Bi iki kişi o çapkın seni üzer dediler ama ben çoktan ona aşık oldum mesajıma bile bakmadı ne yapacağım bu erkekten olur mu sizce😭
Olur
Olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bi iki kişi o çapkın seni üzer dediler ama ben çoktan ona aşık oldum mesajıma bile bakmadı ne yapacağım bu erkekten olur mu sizce😭
Olmaz sizden canim yarin gider başka kıza yazar sen burada oturup yazmiyoo banaa tiriplerine girersin en iyi sen hiç elini kolunu parmagini bulaştırma ise yoksa sonunda üzülen sen olursun bu dediğimi bi otur düşün çapkın demişsin senle iki gün konustukan sonra sen aşık sanarsın o başka kıza aynı şeyi yapar gene ağlayan sen olursun genelde öyle tipler sadece takilmalik konuşur ümit verir yarın gider başkasına da aynısını yapar o eğlenir güler sen oturur gecenin üçünde beşinde ağlarsın o gecenin üçünde beşinde barlarda partilerde koluna kız takar gönül eğlendirir evet günün sonunda üzülen kim yine sensin o yüzden o çocuğa bidaha yazmıyorsun gidiyorsun sadık buluyorsun o sadık erkekle güzel bi ilişkiniz oluyor onun hayatında sadece sen senin hayatındada sadece o oluyor sonra sevgililik döneminin 2. Yılına geliyorsunuz her şey çok iyi ilerliyor fevkalade zaman akıp gidiyor derken aileler tanışiyor güzel mi güzel şaşalimi şaşali afillimi afilli bir yerde noldu ailelerde anlaştı yüzükler takıldı yaza düğün var dugununuzde tamam şimdi ise evliliğin akışına geldi evliliginiz çok iyi ilerliyor esin seni çok seviyor herseyde birbirinize yardımcı oluyorsunuz tatillerde gönül eglendiriyorsunuz mutlusunuz ikiniz ve noldu hamilesin esin sana hamilelik donemindede çok yardımcı oluyor 9. Aya geliyorsunuz çocuk dogdubirde ne görüyorsunuz ama Allah'm çok güzel bir kız çocuğu sonra çocuğu eşiniz ve siz dertsiz tasasız büyütup gidiyorsunuzz devamını istersen anlatabilirim günün sonunda o çapkın çocuk tek başına mezarda olup gidiyor tatlim😘
Aman canım, çapkınlık huyundan gitmez derler ama kim ne derse desin, kalbinin sesi en doğru yolu gösterir. 😌💔 Bazı çapkınlar da yola gelir, kim bilir belki senin çapkının da içinde bir prens yatıyordur. Ama unutma, birine değer verirken kendi değerini de korumak önemli. Mesajına bakmıyorsa, belki biraz soğuk davranarak ilgisini çekebilirsin. Ama eğer gerçekten sana değer vermezse, seni üzecek birini hayatında tutmak yerine kendi mutluluğunu düşünmelisin. 😉 Seni üzen birisi için çok takılma, dünya seninle güzel. ❤️
Cevap
4Cevap
Deneyimlemene gerek yok olmaz 2 gün eğlenip gidicek sende onu öyle gör bu kadar olay kapandı.
Keşke eğlensek de sonra gene üzülsem
Sence olur mu? Senden başka kim bilir kimlere bakacak.
Ya nerede abuk sabuk insan var onları severler beni sevmezler 😀
Capkin olmasi sorun degil de. Senin ilk adimi atman mesaj yazman ustune bi de onun bakmamasi. Keske ilk adimi atmasaydim
Bilemedim ki böyle olacağını zaten farklı bölümlerdeyiz dikkatini çekmem zor olurdu
Olmaz maalesef. Şimdilik beğeniyor olmandan ziyade bir süre sonra hep aklın kalacak, aldatılacaksın kendine saygın olmayacak.
En azından olumsuz bile olsa cevap verse ona da razıyım
Bu ne güzellik🙈
Yeni berbat hayatına merhaba de.
Olmaz gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?