Kişilik & Karakter Bir ödülü haketmiş olsanız o hangisi olurdu? Ayhan67 Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Yapay Zekaya Sor Bu zamana kadar sizi ön plana çıkaran, yaptıklarınıza nazaran hangi ödülü alırdınız? Bir ödülü haketmiş olsanız o hangisi olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,5b cevap paylaştı. En iyi annesi ödülünü alırım. 2 0 Yorumla
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı. En çilekar ve sabırlı ödülü. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Sevilme ödülü 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Bilemedim kardeşim. En çok film izleyen olabilir 😃 1 0 Yorumla
gizliemekci Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Yaptıklarımı ön plana çıkarmak için ödüle ihtiyacım yok. Kendime yeterim ;) 1 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl en sabırlı insan ödülünü alabilirim sanırım 1 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Çok güzel seven ödülüBunu @Morpheuss_ ile paylaşırdık kesinlikle 😍😂 1 1 Yorumla Morpheuss_ +1 yıl Hahahah kesinliklee 😂❤ Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. "Dünyanın en mantıklı adamı" ödülü olabilir 0 0 Yorumla
DoğrulukCadısı Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Kendine has ruh yapısı diye bir ödül olursa aralarında bana hitap edilen bir ödül olur. 0 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Ölüm sonrası yaşamda cennetlik olmak her insan için en büyük ödül olurdu. 0 0 Yorumla
Betul0203 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Sırtımda delik kalmadı bicaklardan ödülüm bu olabilir 1 0 Yorumla
_interstellar Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl En iyi evlat 😍Annem öyle diyor cunku. 1 0 Yorumla
MsBetty Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 5 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,3b cevap paylaştı. Mantıkla hareket etmekten alırım 0 0 Yorumla
Tweety1976 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Temizlik😀 1 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. İnsanlık ödülü. 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Yılın persosu djxjxj 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
En iyi annesi ödülünü alırım.
En çilekar ve sabırlı ödülü.
Sevilme ödülü
Bilemedim kardeşim. En çok film izleyen olabilir 😃
Yaptıklarımı ön plana çıkarmak için ödüle ihtiyacım yok. Kendime yeterim ;)
en sabırlı insan ödülünü alabilirim sanırım
Bahtsız bedevilik konusunda 😂
Çok güzel seven ödülü
Bunu @Morpheuss_ ile paylaşırdık kesinlikle 😍😂
Hahahah kesinliklee 😂❤
"Dünyanın en mantıklı adamı" ödülü olabilir
Kendine has ruh yapısı diye bir ödül olursa aralarında bana hitap edilen bir ödül olur.
Ölüm sonrası yaşamda cennetlik olmak her insan için en büyük ödül olurdu.
Sırtımda delik kalmadı bicaklardan ödülüm bu olabilir
En iyi evlat 😍Annem öyle diyor cunku.
@whereismymindamk o luk ödülü vamim 😊😊
Yılın göz yaşı dökeni 😂
İşsiz veya umursamazlık ödülü
Oscar olabilirdi bence🙂
Saftirik
Mantıkla hareket etmekten alırım
Mental olarak güçlü ödülü
Değer vermekte üstüme yok.
Temizlik😀
Yılın inatçı sı