- 26 gü
bi de bunların özür dilemeye bile tenezzül etmeyenleri var.
neyse; iki kelime ile her türlü hata giderilir unutulur sandıkları için
kendilerine yapılsa acaba unutulur mu acaba...11 Yorumla- 26 gü
Teşekkürler
En İyi Cevaplar
- 28 gü
Bazıları bunu bile bilmiyor
11 Yorumla- 28 gü
Oda doğru
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
- s28 gü
Ne yaptığına göre değişir. Bazı şeyler özürle affettirebilir önemsiz bir şeydir ama bazı şeyler o kişiye olan güvenini ve inancını tamamen sarsar. Ya onlar için önemsiz olduğu için ya da şanslarını deniyorlar
11 Yorumla- 28 gü
Doğru
- 27 gü
Bunlara takılmaya gerek yok. Kabul etmiyorum diyip hayatınızdan çıkarın
10 Yorumla - 27 gü
Bir süre sonra belki de aynısı olur. Zamana bırakmak lazım.
10 Yorumla - u27 gü
Çünkü insanlar vefasızlar maalesef ve kötüler
10 Yorumla - 28 gü
Empati kuramasıkları için ya da bireyleri batırsa bile eski haline getirmek ister çünkü güvenli alanı odur maalesef ki bazı insanlar bizim güvenli alanımız olabiliyor bazı şeyler yerinde olmasa bile eskisi gibi olmak istiyorsun.
10 Yorumla - 27 gü
Herkes hata yapar, özür dilemekten başka napabilir insan? Özür dilenmesi gereksiz şekilde küçük görülüyor napalım iyi ki hata yapmışım oh mu😂
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. güzel bir soru hatice ben özürümü dileyeyim de eskisi gibi olsun olmasın umrumda olmaz
12 Yorumla- 28 gü
Hmm anladım
- 27 gü
Kim öyle düşünüyor ki ben düşünmüyorum. Kendim özür dileyen taraf olsam dahi o özrün kalpte yerini bulması için biraz zamana ihtiyaç olduğunu bilirim
10 Yorumla - 27 gü
Özür dileyince hiç olmamış gibi her şeyi yeniden başladığına inanak isteyen kişiler var ! Biride Benim Yeğenim ! !
10 Yorumla - 27 gü
Özür dilemek yalnızca başlangıçtır; gerçek iyileşme ve değişim, özürden sonra yapılan eylemlerle sağlanır. Bunu bilmeleri lazım.
10 Yorumla - m27 gü
Merhaba,
Lanet olası pislikler, bende hiç sevmiyorum onları! 😅
Öyle bir şey yok öyle bir dünya yok! 😅
Boş insanlar boş! 😅10 Yorumla - 28 gü
Alışmış kudurmuştan beterdir. Bi kere diyince alışmaya başlıyor ve özür kelimesi diline pelesenk oluyor. 🤣
10 Yorumla - 27 gü
Bazen elinden gelenin en iyisi bir özür oluyor çünkü
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 25b cevap paylaştı. Aslında düşünmez öyle olacağına inanmak ister ama hiçbir şey eskisi gibi olmaz
10 Yorumla- 28 gü
Bence insan hata yapıyorsa bilinçli yapıyor hatanın özrü olmaz. ozur dilemek ağızdan çıkan iki cümleden ibaret.. o zaman hep hata yapsın sonrada özür dilesin ne güzel dünya. dimi
10 Yorumla - s27 gü
Her şey eskisi gibi olmaz. Çünkü biliyorsun bunu
11 Yorumla- 27 gü
Belkide
- 28 gü
Dimi neden acaba gerçekten merak ettim bende
11 Yorumla- 28 gü
Valla öyle
Çünkü olmuş olan sorunun bittiğini düşünür. Tabi bu sorundan soruna değişkenlik gösterir.
10 Yorumla- 27 gü
Hayatın gerçekleriyle karşılaşmamışlar sır
10 Yorumla - 27 gü
Zihniyet fakirliği işte.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 550 cevap paylaştı. Benim için hiçbir anlam ifade etmiyor
10 YorumlaHer zaman olmuyor nadiren belki
10 Yorumla- 28 gü
Değer vermedikleri için
10 Yorumla - 28 gü
Pardon çıkalı eşşekler çoğaldığı için...
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hiç bir şey yapmamaktan iyidir çünki
10 Yorumla- 28 gü
Düşünmüyor bence işlerine öylesi geliyor
20 Yorumla - 27 gü
yeteceğini düşünüyor
10 Yorumla - 28 gü
Bencillik çünkü
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Ben de bilmiyom
10 Yorumla- 28 gü
Olmaz.
10 Yorumla - 28 gü
Affetmiyorum.
10 Yorumla