Büyüdüğümü ve artık çocuk olmadığımı bilmek beni üzüyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. 2 gün önce de benim doğum günümdü. Her yaşın ayrı bir güzelliği var, özellikle olgunlaşmak tecrübe edinmek güzel şey. Aynı yaşa girmişiz, umarım olumlu tecrübelerin olduğu güzel bir yaşın olur. Mutlu yıllar 🙏
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 730 cevap paylaştı. Hikayenin devam ettiğini ve o satırları hâlâ yazmakta olduğunu unutma. Hayatı ıskalama. Ölmeden hemen önce bu kitabı sen okuyacaksın. Okumak istediğin gibi bir kitap yaz. Nice mutlu yıllara hanımefendi...
01 Yorumla
Bende yaşlanıyormuyum diyorum ama yok arkadaş ama hala ergen gibiyim :)
06 Yorumla
+1 yılSenin ne kadar değerli olduğunu ifade etmek için doğru kelimeyi bulmak belki de dünyadaki en zor şey ama iyi ki varsın ve iyi ki doğdun. Doğum günün kutlu olsun nice mutlu güzel yıllara…
07 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim canım ne demek arkadaşım olmasan bile seni mutlu etmek istedim
- +1 yıl
Sevdiklerinin ve arkadaşların değerini iyi bil sakın onları kaybetme
- +1 yıl
Maalesef canım her önüne gelene dost bilip arkadaşım deme arkamdan vuran en kötü zamanlarımda yanımda olmayan insanlar oldu
- +1 yıl
😇😇görüşmek dileğiyle
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
47
Cevap
151Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılDoğum gününüz kutlu olsun
01 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim
Vallaha ne diğim yaşlandıkça tatlanıyorum ve hayatı yaşamayı hatta tadına vararak birşeyleri kaçırmadan yaşamayı öğrenmeye başladım. Kendim için keyfim için ertelememeyi öğrendim. Çünkü baktım mezartaşlarına ve ertelenen hayalleri gördüm…. Yaşlanmak güzeldir sakın üzülme. Senin yaşlarında hızlı yaşama hevesim vardı. Şimdi isabetli yavaş mutedil serinkanlı ve tadına vararak aheste aheste yaşıyorum artık …. Hayırlı olsun yeni yaşın 😂
11 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMutlu saglikli yillar dilerim en basta.🎊 Artik dogum gunlerini kutlamayi onemsemiyorum, onceden cok severdim. Sevdiklerimden uzagim o yuzden pek bir onemi olmuyor annem ve uvey babamla kutluyoruz ufaktan. Yas almak cok farkli hissettiriyor, tarifi yok huzunu var.
02 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim. 🌸
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılO zaman sana bir şarkı armağan edeyim
https://www.youtube.com/watch?v=lh4lMzVcM8A
Teoman-Bugün benim doğum günüm01 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. İyiki doğdunuz mutlu seneler, büyümek niye koru olsun hayatın bi parçasıdır büyümek insanı çocukluktan çıkarır hayatı öğretir alışkanlıklarımızı değiştirir ben geçen ekim doğum günümdü kendimi biraz daha moruk saydım bence güzel bi his 😊
01 Yorumla- +1 yıl
Yaşlanıyoruz artık
+1 yılYaşım ilerledikçe daha fazla sorumluluk almak zorundayım
Her sene Hayallerimi kısmam gerekiyor
Ama bir tanesine kavusucam
Umarım devam li surette hedeflerimi tamamlamaya devam ederim
A21 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılYaşlandık demiyelimde biraz büyüdük diyelim 🤣 doğum gününüzü en içten dileklerimle kutlarım hayellerinizin gerçeğe dönüşmesi dileğiyle nice mutlu yıllara 🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌹🌿🌹
03 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim 🌹🌿🌹🌿🌹🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿
- Aile & Toplum konusunda 886 cevap paylaştı.
