5 dakika önce birini daha hayatımdan çıkardım. Bu tip insanlar virüs gibidir, içten içe sizi yıpratır ve karakterinize zarar verirler. Sürekli hayata karşı bir bıkmışlık hissi ile bakarlar, en güzeli zarar görmeden hayatınızdan uzaklaştırmaktır.
Elbette. Bir kaç yıl öncesine kadar tahammül etmeye çalışıyordum, bir şeyler değişir, eskisi gibi olur umuduyla çabalıyordum. Artık tahammül edemiyorum, karşımdaki insan uzun zamandır yakınımda olan biri olsa bile bir şeylerin değişmeyeceğine inanıyorsam kolaylıkla çıkartabiliyorum. Ki gerçi pek çıkartacak insan da kalmadı artık. 🙃
Değer verdiğim biriyse bir süre tahammül etmeye çalışırım. Ne kadar alttan alıp tahammül etmeme rağmen karşı taraf hala aynıysa, en ufak bir değişim bile göstermemişse artık o insanın hayatımda yeri yok demektir. Çok güzel günler geçirmiş bile olsam bana iyi gelmiyorsa o kişiyi kolayca hayatımdan çıkarırım.
Bu çok zor olmasa gerek. Bir insan kendine zarar veren birilerini hayatında tutuyorsa ne kadar çaresiz olabilir ki diyorum. Ben mutsuz oluyorsam bu etkiye tepkidir. Demek ki frekans tutmuyor. Zorlamanın bir anlamı yok bence.
Eğer bana iyi gelmeyen insanlarsa hayatımdan kolay çıkarmak şöyle dursun, hiç çıkartamıyorum. Değer verdiğim insanlar bana kötülük biler yapsa içimden onlara kötü davranmak ya da hayatımdan çıkartmak gelmiyo hiç. Yanımda olsunlar istiyorum.
Evet cikarmak gerekiyor, bu insanlarin sorunu benim gozlemledigim kadariyla nedenli dogrudur bilmem baskalariyla yasadigi sorunlarin acisini sizden cikarmak istemesi, gercekten saygi duysa size sizin moralinizi bozmak yerine herseyi icinde yasar ya da tek basina yuzlesir, olay saygiylada alakali degil, korktugu cekindigi insana da yapamazlar. Buyuzden kendinlerince kolay hedef olarak gordukleri kisiyi kurban secerler. En acisida bunun bir yasi yok 40 yasinda iki universite bitirmis memur bile yapabilir 15 yasinda playboy nedir diye internette arastiran ergende. Bu yuzden toksit insani farkettiginiz an hayatinizdan silin. Bide bunlarin aciginizi bulup ordan vurmaya calisanlari var parazit gibi.
Hiç düşünmeden hemde!.. Araya mesafe olmadı tavır koyar uzak dururum. Kimsenin motivasyonumu düşürmesine bu dakikadan sonra tahammülüm yok desem yeridir.
Beni mutsuz edebiliyorsa biraz da olsa değer veriyorumdur o insana. Bu durum sürekliliğe bağlandıysa zor olsa da çıkartırım. Kalan kısım ise gündelik yaşantımda tanıdıktan öteye gitmez, onların rahatsız edebilecek bir davranışını görürsem kolaylıkla çıkartırım.
Eskiden atmamak için her türlü yolu denerdim Eğer aramizda uzun bir arkadaşlık ya da sevgililik var ise yasanmis guzel seyler icin sabredip bekliyordum cogu zaman alttan alıyordum ama artik bunlarin hicbir faydasini gormedim hep zararini gordum istemesemde kabuklarımi kirip degistim artik kimin beni haketmedigini dusunursem ya da bana yanlisi olursa hic itiraz etmeden hayatimdan cikariyorum kıymet vermeyene kiymet te vermiyorum artik.
Eskiden yapamazdım ama artık yapıyorum. Insanlar bazen birbirini üzebilir ama sizi sevmeyen birinin durmadan sizi kötülemesi, moralinizi bozması, iyi gelmemesi normal değildir. Uzak durmaya çalışıyorum, samimi olmuyorum. Zaten bu hayatta çok iyi bir can dostum var o olsun kimse olmasın 💕
Her zaman o kadar da kolay olmuyor ama çıkıyorlar bir şekilde.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kırmadan mesafe koyup uzaklaşıyorum. İnsann kendi herşeyden önemli olmalı negatif kişiye iyi gelmeyen insanları kırmadan kendinden uzaklaştıracak bir sürü yolu var.
Beni kötü hisseden insanları hemen çıkarırım genelde mesafe koyarlar ama ben öyle de yapmam yok mesafe filan direk siler atarım muhattap olmam sonra da omzumdaki bütün yükler kalkmış gibi mutlu olurum