Riyakâr insanların, sizi kaybetmeme bahanesi ile söylediği yalanlara tahammülünüz olur mu?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Eskiden müsamaha gösteriyordum. Bu konuda yaşanılan olaylara baya esneklik gösterip affetmeyi tercih ediyordum..
Ama şimdi tek bir hatada siliyorum insanları, sonra kenara geçip kendisinde betimlenen sözde değer yargılarının çırpınışlarını izliyorum..
Hatalar insanlara mahsustur ama hata ile tercihi karıştırmamak lazım. Hata bir kez yapılır ısrarla hata denilen şeyin üzerinde durulup sürekli tekrar ediliyorsa bu kişinin tercihidir ve tercih bir hata veya hatalar üzerinde sabitlenmişse o tür insanları hayatımda tutmak en büyük hatadır. Kişileri bizi görmezden gelen, değersizleştiren tercihleri ile başbaşa bırakmak kendimiz için yapacağımız en doğru harekettir.
Kolay çıkarılmaz ama ısrarla bağıra bağıra hata yapan bir insan kendi kendini hayatımızdan çıkarmıştır zaten..
Riyakar insan zaten sizi kaybedeceğini bile bile hareket ediyordur bahaneside kendisine avuntuntusu olduğundan buna tahammül edilemez bence herkesin bir kopma noktası vardır durum oraya geldimi sonuç kaçınılmaz ve gerekli olandır.
Kolay olmayacak, elbet üzüleceğiz. Mutlaka bir iz bırakacak.
Belki de çocuk gibi sana küseceğim
Seneler sonra uyanarak.
Demem o ki kolay olmaz ama imkânsız değil biladerim ahsjdjfkglglg
Sevmediğim kişileri gerçi ben onlara sevmediğim kişi bile demek istemiyorum öyle kişileri kolayca çıkarırım hayatımdan ama sevdiklerime karşı çok affedici ve torelanslıyımdır
Cevap
23Cevap
Zamanında hata kabul ettim. Çıkarmadım şans verdim. Ama artık tahammülüm yok. Tek hata tek kalemde silmeme sebep olur artık
Tekrarlanmış hata varsa evet ve önemini yitirmiş kişileri kolaylıkla atarım hayatımdan.
Affedilmesi zor bir hata yaptıysa çok kolay çıkarırım hayatımdan.
Kolay çıkaramıyorum maalesef cok vicdan sahibi duygusal ve sadakatli insanım bazen cok iyi oluyorum ben üzülüyorum
Yaptığı hatalara bağlı küçük ufaktefek hatalar konuşulup saygı çerçevesinde anlayışla düzeltilebilir
Ama büyük hatalarda asla affetmem net silerim
Hata yapanları görmezden gelirim. Kasıt veya kandırmaya yönelik hareketler ise hata değil ihanettir. Onlara tahammülüm olmaz.
Kesinlikle evet, böyle bir özelliğim var tek kalem de silerim ve pişman olmam, hayatı afeten birisi değilim. Böyle şeylere gelemem bile o kadar deyim.
Çok büyük bir hata yapması gerek kolay insan eleyemem ama hayatımdan çıkarırsam benim için dönüşü olmaz
O hatalar tekrarlanıyorsa çıkarmak şart olmuş.
Birazdan olacağı gibi
O kişiye olan sevgim bittiyse ve ona sinir olmaya başladıysam hiç acımam sevgime bağlı yani
İnsanları çok kolay silerim ama kalbimden çıkartmak o kadar kolay olmuyor 😶
Kesinlikle çıkarırım.. Ama tabiki yaptığı hatanın büyüklüğüne bağlı
Hatalarından dolayı insanları hayatımızdan çıkarsaydık, etrafımızda insan kalmazdı.
Ooo çok çıkardım bir yanlış bütün doğruları yıkıyor
Yalanla dolanla iş olmaz kral sal gitsinler birileri bir yerde doğrulukla, dürüstlükle kalmıyorsa zaten kalmasın salın gitsin.
Ağzıma sıçtılar yine çıkartamadım artık gerisini sen düşün.
Bazen oluyo ama istemiyorsa hayatında zaten orada durmam ben
Hataya bağlı öyle hemen değil de devamlı tekrarlarsa çıkarıyorum.
hayatıma girmek kolay olur çıkmak ta hatası olursa nefretimi kazanır winner
Ne kadar hata yaptığına bağlı aslında. Eğer tahammül seviyem kalmamışsa postalarım hayatımdan ve umrumda olmaz.
Hataya bağlı eğer ihanet gibi affedilemeyecek kadar büyük bir şey ise kolaylıkla yaparım bunu
Kolayca çıkarmam çok sabrederim çok üzülürüm çok beklerim düzelmesini ama bir yerden sonra tamamen çıkarırım
başarılıyım bu konuda..
herkesin tek hakkı var hayatımda..
O birazda hatasına bağlı
Kesinlikle.
Yalandan nefret ederim ve onları yalanları ile başbaşa bırakırım.
Yalan sevmiyorum önceden altını çizerek belirtiyorum yapıyorsa şuç benim değil
şu ana kadar kimseyi hatası yüzünden hayatımdan çıkarmadım
bir dereceye kadar tahammül edilir. Fakat sonra üstünü çizmek lazım ki hatalı olduğunu farketsin. Kavrası
Hayatımdan çıkmayı göze almıştır
Evet hem de anında yaparım pişman da olmam
çok kolay insan silerim
hatasına bağlı olarak çok kolay silebilirim
Öyle olması lazım zaten
Çıkartırım, bir arkadaşımı çıkarttım aylar önce
Yaptığının ne kadar büyük olduğuna bagli
Birden fazla hataya tahümmülüm yoktur
Hem de nasil hemen silip atarim
ikinci bir şans veririm. başka yok
Çıkartırım. Tahammülüm olmaz
Yaptığı hataya baglı.