle mutlu yıllar dilerim, umarım sevdiklerinizle sağlıklı uzun bir ömür geçirirsiniz 🎊 Ve yaşlanmaktan, yaş almaktan korkmuyorum hayır. Her yaşın farklı güzellikte katkıları olduğuna inanırım. Aynaya baktığımda da, kendimle kaldığımda da bugün o yaşların bana kattıklarından memnunum.
12 Yorumla- 1 yıl
Rica ederim
- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılYaş almak güzellik getiriyor, çömez yaşlarda öyle güzel değiliz bence, yaş aldıkça yüz oturuyor, insan serpiliyor. Mühim olan yaşlanmak değil de yaşamamak, güzel yaşlanmak mühim. Ben korkmuyorum yaş almaktan, çünkü büyümek sancılı olsa da verdiği huzur başka, olgunluğun kattığı huzur başka.
Bu arada doğum günün kutlu olsun, mutlu bir ömür dilerim, her şey gönlünce olsun.11 Yorumla- 1 yıl
Çok teşekkür ederim
1 yılDoğum günün kutlu olsun 🎉🎉🎉
Sağlıklı, mutlu nice yıllara.🎈🎊🎂
Bugün bir teyze gördüm oldukça yaşlıydı ama yüzmeye gidiyordu sanırım yalnız. Bir an için içim buruldu. Yaşlanınca böyle yalnız olacağım diye. Yarınımızı bile bilmediğimiz için o kadar uzağı düşünmüyorum. Ama rakamsal olarak ilerlemek hoşuma gitmiyor 😳🤣🤣
11 Yorumla
1 yılDoğum günün kutlu olsun güzel insan sana sağlıklı mutlu huzurlu sevdiklerinle birlikte güzel bir ömür temenni ediyorum umarım hiçbir zaman kederin derdin olmadan sağlıklı bir ömür geçirirsin karşına hayırlı seni anlayacak sana değer verecek insanlar çıkar.
Doğum günün kutlu olsun.
12 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ediyorum
Evet korkuyorum jshs yaş aldıkça mutlu olanlardan maalesef değilim elimde olsa hep aynı yaşta kalmak isterdim
11 YorumlaDoğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce
Sana boncuktan kuş yaptım konacak pencerene reis 🎂🎂🎂🎂🍰🍰👏👏👏11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,9b cevap paylaştı. Doğum günün kutlu olsun can sağlıklı başarılı huzurlu sevgi çoğalman dileğiyle.. Mutlu yıllar..🎉👏🏻
Ben ilk 30'u bastığımda yaşlandım gibi hissetmiştim ama alıştım.:)31 Yorumla
1 yılDoğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu yıllara..
12 Yorumla- 1 yıl
Rica ederim..
Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Doğum günün kutlu olsun nice yaşlara dilerim 🙏😌🤗
Aynı gün de mi doğuduk benim de bugün doğum günüm😅😅
32 Yorumla
1 yılYaşlanmak beni korkutmuyor. Her yaşın ayrı bir güzelliği ve tecrübesi var. Bu arada doğum günün kutlu olsun 🎂🥳
32 Yorumla- 1 yıl
Rica ederim
- Kişilik & Karakter konusunda 22,6b cevap paylaştı.
1 yılMutlu yıllar sonsuz başarılar şanslar diliyorm
Sitenin en havalı üyesi tüm güzellikler seni bulsn
31 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 16,2b cevap paylaştı. Doğum günün kutlu olsun @вуηαяcσѕ abi 🥳 Ailen ve sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllara 🎂 Yaşlanmak maalesef korkutucu
22 Yorumla
1 yılYaşlanmaktan korkmuyorum. Genç kalmayı tercih ediyorum her zaman 😃
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. doğum günü kutlamayı ya da birisinin benim doğum günümü kutlamasindan hoslanmiyorum ve sevmiyorum bana alınma hühühühüğ 🥺(önceden cok severdim ama sonra bişeyler oldu kırıldım bu yüzden doğum günlerini sevmiyorum )
11 Yorumla
1 yılİyi ki doğdun Mızaffeerr Aaallah sana uzun ümürler versiin ep Allah için çalışasann et mutlu olasan 🥳🎈🎊🎁🥳🪅🥳🎂🎈🎂🎈🎂
21 Yorumla
1 yılDoğum günün kutlu olsun 🥳 mutlu huzurlu ve sağlıklı olman dileğiyle.
