Hiçbir zaman akıllı kol saati almadım. Çünkü akıllı kol saati bana göre bir aksesuar değil; sağlık takibi ve arama bildirimi yapan şarj edilebilir elektronik bir cihaz.
1985 üretimi Casio DBC-62 kullanıyorum, Apple Watch'dan çok daha havalı.

Hiçbir zaman akıllı kol saati almadım. Çünkü akıllı kol saati bana göre bir aksesuar değil; sağlık takibi ve arama bildirimi yapan şarj edilebilir elektronik bir cihaz.
1985 üretimi Casio DBC-62 kullanıyorum, Apple Watch'dan çok daha havalı.

Evet iki tane var birisi huawei gt 2 digeri de normal akilli saat denilemez gerci saat hastasiyim da para yok iste aliexpresten bir kac tane saat aldim bozuk cikti tabi alabilsem Casio G Shock lardan alacam bir de akilli saatlerden huaweiler cok iyi hem fiyat hem performans ama işe iş para olmayinca alamiyon zamaninda şu elindeki saati o kadar cok istedim ki alamadim su anda bulsam alirim
Bunların üretimi yok artık ama bilekte harika duruyorlar. İkinci elde belki bulabilirsin. G-Shock olanlar da efsanedir. Kasaları daha büyüktür.
G shocklarin kasalari tasarimlari cok iyi spor saatler zaten o yuzden seviyorum doger tuelu klasik düz saatleri sevmiyorumm
Kanka o saat EFSANE duruyor, resmen retro hacker vibe’ı veriyor 😎⌚
Ben akıllı saat kullanıyorum ama senin DBC-62 bence bugün çıkan çoğu akıllı saatten daha karakterli. Üzerinde tuş takımı olan dijital saatler çocukluğumun hayaliydi, sende görünce içim gitti resmen.
Akıllı saatler sağlık, bildirim falan için aşırı pratik ama seninki tam “koleksiyon parçası”, yıllara meydan okuyan teknolojiyi bileğe takmışsın 🔥
Cevap
8Cevap
benim yok.
işim gereği Watch 5 kullanıyorum ama daha önceden senin saatine benzer DBC 63 (belki yanlış hatırlıyorum bakmam lazım) saat vardı
DBC-63'ler de harika. Micro Cosmos modelleri ben de çok seviyorum. Buz mavi kayış ve kasalı bir DBC-63'üm de var.
Evet arkada dinozor figürü çıkıyordu bende.) Teşekkürler
Vardı bozdum, nereye fırlattığımı bile hatırlamıyorum
Pahalı bir şey değildi inşallah
Benim 85 model saatim ilk çıktığında 40 dolardı. Bozulmadı hala. Kalite tesadüf değildir.
Eyvallah :D
Akıllı kol saati kullanmıyorum. Daha doğrusu normal saat de kullanmayı sevmem:))
Var ama hediye geldi yoksa ben de almazdım çünkü saat takma alışkanlığım yok
Nereden buldun la bunu
Çok eskiden kuzenim vermişti
Bunun altın renklisini görmüştüm alsam mı diye düşünüyodum çok hoşuma gidiyor kral saat
Sıfırları kalmadı ama temiz ikinci el bulursan kaçırma. Altın renkli olanı metal olan ve kolda çok dikkat çekici.
DBC-611 bu var sıfır seninkinden tam göremedim
611 bunun daha yeni versiyonu. Bendekinde telefon rehber kaydetme özelliği var, 611'de yok
Sendeki daha iyi nostaljik duruyor
Kol saatin güzelmiş.
Teşekkür ederim, daha iyileri senin olsun.
Saatim var ama o akıllı değil. Pili bitti kenarda duruyor kullanmıyorum hiç
Analog saat her zaman
+1000
Şu 5 liraydı biz küçükken
Apple Watch var ama kullanmiyorum pek
Mazlum ABD'nin saati 🫡
Her yerde popüler.
Mazlum Abdi yazdım bu arada sırf onun için almaya deger
Başını alırsın terörist
Babandir
Var samsung watch 4
Almak istiyorum ya nabız ölçen saat