+1 yılkasıntı kasıntı görüsler atmadigim icin burada sürekli beni yasimdan vurmaya calisan bir kitle var:d ya sanki kırk yasindayim benden bi olgunluk beklemeyin kardesim
01 Yorumla
+1 yılhttps://youtu.be/lh4lMzVcM8A
O zmn bu şarkıyı sana hediye ediyim 😄01 Yorumla
+1 yılDoğum günün kutlu olsun bana artık hiçbir şey ifade etmiyor ve üzülme çocuk olmanın yaşı yok ki ben kendimi hala çocuk gibi hissediyorum ve bundan vazgeçmeyeceğim
01 Yorumla
+1 yılDoğum günün kutlu olsun
https://voca.ro/1hFUS2J2GQ6i01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılPeki bunu farkedip öyle mi davranıyorsun yoksa bunu farkedip tınlamıyor musun orası var zaman geçiyor tabiki de olacak öenmli olan sen kendin için ne yapıyorsun
01 Yorumla- +1 yıl
Zor sordun
Tüküreyim böyle işe :D bu hafta hep doğanların sorularına denk geldim. Yarında ben doğuyorum ve o doğan kişilerde ne hikmetse hep 28 yaşına giriyor... Bende yarın 28 e giriyorum :D dgko
011 Yorumla- +1 yıl
Bir ay sonra da 29 oluyonuz ikinci bi şok ahahahsha 😂
- +1 yıl
@Geçiciüyeğ yıl olarak bakarsak evet ama bakmıyoruz dimi dilalaay :D
- +1 yıl
Saka yapıyorum geçici dünya hepimiz birgün ölcez sonuçta. Bişey dicem birine yaş sorulduğunda yıl olarak mı söyleniyo ay olarak mı
- +1 yıl
@Geçiciüyeğ gün ay olarak söylemelisin çünkü sen yılın başında doğmamış olabilirsin
- +1 yıl
Benim 15 Ağustos hep yıl olarak söylüyorum herkes aya göre mi cvp veriyo merak ettim
- +1 yıl
@Geçiciüyeğ 1 yaşına girerken yıl başını mı Ağustos 15 i mi beklersin? :D 12 ay geçene kadar aylık derler :D
- +1 yıl
He tm 😂
- Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılHaftalik dogum gunun oluyor galiba gecen haftada dogum gunundu ve yine gecen haftada artik cocuk olmadigin seni uzuyordu fakat hala cocuksun
01 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ölüme Yaklaştığımı Hissediyorum Ki bu hepimiz icin geçerli yaş ilerledikçe ölüme kalan gün yaklaşıyor
12 YorumlaHadi bakalım ne hediyeler aldın bahset ya da gösterde bizde ona göre sana küçük bir hediye alalım 😄
02 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bunda üzülecek ne var. Her yaşın kendine güzel yanları var. Bu yaş güzel Bir yaş. Daha çok söz varda söylenecek
02 Yorumla
+1 yılHepi börtdey kıııııııııııızzz. Benimkine de az kaldi valla o gün gelince düşünürüm şimdi hiç bozamiycem moralimi
01 Yorumla
+1 yıliyi ki doğdunuz
her yaşın ayrı bir güzelliği var bu güzellikleri keşfedeceğiniz bir yaş olsun sevdiklerinizle musmutlu olun:)01 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim
- Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılDoğum günün kutlu olsun, yeni yaşın sana her daim güzelliklerle dolu olsun.
Her yaşın güzelliği başkadır. çok da dert etme
01 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılYa ablacım git artık, doğduysan bana mı doğdun, her yenilendiğimde bu soru niye en üstte çıkıyor ki, bir daha çıkmasın diye yazmak zorunda kalıyorum
01 Yorumla
+1 yılDoğum günün kutlu olsun, Nice mutlu güzel yaşların olsun. Yaş 30 dan sonra bende üzülmeye başladım nedenini hiç bilmiyorum 🙄
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 6b cevap paylaştı. 28 olmuşsun. Çocuk olmadığını bilmek üzüyor mu? Deli misin... Her an güzel. Mutlu, eğlenceli, huzurlu bir hayatın devamını dilerim
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 367 cevap paylaştı. Allah uzun ömür versin ben doğum günümü bile unutuyorum ama sosyal medya sağolsun hatırlatıyor
02 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılkaç yaşına gelirsen gel şayet içindeki çocuğu öldürürsen eyvah eyvah durum vahim demektir hemen can suyu ver o içindeki çocuğa
06 Yorumla- +1 yıl
yaşşa sen hemi
- +1 yıl
o zaman sana bir doğum günü cümlesi bırakmak gerekir
hayatın saçların kadar uzun mutluluklar sağlıklar huzurlar aşklar bol paralar metro istasyonları kadar yakın ve sık sık olsun - +1 yıl
sende öylesin
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Çocukken ah bı büyüsek deriz büyüyünce de keşke çocuk kalsak
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara 🥳🎉🎊💫01 Yorumla
+1 yılSayilara takili kalmayalim , kendinizi kac hossediyorsaniz o yastasinizdir, yoksa madalya vermiyorlar yas artinca
01 YorumlaHer doğum günümde nedense bir hüzün çöküyor Müslüm babadan paramparça parçasını her doğum günümde dinlerim
02 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılNice mutlu huzurlu senelerin olsun tüm sevdiklerinle birlikte bir miktar yaşlandık diyebilir ama her yaşın getirdiği ayrı bir tecrübe ayrı bir güzellik var her aldığın yaş gününde bütün güzelliklerin seni bulmasını temenni ederim. Mutlu yıllar 🥳
08 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim diloyloyloy ☺️
- +1 yıl
Ma aile öğrenmiş olduk sayende 😂 tahmin etmek çok zor değildi esasında 😂
- +1 yıl
Ey ahali duyduk duymadık demeyin djsjsjsh
- +1 yıl
Keşke bir kaç günlüğüne yeni yaşının tadını çıkarsaydın ne ağlaması 😂
İyiki doğdun, mutlu saglikli yillar dilerim
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Doğum günün kutlu olsun bimden kek alalım üstüne mum koyalım üfle