Ben şuanlık korkmuyorum 20 lerin başında olduğum için ilerleyen zamanlarda görücez.
22 Yorumla- 1 yıl
Rica ederim😊
Yeni yaşın sana kötülükten kazadab beladan uzak sağlık mutluluk ve başarı getirmesini temennisiyle , Mutlu yıllar dilerim 🎂🎂
21 Yorumla
1 yılDoğum günün kutlu olsun başkan.
31 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. hayır korkmuyorum, ben koca bulurum o yaşlanınca bakar bana djdjdj doğum günün kutlu olsun
22 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.
u 1 yılMutlu yıllar narkos...
Evet karışmak ve güzelliğimi kaybetmekten ödüm kopuyor 😀23 Yorumla- 1 yıl
Ben Allah'tan minyonumda yırtıyorum.
Senin için mümkün değil yırtmak 😀
- Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı.
1 yılNice mutlu güzel sağlıklı yaşlara.
Her yaşın guzelligi.
Yaşanmışlıklar , tecrübeler.
Herşeye rağmen ayakta kalmak , kalabilmek , en azından savaşmak güzel.11 Yorumla
1 yılDoğum gününüz kutlu olsun sevdiklerinizle nice sağlıklı mutlu huzurlu dertsiz senelere. Biraz endişelerim var tabi ama kaçınılmaz son zaman ister istemez akıp gidiyor.
11 YorumlaNice Sağlıklı yaşlarınız olsun. doğum gününüz kutlu olsun.
Şimdiden huzur evlerinde yaşayacağım sorunları düşünüyorum. Yaşlanmak korkutuyor be.
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u 1 yılGece yazdım tekrar yazayım 😹. Doğum günün kutlu olsun. İyi ki doğdun. Sağlığına kavuştuğun bir yaş olmasını dilerim. Ben hep 27 kalmak istiyorum. Zamanı durduramıyor muyuz?
12 Yorumla- 1 yıl
Çok rica ederim 💜. 39 da seksi bir yaş 😹💜.
Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yeni rakamında mutluluklar diliyorum, doğum günün kutlu olsun...
🤭
12 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,1b cevap paylaştı. Kutlu mutlu olsun🎉
Korkunun ecele faydası yok yaş almak sorun değil de yüzüm düşüyor yıllar geçtikçe onu da inşallah ilerde bi estetikle hallederiz
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yıldogum gunun kutlu olsuuunn, umarim yeni yasinda tum dileklerin gerceklesir ve guzel bi yil gecirirsiin. yaslanmaktan da korkuyorum, kucuk olmak daha eglenceli
12 Yorumla- 1 yıl
daha kucuksun ya, rica ederiim
Öncelikle doğum günün kutlu olsun. Nice yaşlara.
Korkmuyirdum. Önümüzdeki ay doğum günüm ve 28 beni çok korkutuyor. Kendimi baya yaşlı hissetmeye başladım. Yeni citirlar geliyor.
12 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılNice sağlıklı huzurlu mutlu bir yaş dilerim.
Yok hayır yaşlanmaktan korkmuyorum. Her yaşın ayrı bir güzelliği var.
