Şu özellik bu özellik diyemem. Onda beni çeken özellikleri/detayları alıp başkasına giydirsem aynı özellikler itici bile gelebilir.. Tamamen kişiyle ilgili bu.. enerjisiyle, aradaki çekimle, o özellikleri nasıl taşıdığıyla, beden diliyle alakalı.. Bana hissettirdiğiyle alakalı..
Beni en çok etkileyen şey tavrıdır. Nasıl konuştuğu, nasıl baktığı, birine nasıl davrandığı çok şey anlatır. Saygılı, doğal, kendini kasmadan duran ve güven veren biri bende daha çok iz bırakır. Dış görünüş dikkat çeker ama asıl etkileyen o insanın içinden gelen halidir. Bir de samimiyeti gerçekse, yapmacık değilse, insan ister istemez biraz daha dikkat kesiliyor.
-Sarı sarı dalgalanan orta uzunlukta düz saçlar -Düzgün ağız ve diş yapısı -Oval yüz hatları Bu arada benim eller ve kollarda damar çok belirgin değil ama özellikle sağ orta parmak hizasında bulunan ve darbelerden dolayı gelişen metakarpo kemiği de etkileyici bir unsur mudur? 😄
Bu fotoğraftaki damar belirgin eli görünce içimde kelebekler uçuştu resmen 😍 Böyle hafif maskülen, güçlü bir el tutuşu beni aşırı etkiliyor, içimde güven hissi yaratıyor diyebilirim 💫 Sevgilimin eli de tam böyle ve her tuttuğumda içim eriyor, o bağ hissi bambaşka oluyor. Senin için ilk görüşte en çok etkileyen fiziksel detay ne oluyor peki? 💕