AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
her muhafazakar aynı değil, her şey kafa yapısında biter - tabularla yaşıyorsa koşarak uzaklaşırım.
Her ne olursa olsun ama ne olursa olsun "aşırı" bir şey iyi değildir.
haklısınız aslinda ama ne biliyim bu cocuk bide dinine baglı olunca ailemde konusmamı gorusmemi cok istiyor arkadaslarımda bu devirde boyle birini bulamazsin diyor😞
Sorunun yorumunda "çok aşırı" derken ne kast ettin? Sana göre aşırı gelen davranışları veya görüşleri neler?
Olur ama burada yaşamayın olur mu Afganistana gidin sizin yeriniz orası
saçmalama tamam mı? her dinine bağlı insanı arap falan sanma bizde bu topraklarda dogduk büyüdük çok şükür. afgan diye dalga geçtigin insanlardan daha düsük seviyedesin yazık
Hadi lan ordan siz bu toprakları bu ülkeyi hak etmiyorsunuz Türk ülkesini arap çölüne çevirmek istiyorsunuz. Hepinizi tanımıyorum ben içinizde gram Türklük sevgisi yok
Senden daha türk oldugumuz belli. Biraz sen insanlara saygı duymayı ögren sonra gel bana burada cevap ver. zamanındaki liderler, atalar böyle mi yapmıs? karısmıs mı insanların dinine, görüsüne? sen kim oluyorsunda karısıyorsun?
sonra gelmis bana Türklükten bahsediyor.
Doğru haklısın niye senle uğraşıyorsam klavye başında
Sen beni fazla yanlış anladın ama neyse.
Sorun değil
hayıırr bacım yolla bas tekmeyi hayatını zindan eder
nedenn kii tecrübeli misin bu konuda?
ahh ah hemde ne tecrübe, 1 yila yakin harcadım hayatimi karartti hem kiskanclıkta vardı iyi ki ayrıldım dedim ayrılınca
o da çok muhafazakar ve sahiplenici birisi napıcamm bilemiyorumm
Psikolojisi düzgünse bir ihtimal her detayı konuşup iyice gözlemle sonra karar ver belki de ahlakı çok güzeldir tanımadan bilemezsin
Sen de öyle değilsen olmaz
ben onun tam tersiyim
Neden olmasın. Ne sakıncası var
neden olmasın da işte bilmiyorum yaa ilerde ne olur çok mu üstüme gelir falan
Üstüne gelmesini gerektiren ne var
muhafazakar insanları bilmiyor musun yaa dini açıdan baska acıdan iste anlaaa artıkk
Normalde eşine daha çok değer verir. Ama bu kişiliğe göre de değişiyor tabii
daha çok değer verir mi bilmem ama çok sahiplenir her şeyde sorun çıkarabilir gibi ama of bilemiyorum ya çünkü benim yaptıklarım ettiklerim ona ters gelir aileside onun gibi zaten belki iki katı daha fazla muhafazakar
Daha açık net yazar mısın? Tam olarak çekindiğin neler var? Çekingelerini açık açık konuşabilirsin.
Mesela erkeklerle muhatap olmamı istemez karsı gelir. babamın evine belki tek göndermez Yanlıs anlasılır diye falan sadece erkekler degil kız arkadaslarımla bile belki iletisim kurmamı istemez
Erkeklerle muhatap olmamanı istemek normal bir şey. Sen de onun kadınlarla muhatap olmasını istemezsin. Ailelerin evine birlikte gittiniz mutluluğunu ifadesidir. Sen kendine göre arkadaşları illaki olur onlarla görüşmeye engel olacağını zannetmem
haklısın ama arkadaşlarım onun düşünce yapısına çok ters kişilikler. kız arkadaslarım.
Neticede bir aile kuracaksınız. Eğer ortak noktalarınız çok yoksa ileride sıkıntı çıkabilir. Aynı hayat anlayışında olan insanlar düzgün bir aile hayatını devam ettirebilir. Herkesin kendi kafasına göre hayat yaşadığı bir aile zaten aile değil
haklısınız
Kararın ne oldu
daha karar veremedim desem. kendiside aynı şu anlık zaten bir sey olamaz diyor neden diyorum öyle diyor.
Anlamadım
daha bir karar vermedim
Karar vermeni engelleyen neler var
ya kendimden emin değilim hala ondanda emım değilim acıkcası bana uygun mu tam karar veremedim.
niye kiii
Yazarak tam olarak her şey ifade edilmiyor. Hem yazarak oldukça yavaş kalıyor
Sana bağlı öyle değilsen olmaz
ben orucumu tutarım sadece 5 vakit namaz kılmam kapalıda degilim?
bilemeyiz 😆
Olur ama aşırı bayar ömür geçmez.
o kadar mı ya 🥲
Evet kuzum çünkü insan eğlenceli birini ister yani
ya ben oyle cıvık ınsanlarida sevmiyorumm yanında mutlu olacağım birini istiyorum ve o da samimi aslında tek şeyi muhafazakar.. hemde fazlasıyla aileside öyle zaten.
