Selam🤞
#Detay şu👉 Amman amman öyle bir özelliğim varki karşı cinsi etkilememek söz konusu bile olamaz neyse o bana kalsın 🙄😃 Amaaaa sizin o özelliğiniz size kalmasın hadi bakalım paylaşın bizimle KS'nin can canları 🤞

Selam🤞
#Detay şu👉 Amman amman öyle bir özelliğim varki karşı cinsi etkilememek söz konusu bile olamaz neyse o bana kalsın 🙄😃 Amaaaa sizin o özelliğiniz size kalmasın hadi bakalım paylaşın bizimle KS'nin can canları 🤞

Benim etkilenecek bir özelliğim yok maalesef.. ama karakter özelliklerim olabilir. mesela dürüstlük gerçekten sevmek sevdiğime değer vermek.. sevdiğim kadına karşı romantik olmak.. bunlar belki karşımda ki kadının benden etkilenmesine neden olabilir. ama ben kimseyi etkilemekle uğraşmam tabi ki de
Günaydın tatlım🌼💜
Dişil enerjim, auram ve zekam, hamarat oluşum herşeye yeter fiziksel özellikleri bile unuttururum biscolata özelliklerimle🤣🥳
Elbet fizikselde güvenirim kendime. Onu abartmadım biraz mütevazilik payı kalsın🤫😁
Günaydın şeker 🤩🤞 süper özellikler
🌼🩵🩵
Cevap
36Cevap
Dişil enerjim , mizahi zekam , ve doğal oluşum ,
Veeeee naif, zarif bir kadınsın 🌺🤗
Teşekkür ederim güzel bayan 🙏❤️🥰🌺
Rica ederim 🌺🥰
Bilemiyorum etkilenenler şu şu şu yüzden demedi ama sanırım sohbetim dicem enerjim falan
Enerji, sohbet bak bunlar önemli
Bence en önemlisi. Ne diyeceğini merak etmediğin biriyle iletişim kurmaya devam etmezsin zaten
Kesinlikle öyle 🤞
Ağrın nasıl oldu ne durumdasın
Çenemle o da arkasına bakmadan kaçar jsjsj
Çenene kurban olsunlar kız ☺️
Bu kızı yerim❤
Ben de seni 😃🤩
Olmass sende söyleki bende söylimmm 😀
Benimki bana kalsındı 😃
Şu dilim var ya şu dilim. Eşek arısı sokasıca dilim 😂
Ahahay 😃 niye ağzın iyi mi laf yapıyor.
Bilmem yapıyor galiba ki öyle diyorlar 🤣
İyi özellik 🤞😃
Merci 🌹😄
Ben hayatımda iki tane Endonezyalı kadını etkiledim ikisinin de ismi aynıydı ama biri beni terk etti işte ve şimdi diğeri ile evlilik planları yapmaktayım.. hatta yeni sevgilim çok şaşırdı eski sevgilimle aynı isme sahip olduğunu öğrendiğinde ama sonuçta Endonezya’da popüler isim olduğu için çok şaşırmamıştır diye düşünüyorum.
Genellikle ağırlığım ile alâkalı olduğunu düşünüyorum ama bunu karşı cins daha iyi bilir
Güzel 🤞
Rica ederim arabacı bey 🤞
Yakışıklı olmam ve komik olmamdan olabilir, tek bir sorun var bedensel yürüme engelli olduğumu görünce reddediliyorum
Ablacık onların engeli o senin değil
Mutlaka 🤞
🤗🤗
Bence karşı cinsiyeti etkilemek için özellikle lazım değil her şeyden etkileniyorlar bazıları Mübarekler
Çok doğru 😃😃
Öyle hemen vurdun mu ses getirmek olmaz :D Anlık etkilemeden bahsediyorsak buna kişisel auram, zekam ve ses tonum diyebilirim.
😃😃😃
Tam bilemiyorum ama kendimi ifade etme, anlatma şeklim olabilir.. tümüyle duygu düşüncelerimi kendime has bazen olgun bazen çocuksu ruhumla yansıtırım sonuna kadar.. adım adım güzel bir keşif olur
Karakterim (kişilik ve erillik) ve olgunluğum olabilir. Boyumu da eş geçmeyelim tabii malum kızlar boya çok tav oluyor. Ama ben beni seven kişinin benim boyum için değil, beni "ben" olduğum için sevmesini tercih ederim.
