İlk ve son olmasa hani daha iyi olurdu. Tarikatları yıktırırdım diyen arkadaşa katılmakla birlikte ben ücretli öğretmenliği kaldırıp öğretmen atamalarını çoğaltırdım ve her bölümden her şey olmazdı. Hiçbir bölüm diğerinin önünü kapatamazdı. Hâliyie boşta üniversite mezunu kalmazdı. KPSS de kalkardı. Zaten üniversiteden sonra insanın bir mesleği varken iş edinebilmek için tekrar sınav olması saçma.
Son emir saçma olmuş çünkü senden sonra gelecek kral senin oğlun olmuş olacak 😅 ortalığı karıştırıp çocuğuna mı devredeceksin ya da arkandan mı sövdüreceksin 😅
İlk emir ağır ceza kanunları yürürlüğe sokardım, uygulamayanları asardım
Son emrim ise her bir insanın her yıl çiçek ve normâl ağaç dikmesi olurdu.
İlk emir-Ne kadar işsiz eğitimsiz insan varsa bulup iş sahibi yapmak ve gerekli eğitimleri aldırmak
Son emir-Daha iyi bir yer ve daha iyi bir yaşam kalitesi için umutlanmayın nede olsa benden sonra gelenler daha iyi olmayacak tıpkı benden önce gelenlerin de iyi olmadığı gibi
İlk eminim:Hayvanlara ve Kadınlara zarar verilenleri hapis cezasına çarptırılacaktır. Son eminim ise: İkili ilişkilerde aldatılma olayı olursa kadın erkek farketmeksizin para cezası ve zorunlu olarak 10 yıl devlete parasız çalışmak zorundadır.
Yönettiğim ülkede zalimliğin cezasını kesinleştirir, fakirliği durdururdum ki bunun içinde ben öldükten sonra dahi bozamayacakları bir sistem oluştururdum.