Bazen sözlerinize ya da davranışlarınıza alınan , kırlan bir erkekle ilişki yürütür müsünüz? Erkeklerin bu tarz davranışlarını normal mi karşılarsınız yoksa itici mi gelir?
neye alındığına göre değişir benim erkek arkadaşımın da hassas olup alındığı bir konu vardı mesela, ben ilk başta bu konunun onun için o kadar hassas olduğunu anlamadığım için iki kere pot kırmıştım sonra düzgünce konuştuk ve ben dikkat ettim problem kalmadı. İki taraf için de geçerli her şeye alınganlık yaparsa problem ama bazı alınganlıklar olabilir insanız
Çok kırılgan olan hiç kimse ile sağlıklı bir ilişki yürütülemez. Cinsiyet ile alakası yok. Ayrıca toplumun kadınlar kadar olmasada (yarısı kadar bile değil) erkekler de baskı yaptığı aşina. Şuna açıklık getirelim, her insanın duyguları vardır. Duvar gibi, alınmayan gucenmeyen insan bir süre sonra sıkıcı gelir. Herkes üzülür, kırılır. Bu bir erkeğin maskülenliginden bişey almaz.
Her insanın duygusu olur. Bu özellik tek başına "Olur, olmaz" denebilecek kadar önemli değil. Ama psikolojik sorun kadar var ise bu her iki cinsiyette de olmaz.
Erkekten olmuyorsa Aynı haltın kızından da olmaz İki tarafta birbirini kıracak bir şey söyleyebiliyorsa bu belli oluyorsa o zaman gönül almasını da bilsin