sen de öyleysen olur
Çok fazla ise olmaz
Neden olmasın
Hayır olmaz
neden peki
Çok bağlı oluyorlar her şeye
yobazsa olmaz
yobaz değil en azından simdilik bana oyle gösteriyor
anlaıdm bilemiycem iyi ölçmen lazım
Olursa ondan olur
niye peki coğu kisi olumsuz yorum yapmıs
Sekulerler maldır
muhafazakar gey mi
tövbe tövbe ya öyle bir sey mi yazmısım sence
Babadan oğula alayı bademlenmiş oluyorlar ondan dedim tarikat icabı
Olmaz
niye peki
Yani bilmiyorum ama kişisel olarak yanıtlayacaksam sende muhafazakardan olur ama değilsen asla olmaz kapanmanı isteyecek 5 vakit namaz kılacaksın dine göre yaşayacaksın tamamen dünyevi zevkleri tatmak istemeyeceksin istesende günah diye karşı çıkacak falan sıkıntı
haklısın ama insan kalbine söz geçirmiyor ya
Hayatım hayat senin hayatın ama seni kendi kız kardeşim olarak görerek konuşuyorum bak iyi düşün çok sıkıntı çekersin gerçekten muhafazakar yaşamak sıkıntı çok katı kuralları var yani saçının bir teli gözükmeyecek kıyafetlerine karışılacak hadi herşeyi geçtim kocanın dediklerini yapacaksın evin direği o yani bilmiyorum dediğim gibi hayat senin ama güzel düşün
bak evet haklısınız ama iyi birisi gibi yani su anlık öyledir belki belli etmiyordur bilmiyorum ama tavırlarıda hosuma gidiyo ama bilmiyorum yaa gerçekten nasıl birisi tam bilmiyorum sanki Of
Tanımalısın ailesini falan görmelisin
ailesi de onun kadar muhafazakar
Seni tanımıyoruz ki nasıl yorum yapalım
mantıklı yorum
Olmaz
peki nedenn
Aşırı kısıtlar sıkar seni ama sen de öyleysen çok sorun olmaz herhalde
ben öyle degilimm dindar birisi degilim oruc falan tutarim namaz doğru durust kılmam kapalıda degilimm
O zaman hiç bulaşma derim
😞😞 keske ama hos beyfendi birisi dogal olarak dikkatimi cekiyor napıcam yaaa
Gönül bu işte nereye konacağı belli değil
Cok aşırı derecedeyse olmaz
Çok fazla dinine bağlı
Seninn hayatına karışacak kadarsa sıkıntı yoksa din konusunda o ve Allah arasında bir şey diyemem
yani liseden beri tanısıyoruz lisede herkes kızlarla erkeklerle dolasırken kendisi okul mescidinden cıkmazdı. hiç sevgilisi de olmadi diye biliyorum. olursada aşırı derecede baskılayacak bi karakterde değil gibi ya sadece kapanmasını falan ister diye düsünüyorum :(
Dinde zorlama yoktur bunu en iyi o bilir
İnşallah biliyordur. bazıları gibi dar görüşlü değildir. bana yansıttıgı o yani en azından biraz daha saygılı anlayıslı
Olmaz
nedenn
olmaz
Olmaz
Olur oluuurr
neden pekii çogu kisi olmaz demis
İnançlıysan olur, islamla yaşarsın, aldatılmazsın.
inançlı birisiyim ama çok fazla ibadetlerini yerine getiren birisi degilim
Vesile olur belki sana ne güzel, rahatsız değil misin ibadetlerini yerine getiremediğin için
rahatsızım tabi bende isterim öyle birisi olmak ama bilemiyorum yaa napıcam hep bu muhafazakâr kesimide hep kötü görüyorlar ya acaba bi bildiklerimi var diyorumm
Hayır ne alakası var, kötü görenler yollarından şaşmış kişiler, inançlı olmayanlar.
Haklısın ama bilemiyorum yani sen simdi bu bahsettigim kisiyi tanımadıgın icn ne bileyim hoşuma gidiyor aslında böyle olması arkadaşlarim böyle birisini bu devirde bulamazsın diyor sosyal medyası bile yok cocugun. ailemde efendi birisi olunca görüsmeme olumlu bakıyor
Görüşmekten zarar gelmez bi kere görüş bakalım zaten için ısınır ya da ısınmaz bakarsın duruma göre
hayırlısı bakalımm teşekkür ederim
Iyy yok kanka
niye kanka
Baskılanmış karakter çoğu
of haklısında insan kalbine soz geciremiyor. kesin bende bunalcam ondan ama belki bana çok baskı yapmaz diye düşünüyorum bilmiyorum.. offf
Sen nasıl birisin
orucumu tutmaya calısırım oyle 5 vakit namaz kılmam arada sabah namazı falan yani çok dindar degilim :((
Yaşın kaç
25
Kanka bi ölç biç ciddyse evlilik olur
bu çocuk bide dinine baglı ya ailemde saygılı beyfendi diye onunla konusmamı falan istiyorlar baskılamıyorlar ama
Görüşmelernz nasıl geçiyor
iyi mi kötü mü anlamıyorum cocuk kısa cevaplar veriyor yüzüme bile bakmıyor konuşurken başı hep ama hep yerde nası geçiyo anlamiyorum
Nerde buluyorsunuz camide 😃🌸
hayırrr yaa abartmaaaa
ne hakkındaa
Sence 🙄
🤔🤔 bu konu hakkında. sıkılmaz mısın ya
Yok cami listesi yaptım onu vercem kanka
allahım ya
🤗🤗
yok sag ol ya ciddi ciddi konusmuyosun senn isin sakasındasın
Espri yaptım sadece
Olmaz
neden peki