Kişilik & Karakter Bir ödülü haketmiş olsanız o hangisi olurdu? Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 50 Yapay Zekaya Sor Bu zamana kadar sizi ön plana çıkaran, yaptıklarınıza nazaran hangi ödülü alırdınız? Bir ödülü haketmiş olsanız o hangisi olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Selamşişkolar Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Çikolata canavarı olarak bir ödülü hakkettigimi düşünüyorum 🙄 1 1 Yorumla Saddov +1 yıl 🏆 Yorumla
DreamWhileAwake Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Kahve bağımlısı ödülü 🙄 1 1 Yorumla Saddov +1 yıl Kahveyse olur Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Herkese en çok dua eden KScan ödülünü bana verselerdi şaşırmazdım. 😊 Ödülümü verenlerin de vermeyenlerin de tuttuğu altın olsun. 😊 1 0 Yorumla
_LydiaMartin_ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl En çok müzik dinleyeni 🎵 1 2 Yorumla Saddov +1 yıl Bize de şarkı öner Yorumla _LydiaMartin_ +1 yıl https://m.youtube.com/watch?v=kj3QPBXNPFw Yorumla
Justelviraaa__ Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bilemedim, ödül haketmiyorum galiba 1 4 Yorumla Saddov +1 yıl Neden haketmeyesin?😀 Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Ne bileyim bulamadım bir şey Yorumla Saddov +1 yıl En renkli insanı olsun Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl ben ve renkli mi, teşekkür ederim Yorumla
cansugung Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Güzel bir cehennemin dibi 1 2 Yorumla Saddov +1 yıl O gitmez sana 😂 Yorumla cansugung +1 yıl Benim en büyük ödülüm o olur Yorumla
stpeters Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl siteye yeniden üye olmak, bu ödülü hak etmemi gerektirebilir 1 0 Yorumla
redflowers008 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 538 cevap paylaştı. Ayın en sportif bedevisi ödülünü alıyım mı 👻 1 0 Yorumla
MissChucky Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. En üşengeç insan ödülünü alabilirim 1 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. En çok aşksızlık acısı çekeni. 1 0 Yorumla
LovecezaM Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Bilmiyorm. 1 1 Yorumla Saddov +1 yıl Yılın en cesuru
Asosyalmaltipsizim Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yılın malı veya yılın yıkıgı ödülü gelir bana 0 0 Yorumla
CennetinGözyaşları Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Sabir ödülü :D ve KS hesap kapatma ödülü :D 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çikolata canavarı olarak bir ödülü hakkettigimi düşünüyorum 🙄
🏆
Kahve bağımlısı ödülü 🙄
Kahveyse olur
Herkese en çok dua eden KScan ödülünü bana verselerdi şaşırmazdım. 😊 Ödülümü verenlerin de vermeyenlerin de tuttuğu altın olsun. 😊
En çok müzik dinleyeni 🎵
Bize de şarkı öner
https://m.youtube.com/watch?v=kj3QPBXNPFw
Bilemedim, ödül haketmiyorum galiba
Neden haketmeyesin?😀
Ne bileyim bulamadım bir şey
En renkli insanı olsun
ben ve renkli mi, teşekkür ederim
Güzel bir cehennemin dibi
O gitmez sana 😂
Benim en büyük ödülüm o olur
siteye yeniden üye olmak, bu ödülü hak etmemi gerektirebilir