Hadi birazcık kendinizi övün , özgüven depolayın ayol 😂😂😂
Ben kendime iyi ki varsın ödülü vermek istiyorum jdhwkshehe
Hadi birazcık kendinizi övün , özgüven depolayın ayol 😂😂😂
Ben kendime iyi ki varsın ödülü vermek istiyorum jdhwkshehe
Kötülüklerden kurtulan kız ilk nedeni araba çarptı küçükken bir şey olmadı bir yerden düştüm melekler beni tuttu yaralandım sonra denge kaybı yaşadım göz kararması 3 kere düştüm yine bir şey olmadı kabızlık durumuyla küçüklükten beri savaşıyorum artık ben kazanıyorum önceden daha kötüydü durumum sonra komşumun oğlu cinsel istismar yapmak istedi çaycı kurtardı travma yaşadım küçük yaşta hayatım yok oldu üstüne kuzenim tuzaklar kurdu baya bir ben hep sezdim kurtuldum ilkten beni kurtardılar sonra arkadaşım defol git dememe ve bana bir daha karışmayacaksın dedim haklı olarak inadına kazıklar attı tuzak kurdular doğruysa olanlar ona olmuş etme bulma dünyası demişler çünkü kuzen yüzünden arkadaşı arkadaşım yüzünden eşiyle muhattap olmak zorunda kaldım düşmanlarımı tanıdım
Unuttum iki kere düşme tehlikesi atlattım
Teşekkürler
Ben zaten kendime bir ödülüm -iyi insan olmakla- ama bir şey isteseydim bu sağlıklı, paralı ve aşk bir hayat isterim.
Ama bu hayatlar bırakın reeli filmlerde bile olmuyor artık :d
@mirakural Aynen, en iyi hediye kendinsindir unutma, insanlar sadece konuşma makinesidir 🕶️💪🏻
En iyi cevap için teşekkürler :)
Cevap
4Cevap
Bana bir ödül verecek olsa kötü insanlar yok olurdu bu benim için en büyük ödül
Kana yumeko mu kirari mi? Ben kendime çilekeş ödülünü layık gördüm :D
O zaman yumeko mu kirari mi yumemi mi yoksa mary mi?
Saygı duyarım efenim :D
Kirari kanks :). Yumeko çok güzel. Gözleri gerçekten kırmızı olsaydı tamam derdim. Ama mavi göz her zaman bir adım önde benim için :) Sarışın olması önemli değil ama göz ve aurarı yüksek kadının..
Ehehehe Senin göz renkli mi? Rusya da mesela çoğunun gözü renkli ve yarısından çoğu dediğin gibi kahverenkli partner arıyor. Benim gözler kahveden çok siyaha yakın. Bayılıyorlar gözlerime. Bana sorsan kürt gözü :D
Çoook sevindim insanın kendisini sevmesi çok güzel bir olay kanks... Yakışıyordur eminim.
Yüzyılın delisi.
Ben de deliyim ishsishdhd
Iki deli bir araya gelmemeliydi 😂😂😂
Sennnnnn
Para.
Atma ziya ödülü :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar