Sadece bir dizi izledim öf
Eşiniz bebeğinizi doğururken ölse bebeğinizi suçlar mıydınız?
Sadece bir dizi izledim öf
Bu çok saçma olmaz mıydı
Hayır ne alaka? bebeğin ne suçu var ki. yani bebek o sonuçta hiç bir şeyden haberi bile olmayan bir can.. böyle olması gerekiyormuş derdim ve eşimle birlikte ölürdüm bende ruhen.. başkasını sevmezdim.
Doğuramaz ki😂
Yani o anki psikoloji çok farklı. Ama ben çocuğumu suçlamak yerine onu annesinden bir emanet olarak görürüm. Eşim dogurabilmek için canını verdiyse. Bende ekstra bir çaba olur.
Cevap
11Cevap
Suçlamak değil de bilmiyorum. Görmek istemezdim sanırım uzun zaman. Gördükçe hatırlamak üzerdi. Allah kimseye yaşatmasın
Amin
Ben dogururken ben mi ölsem 😅 bu soru bizlik değil ya
Yok kız ben yaşasın isterdim
Baktım eşim başkasıyla evlenedebilir ben öldüm diye hayat durmuyor ya hem belki çocuğum başkasıyla da mutlu olabilecek
Amin hepimizin🩷
Benim ileride ki eşimin böyle bir düşünceye girmesini asla istemem. Benden bir parça kalıyor buna şükür etmeli ve hayatına bakmalı..
Niye suçlayayım ki. Aksine eşimin bana olan hatırası diye el üstünde tutarım bebeği ve anılarla yaşardım. Ne saçma düşünce yani.
Tabiki çok saçma olurdu neden öyle bişey yapayım ki ya
Hayır suçlamam tabi çok üzücü bir durum ama süt anne bularak çocuğumu normal büyütürüm
Ben ölürsem eşimi çocuğumu suçlamaz öyle birini sevmem
Hayır niye suçluyayım başka anne alırım yavruma bir tanede ondan çocuğum olur babadan bir anadan ayrı kardeş olurlar
Suclamazdim neticede hamile birakan da kocasi
Böyle düşünen biri var mıdır gerçekten
Ne alakası var o nasil hastalıklı bir zihniyet
Bence de çok saçma.
Nayır
Asla
Kadere inanırım.
Çok canım ça
Saçma olurç tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?