Kişilik & Karakter Kendi hatalarını düzeltmeyen kişilerle iletişiminizi keser misiniz? Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Aynı şeylere devam edip, düzelmesini beklemek, yorucu oluyor sanırım. Kendi hatalarını düzeltmeyen kişilerle iletişiminizi keser misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Evet keserim tabi ki de.. kendi hatasını bilmesi lazım. 0 0 Yorumla
ahu_dudu Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Kesmezsek onda gördüğümüz hataların ya huyundan ya suyundan kaparız. 1 3 Yorumla Eoéa_Eoéa 1 yıl Ahu'mm. Nasılsın, iyi misin? 💖 Yorumla ahu_dudu 1 yıl Biraz yorgunum ama iyiyim, sen nasılsın balküpüm? <33 Yorumla Eoéa_Eoéa 1 yıl Biraz burun kanamam oldu Ahu'm, güneşten sanırım. Ama geçti, iyiyim. 🐦 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Bir süre sonra keserim çünkü sürekli aynı hatayı yapıp bahaneyle kapatmak yoruyor. 0 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Evet düzeltiyorum ve bu beni etkiliyor ise evet iletişimi keserim 0 0 Yorumla
dr_kaan Takip Et Bilge Yaş: 42 1 yıl ben böyleyim işine gelirse diye gercekten yanlıs olan davranısları düzeltmeyen insanların biletini keserim. 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. yani ya kesrim ya da iyice azaltırım 1 0 Yorumla
Kırık_Kalem Takip Et Xper 4 Yaş: 40 1 yıl O artık hatanın kendisidir. Çok büyük bi şey olmadığı sürece değişmez kimse. 0 0 Yorumla
Sailor_MOON_666 Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl Evet öyle yapmak gerekBana kalmadı kiminse hatalarına tahammül etmek 0 0 Yorumla
Darkkklifeee Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Iletişimi kesecek kadar bile uğraşmam 😂 0 0 Yorumla
SoruManyağıı Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Farkında olduğu halde devamsa keserim 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. hayırhata onların hatası 0 0 Yorumla
bosvergitsinn35 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Hatasının farkında değilse keserim 0 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı. Keserim.. 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Kesecen. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Evet keserim tabi ki de.. kendi hatasını bilmesi lazım.
Kesmezsek onda gördüğümüz hataların ya huyundan ya suyundan kaparız.
Ahu'mm. Nasılsın, iyi misin? 💖
Biraz yorgunum ama iyiyim, sen nasılsın balküpüm? <33
Biraz burun kanamam oldu Ahu'm, güneşten sanırım. Ama geçti, iyiyim. 🐦
Bir süre sonra keserim çünkü sürekli aynı hatayı yapıp bahaneyle kapatmak yoruyor.
Evet düzeltiyorum ve bu beni etkiliyor ise evet iletişimi keserim
ben böyleyim işine gelirse diye gercekten yanlıs olan davranısları düzeltmeyen insanların biletini keserim.
Mesafe koyarım
yani ya kesrim ya da iyice azaltırım
O artık hatanın kendisidir. Çok büyük bi şey olmadığı sürece değişmez kimse.
Evet öyle yapmak gerek
Bana kalmadı kiminse hatalarına tahammül etmek
Aynen öyle irtibatı keserim.
biriktirir aniden keserim
Iletişimi kesecek kadar bile uğraşmam 😂
Farkında olduğu halde devamsa keserim
hayır
hata onların hatası
Hatasının farkında değilse keserim
Evet
Keserim
Evet keserim