02 YorumlaDoğum günün kutlu olsun tatlı kız nasıl giriyorsun yeni doğum gününe yalnız mı Sevgilin var mı
09 YorumlaBen 36.
Kendimle barışığım kafaya yaşımı takmıyorum.01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılyaşladığımı bilmek te hiç bu seneki kadar üzmemişti beni
02 Yorumla- +1 yıl
Sorma. Hayat cok hizli gecmis.
doğum günün kutlu olsun. büyümek güzel yaşlanmak da güzel
01 YorumlaKardesiminde dogum günü bugün.. mutlu yillar 🥳🎂🧁
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Doğum günün kutlu olsun.. :D Nice güzel yaşlar dilerim...
01 Yorumla
+1 yılDoğum gününü kutlamak lazım o zaman şimdi senin sjshhsh
02 Yorumla- +1 yıl
Gel kutlayalım
Aile & Toplum konusunda 857 cevap paylaştı. Rakamlara takılmıyorum ama geçen zamana üzülüyorum..
02 Yorumla
+1 yılHer gün ölüme bir adım daha yaklaşıyorsun.. Kutlayalım mı?
01 Yorumla
+1 yılBence bu tür üzüntülerle uğraşmak yerine yaşının sorumluluklarını almaya başla
01 Yorumla
+1 yılDoğum gününüz kutlu olsun. Koca bir yılın çoğu şeyi yapamadan geçmesi beni üzüyor
01 Yorumla
+1 yılBana daha güçlü bir kadın olduğumu hissettiriyor her buyuduguum yaş. İyi ki doğdunuz 😇🤲
03 Yorumla- +1 yıl
❤🦋🌠
+1 yılDoğum gününüz kutlu olsun.
Bana herhangi bir şey hissettirmiyor. 🤷🏻
02 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim.
- Aile & Toplum konusunda 934 cevap paylaştı.
+1 yılNice mutlu senelerin olsun boş ver hep bi yanındaki çocuğu serbest bırak yoksa bu hayat çekilmez
01 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMutlu yıllar dilerim her zaman göz yaşın mutluluktan olsun 😘🎉 yarın da sıra bende
02 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim sağol
+1 yılDoğum günün kutlu olsun. Bende hiç büyümek istemiyorum ya.
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖnceden çok küçüktüm bilmiyordum ama 18’den sonra açıkçası bana koymaya başladı yaş almak.
01 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 728 cevap paylaştı.
+1 yılDoğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara inşallah
01 Yorumla
+1 yılMutlu yıllar dilerim. Hiçbir zaman yaşımızı kabullenemeyeceğiz.
01 Yorumla
+1 yılDoğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere 💗 🍰 🍓 🥳
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. 
şansın bol olsun.
01 Yorumla
+1 yılDeğişik bir his.
Doğum gününüz kutlu olsun.
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılMutlu yıllar 😊 İyi yanları da oluyor kötü yanları da. Ama her şey elimizde değil bu hayatta
02 Yorumla- +1 yıl
Ricalar
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sona yaklaştığımı geçmişin boşluğunu gibi gibi gibi
02 YorumlaTam özelden doğum gününü kutlayacaktim ama mesaj kutun kapalıydı sorry
02 YorumlaKeşke hep çocuk olarak kalsak hayatın gerçeklerinden uzak
02 Yorumla
+1 yılBenimde bugün doğum günüm , iyi ki doğdun mutlu yaşların olsun ☺️
03 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim ☺️
- +1 yıl
Tekrardan nice sağlıklı sevdiklerinle beraber güzel yaşların olsun ☺️
+1 yılEee ne demiş birisi popon artık kazma sapı doğrulmaz yaşa gelmişsin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 662 cevap paylaştı.
+1 yıl@dilalayyy ; Doğum günün kutlu olsun Dilay'cım, nice saglıklı senelere :)
00 Yorumla - Devamını Gör (138)
Devamını Gör(183)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Bugün benim doğum günüm. Bir yaş daha yaşlanmak size ne hissettiriyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler