Ruhları incitmemek gerekir azizim.. Bir değil bin çiçekleri bahşetsende, yerine gelmiyor bazı şeyler.. tebessümler her şey geçtiği için değil, bu emek ve çabanın hakkını vermek için. Olmuyor öyle her şey eskisi gibi. Bakmıyor gözler aynı güzellikte.. sanki toprak örtüyor bir şeylerin üstünü, karanlıkta üşüyor sevgi..
özür dilerim.. Seni kırdım yok ettim parçalara ayırdım ama ne olacak bir özürle seni yapıştırabilirim Özür dilerim hayallerini çaldım umutlarını yok ettim insanlara olan güvenini tükettim aman ne olacak özürle her şey düzelecektir ne olsa Özür dilerim.. Sana yalan söyledim hiç seni sevmedim kendimi seven bencilin tekiyim ama özür dilerim ben böyleyim..
Özür dilerim.. Kendimden nefret ettiğim için kimseyi sevmiyorum seni sevdim dediğim için özür dilerim sevemiyorum toparlarsın evet
Yık parçala yok et sonra özür dile ne basit değil mi.. Özrün batsın sende bat.. diyesim geliyor böyle bir durumda.. ve özür dileyince her şey düzelecek eskisi gibi olacaklar gibi sanıyorlar birde.. İşte bu iyimserlik beni delirtiyor
Bir özürle her şey geçseydi dünya da kırgın insan kalmazdı. İnsanları incitip sonra da bir kelimeyle affedilmeyi beklemek anlamsız. Zaten affettiren de o özür değil, insanın içindeki sevgi oluyor.
Hiç bir şey hallolmaz 1 kere özür dilenir kabul ama her yaptığından sonra özür dilemek kabul edilesi bir şey değildir insanlar üzerim kızarım ama sonra özür dilerim der hallolur diye düşünür ama bu böyle değil asla hallolmaz kırılan bir gönül parçalanan bir kalp eskisi gibi olmaz dolayısıyla özür dilemeye fayda olmaz Bir hata yapmadan önce 20 kere düşünmek gerekir, yapılan bir hata özür dile ekle eskisi gibi olmaz insan soğur ya hiç hata yapmayacaksın ya da özür dilemeyeceksinn.
tek başına söylenmiş '' özür dilerim '' sözü en cok nefret ettigim sözdür.. kişi özür dileyecek ise öncelikle kendi ağzıyla yaptığı hatayi soyleyecek.. sonra bir daha bu hatayi yapmamak icin ne yapacagini soyleyecek.. ondan sonra özür dilerim diyecek ve ayni hatayi bir daha asla yapmayacak.. özür böyle dilenir.. oyle tek basina ozur dilerim demekle özür dilenmis olmaz benim nazarımda..