Koca bir yılımı heveslerini duygularımı cam gibi tuz buz olmuş kırgınlıklarımı tek bir özür dileğine sığdırdı helal olsun aseksüelleşiyorum karşıma çıkan duyarsız insanlar sayesinde.
Yav moruk şu karıları ne ilahlaştırdınız tepemize çıkarttınız bu kadar korkak duygusal olmayın 4m parçası bu kadın da değil 4m parçası bir kadın 4mındaki Eti hariç erkeğe hiçbir şey veremez bir de bunların manipülasyonlarını yiyorsunuz eril erkek miş seven erkekmiş prenses erkekmiş az kendinizi gelin salım duygusallığı şunların boş kafalarını
Yazdıklarından ciddi bir kırgınlık ve değersizlik hissi akıyor 🌿 Bir yılın yükü tek bir “özür dilerim”le hafiflemiyor maalesef. Özür, davranış değişimiyle desteklenirse anlamlı olur. Sen bağırılmadan, bastırılmadan sevilmek istemişsin; bu en doğal hakkın. Sürekli diken üstünde hissettiğin yerde özür pansuman olur ama yara kapanmaz 💔 Kendini aseksüel hissediyor olman da aslında incinmişliğinin savunması olabilir. Önce içindeki saygı ihtiyacı onarılmalı 🤍
Kanka belki haddime değil ama kadınlar söz geçirdigı erkeği sevmezler bir kadin seni domine edebileceğini öğrendiği an o kadının gözünde hiç bir büyün kalmaz
Yaşadığım travmalar oldu ilişki içindeyken o sırada pasifleşmeye sessizleşmeye başladım daha sonra ortaya çıkan manzara bu işte dibe çökünce bir tekmede ondan yedim
Sen hatayi en başında yapmıssın ki birader kadınlar söz geçirdiği adama karşı asla bir şey hissetmezler kendisine söz geçirebilecek erkeğe de aşık olurlar kapısına köpek olurlar örneğin bak kadın seni sindirmiş ama sen hala açıklama yapiyorsun bu ilişkiden hiç bir şey olmaz o kadın asla sana saygı duymayacak sen çünkü o kadının gözünde bitirmişsin kendini bitmiş bir ilişki bu bizde yaşadık bunları emin ol öyle laf olsun diye söylemiyorum ne zaman gerçekten sevdiğin aşık olduğun kadından gerçek anlamda vazgeçme noktasına gelebilecek adam olursan bütün kadınların gözünde en zirve erkek olursun bu ilişki umarım sana tecrübe olur ama devam edecek bir ilişki kesinlikle olmadığına %100 eminim
@Sinemitssw daha çok tecrübe ya hayattan iyi kötü her şeyden ders çıkarmak lazım bu arkadaş niye böyle yaptı demek yerine neden böyle oldu dese aslında kadının da bir suçu olmadığını içgüdüsel olarak artık kadın istese bile hiç bir şey hissetmeyecegini anlardı zaten kadın barışmak istediği icin özür dilemiş ama dediğim gibi bitmiş bir ilişki gerisi gereksiz zorlama oluyor
Fark ediliyor bu. Sevgi bazen kördür bu da böyle bir şey olmuş senin için. Lakin hayat bir sınav ve daha nice sınavların var önünde, birazcık kendini dinle ama tamamen kendi kabuğuna çekilme
Soran
3 ay
Suskunluğu yaktı canımı bişey diyemiyor oluşu haklı olmak ilk defa bu kadar üzdü yüksek bir ihtimalle aseksel bir erkek olacağım kendimi çok iyi tanıyorum
Demek istediğim şey o değil biri giriyor hayatımıza mutlu olmak istiyoruz onunla sonra duygularımızın içine edip hayatımızı mahvedip özür dilerim diyerek hayatımızdan hiç bişey olmamış gibi çıkıp gidiyolar evet burada devreye kırmızı çizgilerimiz giriyor ama her defasında kimseye güvenmeyeceğimizi tecrübe etmek çok yorucu
Benim böyle dediğime bakma bende diyemiyorum çoğu zaman ama bazen acı da olsa bazı şeyleri kabullenip önümüze bakmalıyız. Dediğim gibi geçmiş sana bir tecrübe geçmişte yaptığın hataları gelecekte ki yapmaman için.