Benim öyle etkilemek gibi bir çaba içerisinde olmam karşımdaki kişiyle konuşur sohbet ederim O isterse etkilenir istemezse etkilenmez yani öyle palyaçoluk yapmayı sevmem
Ortama girmem yeterli
Eeee o zaman bu sana gelsin 👉 Vuhuuuuuuu😃
1. Zümrüt rengi yeşil gözlerim ile
2. Giydiğim kıyafetler ile
3. Fiziğim ile
4. Kendinden emin yürüyüş ve dik duruşum ile
5. Gülüşüm ile.
Yani var özelliklerim fakat böyle buradan direkt söylemem sıkıntı olabilir 😊
Cilvem, sıcak kanlılığım, mimiklerim, bakışlarım 😇 ama alıcağımızı aldık biz ✌🏻🥰
İlk başta maddi güç gibi görünse de aslında kendime inşa ettiğim hayatımdan etkileniyorlar.
Dış görünüşüm haricinde sohbetim muhabbetim ve samimiyetim ile diyelim.
O özelliklerim yok oldu. Şimdi söyleyip yalancı durumuna düşmeyeyim sjsndm
Samimiyim en doğal yönüm olsa gerek bunun dışında fiziksel olarak belki gözler..
Bunu söylemek bana hoş gelmiyor. Kendimi övmeyi sevmem.
Kendimi övmeyi sevmem karşılıklı etkileşim yoksa olmaz zaten.
Rahat , doğal davranmam, ses tonum, gülüşüm , beden dilim , yüksek emosiyalarım.
Soğuk ve mesafeli oluşum özellikle de karşı cinse karşı...
Haha ben ve karşı cinsi etkilemek, sesli güldüm. Hiç uyuşmayan bir ikili.
İronik yanım olsa gerek.😅
İnsanları güldürmeyi severim, pozitif enerji veririm 😎
Eril enerjim bi tassagim eksik bu da dikkat çekmek yerine itici geliyor bence😂😂😂
Etkileyici bir özelliğim yok sanırım
Vardır öyle deme
Yürümem yetiyor..
Vayy be 😃
🤷♂️🤷♂️🤷♂️
Bunu hiç bir kadından duymadım
Samimiyet sıcaklılığım ve dürüstlüğüm
Ne kadar etkiler birini bilmiyorum
Merhaba😁
Tavrımla, duruşumla, ciddiliğimle, ve özgüvenimle bence bunlar yeterli şeyler😄
Davranış şeklim ve zekam olabilir.
Çok güzel
Çiçeksi özelliğim haha
Harika bir özellik 🤞😃
Hiç uğraşamam 😂
Sen uğraşma zaten 😃 etkilemen gereken kişiyi etkilemişsin o yüzden sen sus djfhgh
Eşin değil mi 😄 onu diyorum şu an uğraşma zaten burçsuz şahıs dgdgfg
Bana bak migrenim azacak şimdi ula 😄 neyse başka soruda görüşmek dileğiyle fhfhf
😃 selametle sensin ihtiyar dgff
. . .
Öyle bir özelliğim yok 😂
Kız vardır vardır 😃
Ahahay😃 ben var diyorsam var dhff
Dişil enerjin, zekan daha ne olsundu 😃
Şişt🤫rica ederim
sıcakkanlıyım bu çeker genelde birde cilveli e tatlı olmam
Kimseyi etkilemek gibi bir uğraş içinde değilim sevecek olan olduğum gibi sevsin
Hep karşı cins enerjim ve gülüşüm den etkilendiğini söylüyor
Bayılıyorum şu fotoğraftaki adama Michael3 ben bakislarimla düşürüyorüm karşımdakini
Bakışlarımla ve samimiyetimle olabilir
Kimseyi etkilediğimi düşünmüyorum.
zekam ve konuşmam ile
Olgunluğum olabilir ya da baskın oluşum
Sözlerim ve bakışlarımla bebiş 💅
Karşı cins olmam yetiyor sayılır mı😂
Etkilememm
Öyle deme illaki var etkileyici özelliğin ☺️
Benimkine sormam lazım 😄
Seninki olduğuna göre etkilemişinki seninki olmuş 😃
Bilmiyorum😅
Düşün hele bi kızz 😄