ahsh bazı insanların hem suçlu hem güçlü olması da beni benden alıyor cidden.. 😏
#smell

ahsh bazı insanların hem suçlu hem güçlü olması da beni benden alıyor cidden.. 😏
#smell
Özür dilemek bir erdemdir. Toplum olarak daha fazla özür dilemek daha fazla teşekkür etmeyi bilmek durumundayız.
Kompleks ve özgüveni eksikliğiyle özür dilemeyi bilmemek teşekkür etmeyi eziklik zannetmek en büyük ezikliktir.
İngilizler her cümlenin sonunda ‘please’ derler. Neden? Bu Amerikalılarda yok! Avusturyalılarda bu şekilde yok! İngilizlerde var!
Bu Nezaketten ziyade birazda kibirden! Dünyanın en büyü imparatorluğuyuz diyerek özgüven göstergesiyle enteresan bir detaydır!
Biz Peki bilmiyorum diyemiyoruz, yol soruyorsun yanlış yolu tarif ediyor ama bilmiyorum demiyor 😂😅
hata yapıyor özür dilemek yerine, hem suçlu hem güçlü oluyor.
iyilik görüyor. Teşekkür etmiyor hatta yapmasaydın diyor hatta kendinden biliyor.
Bunlar Kompleks ve özgüven eksikliği dolu bir toplum göstergesi oluyor maalesef.
Karşımdakini kırmamaya özen gösteririm fakat istemeyerekde olsa hata veya hatalar yaptıysam farkına vardıktan sonra kesinlikle gelir özür dilerim. Karşımdaki o özürden ne anlar bilemem, ben sadece her aklı başında, erdemli insanın yapması gerekeni yaparım.
Hatam varsa her zaman özür diliyorum , bazen geç farkında varabiliyoruz bazı şeylerin.
@HeartofFire Cansın ✨🥂 :D
Sen de Barış :D ✨
Hatamı kabul ettikten sonra karşı taraf anlayışlı, beni terslemeyecek biriyse özürümü dilerim. Karşımdaki kişi tersleyecek, kindar biriyse kolay kolay konusunu açmam içimde yaşarım pişmanlığımı.
Teşekkür ederimm 🌸🫶
Cevap
30Cevap
Üşenmeden diliyorum özür dilemek zor olmamalı ama var öyle bazı sıkıntılı kişilikler
Suçluluk duyduğum için değil karşımdakini kaybetmemek için özür dilerim.
"ahsh" gibi anlamsız şeyler yazanda beni delirtiyor :D
Delirdin o zaman desene 😂
Geçmiş olsun 😏
Sopanı saklamayı unutmuşsun o halde dikkat et 😏
Şuana kadar hiç özür dilemedim dilememde hata yapmam ben yapsamda pişman olmam çünkü ben pişman olacağım birşeyi yapmam çünkü çok düşünerek yaparim çok düşünmemin sebebide takinti hastası olduğum için
Farkettiğim an direkt özür dilerim ama bazen çok kırıcı bişey yaptıysam ki yakın zamanda yaptım özür dilemekten aşırı çekindiğim oluyor ve kendi kendimi uzaklaştırmaya başlıyorum. Karşımdaki insana göre değişiyor özellikle karşı cinste daha çok zorlandığımı hissediyorum.
Özür dileyecek bir konuma gelmem çok nadiren olur,, ama eger gerek duyuyorsam, karşımdakı küçük veya büyük demeden özrümü dilerim
İyi olduğumu düşünüyorum. Bir konuda haksız çıkarsam ya da istemeden karşımdaki insanı kırmışsam özürümü dilerim.
Kusuruma bakma yanlış bir şey yaptım , iyi misin
Bu bilerek olmadı derim genelde
Bilerek yaptıysam da özür dilenecek bir şey yapmamışımdır
Özür dilenecek yanlışı yapmam kırdık dan sonra özür kırgınlığı yatıştırmaz kırgınlık kalıcıdır kızgınlık geçicidir çünkü
Özür dilemek kötü bir şey değil, sadece karşımdaki kişiyi kaybetmemek için evet özür dilerim.
Hatalı olduğum konularda dilerim. Ben haklı olduğum zamanda diliyorum, orası ayrı. Neysee...
Haksız olduğum bir konu varsa gayet özür dilerim kibir yapmaya gerek yok
Bazen zor oluyor özür dilemek
Ama özür dilerim hatam varsa
Kaybetmek istemediğim biri ise haklı olayım haksız olayım umurumda olmaz dilerim
Çok iyiyim ama özür dilesem bile bazı insanlara fayda etmiyor
Hatalıysam özür dilerim, bir özürden incilerim dökülmez.
Hatasız biri olmak gibi bir iddiam olmamıştır. Hata yaptıysam özür dilemek de boynumun borcudur.
Hatalıysam özür dilerim özür dilemek insanı yüceltir.
Özür dilemekten nefret ederim o yüzden özür dileyecek pozisyona düşmemeye özen gösteririm..
İyi sayılırım 😬
Dilerim ya , özür dilemek büyük erdemliktir bana göre
Özrü onun için dilemiyorum ki yaptığım hata için diliyorum bunun farkında olmak güzel şey o yüzden sorun olmaz
benim bir hatam varsa dilerim tabiki ama onun dışında küçük ve önemsiz şeyler için özür dilemem
Çok çok nadir dilerim
Gerekiyorsa özür dilerim
İyiyimdir hatalı olmasam bile dilerim ghjhg
Suçluysam asla çekinmem özür dilerim
Hatam varsa dilerim gurur yapmam
Dilemem gerekiyorsa dilerim
çok ikna olmam lazım hatalı oluğuma
Gerektiğinde dilerim özür dilemek erdemdir..
Abartıyorum galiba bi tık
Kötüyüm, ama yine de dilerim.
Özür dilemem gerekirse dilerim.
yanlış yapmışsam hatalıysam dilerim
Gerektiğinde dikerim
Elimden geldiğince
Haksizsam özrümü dilerim
Özür dileyecek bi şey yapmamaya çabalıyorum…
Bu dönem çalışmadım hoca bırakmaz inşallah
Dilime yapışmıyor. Dilerim.
Iyimim gonlunu almak icin elimden geleni yaparim
ben özür dilerim öyle bir takıntım yok
İdare dderim
İyiyima
Alçak Behlül
Suçluysam dilerim
Hiç iyi değilim 😂
Özür dilemekten çekinmem.
Fena değilim
özür dilerim