Selam ✨ Hayatta size bir ödül verilseydi bunun ne için olmasını isterdiniz. en çok ne için uğraştınız ya da en çok neyi hak ettiğinizi düşünüyorsunuz. Mesela karakteriniz için de olabilir.

Selam ✨ Hayatta size bir ödül verilseydi bunun ne için olmasını isterdiniz. en çok ne için uğraştınız ya da en çok neyi hak ettiğinizi düşünüyorsunuz. Mesela karakteriniz için de olabilir.

Sabırlı ve kararlı birisi olduğum için ödül verebilirlerdi diye düşünüyorum. Müziğide ona göre seçtim 😂
Benim hayallerimden biri böyle zor durumda olan insanlara ve hayvanlara yardım etmek zengin olursam tabi şu an buna imkanım yok maalesef diyelim oldum ve yardım ettim bunun için belki ödül verirler
Fazlasin herkese herşeye fazlasın ödülü 😀
Sana yakışırdı abla, değerini bilmeyenlerde izlerdi sadece öyle :D
🤗 İzliyorlar artık 😃
🤗🌷😘😘
🤗🤗🌷✨
En sempatik kadın ödülü
Bence de öylesin abla 🤭☺️
Rica ederim abla 🤗
Cevap
9Cevap
Sanırım bir ödül alabilseydim bu en yanlış kararları alan ödülü olurdu 😅
Kendimi övmiyim burada. Yine de parayı versinler 😂
:D
Ağız tadıyla bir şey atayım da açılsa bir kerecik.
https://youtu.be/KBKloEVeC2k
Bende de bazen oluyor :D attığım link bozuk çıkıyor
Çok eksik var çoook 😂
Tüm zamanların en iyi hem ev, hem çalışan kadin ödülü..🤭
Yani bu soruyla hiç bir boka yaramadığımı anladım. Normal kendi halinde hiçbirşeyde süper olmayan birisiyim 🤣
Olumsuz bir ödül olacağına eminim. Dünyanın en merhametsiz, vicdansız insanı ödülü olabilir, tam bilemiyorum. 😃
Bana bir ödül verilecek olsaydı, bu ödülün karakterim ya da zekam için olmasını isterdim.
Şerefsizlik, itlik serserilik, vurdumduymazlık, gamsızlık, ukalalık… Dahası da var
Kimseye eyvallah etmemek ve kaybetmekten korkmamak ödülü
Kesin açık sözlü olduğum için verilirdi
Sabrım ve üç çocuğumu büyütmek için olabilir
Olumlu düşünmeye çok uğraştım bu olabilir
Söz verdim mi tutarım ama mutlaka tutarım
Çirkin adam ödülü verilirdi
Spor veya matematikle ilgili olurdu herhalde.
Yılın malı olabilir
Başımı belaya sokmak konusunda🏆
Fazla iyi olmamdır sanırım 😂
En empatist🙃
Sabır😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?