11 Yorumla Gittikçe 40 a yaklaşıyorsun abi korkutuyorsun beni :D güzel mutlu huzurlu uzun yıllar diliyorum abim
11 Yorumla
1 yılDoğum günün kutlu olsun abi :) Henüz yaşlanmaktan korkmuyorum hayır ama senin yaşına gelsem korkabilirim evet :dd
12 Yorumla- 1 yıl
@bynarcos Rica ederim :)
- Kişilik & Karakter konusunda 22,6b cevap paylaştı.
1 yılEvet artık korkuyorum doğum günün kutlu olsun bayram Allah sana sağlıklı sıhhatli ömürler versin muzaffer jdjdjd
12 Yorumla- 1 yıl
🩵
1 yılSağlıklı güzel nice yıllara🎈 küçükken yaşlılara özeniyordum şimdi yaşlanmadan ölmek daha cazip geliyor
12 Yorumla- 1 yıl
bizim yaşlıların çoğu hasta sağlık olmayınca mutluluk zor Allah yardimcıları olsun
1 yılyeni yaşın da daha mutlu daha sanslı ve daha zengin olursun iyi olan tüm enlerin zirvesine çıkman dileğiyle doğum günün kutlu olsun😊
13 Yorumla- 1 yıl
buara da soruyu atladim ya yok korkmuyorum kenan dogulunun sarkisi var ya onuda sana armagan ediyorum her yasin ayri bi guzelligi var diye
1 yılDoğum günün kutlu olsun🎂🎁🎉👑
Yaşımı göstermediğim için sıkıntı yk 😄 ama gene de sayının artmasını sevmiyorum12 Yorumla- 1 yıl
Haklı olark 😄😄
1 yılDoğum günün kutlu olsun hayır korkmuyorum şu anlık
22 Yorumla- 1 yıl
Rica ederim
1 yılAha doğum günün kutluluk olsun, ululuk dolsun. 🤣
21 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,8b cevap paylaştı.
m 1 yılDoğum günün kutlu olsun kaptan!!
Yaşlanmaktan korkuyorum..22 Yorumla- 1 yıl
Rica ederim..
1 yıl17 ağustosta benim doğum günüm. Moralim bozuluyor kutlamayı düşünmüyorum
22 Yorumla- 1 yıl
Bozma yaw moralini
- 1 yıl
Yaşlanıyoruz beya
- Kişilik & Karakter konusunda 582 cevap paylaştı.
1 yılDoğum günün kutlu olsun abi korkuyorum bende yaşlanmaktan
21 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Doğum günün kutlu olsun kanka. Korkacak bir şey yok. En fazla öleceğiz işte :D
11 Yorumla
1 yılDoğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı huzurlu senelerin olsun 🤍🌸💞🤗
12 Yorumla- 1 yıl
🤗😊
- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılDoğum günün kutlu olsun, yaşlanma korkum yok.
11 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılMutlu, saglikli ve huzur dolu bir yil dilerim. Her sey gonlunce olur umarim. 🎊
11 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Hayır korkmuyorum. Ailen ve sevdiklerinle nice senelere. Doğum Günün Kutlu Olsun. 🎂
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Minareden atlarım, doğum gününü kutlarım. Yeni yaşının sana güzellikler getirmesi dileğiyle :) ✨
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 835 cevap paylaştı.
1 yılİyiki doğdunn💕🎉 sana hayatında mucizeler diliyorum 😅
11 Yorumla
1 yılDoğum günün kutlu olsun🙏🏻🥳
Yaşlanmaktan korkmuyorum (şimdilik!)11 YorumlaDoğum günün kutlu olsun nice sağlıklı yıllara
11 Yorumla
1 yılDoğum günün kutlu olsun yani kendimi yaşım küçük olmasına rağmen yaşlı hissediyorum 😂
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.
1 yıliyi ki doğdun narcosum, yeni yaşın sana sağlık aşk ve huzur getirsin : )
11 Yorumla
1 yılHepimiz yaşlanıyoruz yapacak bir şey yok. Doğum günün kutlu olsun.
11 Yorumla- Devamını Gör (62)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne