Bilimsel araştırmalara göre hayatınızda sürekli sorun çıkaran insanlar varsa yaşlanma hızınız %1.5 artıyormuş. Böyle kişileri hayatınızdan kolay çıkarabiliyor musunuz?

Bilimsel araştırmalara göre hayatınızda sürekli sorun çıkaran insanlar varsa yaşlanma hızınız %1.5 artıyormuş. Böyle kişileri hayatınızdan kolay çıkarabiliyor musunuz?

İster istemez zaten uzaklaşma olmuyor mu 🤔
Hani ya yorulur insan ya da artık dinlemek istemez mesafe koyar. Belki farkında olarak, belki olmayarak. Eğer bizim hayatımızda sürekli sorun açıp bizi mutsuz edip huzursuz ediyor ise elbette çıkarmalıyız. Ben uzaklaşıyorum sanırım..
Fakat kendi hayatı “sorunludur”, etkisi yoktur hayatıma bu farklı.. Yardımcı olmakta isterim, dinlerimde onu seve seve.
Ama beni yargılıyor ise ve sürekli tartışma başlatıyorsa bu gerçekten hayat sömürür. Erkende yaşlanılır buna inanıyorum 🤦♀️
İşte rahatsız bayadır burdaydı bu olay oldu ben 32 yaşındayken ki senaryoda bir yurt dışı durumu vardı zaten dermiş sizden ayrı evde kalmak istiyorum o gitti 2 yıl oldu olaydan sonra gitti yurtdışına kız dersek yalancıydı ki ben bilmiyordum duyduk o yalan devam etti kazık da yine atıldı tuzaklar kuruldu umursamadım kurtuldum ikisinden de şükürler olsun ki kızla 7 yıl oldu konuşmuyoruz ki biz eskiden de anlaşamazdık iyi oldu Allah zaten hiç istemedi arkadaş olalım o tur olayı için vardı demek ki kuzen dersek kötü olaylar yaşandı konuşmam muhattap olmam ama ona rağmen tuzaklar kuruyor son tuzak da gidiyor kurtuluyorum şükür
Her şeyin bizim elimizde oldugunu düşünmüyorum ben , bir yere bağımlı hayati olmayan insanlar bunu rahatlıkla yapabilir, onlerinde engel yoktur. Ama, bir ise, bir kişiye, bir duruma bağımlı yasami olan insanlar öyle kolay kolay istese bile cikaramaz. Çıkarması icin o isini bırakması, o kişiden uzaklaşması, o durumdan kaçması gerekir. Ama maddiyat bileklerimize takılmış bir kelepçe gibidir.
Bu kelepceden kurtulabilsek hepimiz keşke!
Evet keşke
Hayatıma olumsuz enerji aşılayan iyi gelmeyen insanları hayatımda tutmanın hiçbir anlamı yoktur kendime yaptığım bir saygısızlık ve eziyet olur çıkarırım.. öyle olduğunu hissettiğim insanlarla muhatap dahi olmam..
Sorunun tonu biraz yorgunluk içeriyor gibi hissettim 🌿 Sürekli sorun çıkaran insanlar gerçekten enerjini emer, stres hormonunu yükseltir ve bu da hem ruhunu hem bedenini yorar. Ben şuna inanıyorum: Eğer biri sürekli huzurunu bozuyor ve değişim niyeti göstermiyorsa, mesafeyi koymak öz saygıdır 💫 Kolay mı? Değil. Ama sınır çizmeyi öğrendiğinde hayatın hafifliyor. Sen de huzurunu korumayı hak ediyorsun 🌸
Cevap
9Cevap
Kolay olmuyor ama gerekiyorsa çıkarırım. Çünkü insan birini hayatında tutarken sadece alışkanlıkla değil, ruhuyla da bedel ödüyor. Sürekli yoran, huzur kaçıran ve denge bozan biri varsa bir noktadan sonra uzaklaşmak şart oluyor. Zor olan silmek değil aslında, o kararı vermek. Ama iç huzur bozuldu mu, gerisi zaten yavaş yavaş yerini belli ediyor.
Evet sorunlu kişileri direk çıkartırım hayatımdan.
Salisemi almaz, enerjimi düşürüyorlar
Hıhıımm 😅
Yoruyorsa bir dakika bile düşünmeden şutlarım
Korkarım takıntılı olmasından ama eninde sonunda çukarırım
Güvenli şekilde yapmak önemli
Kesinlikle
Sorunlu gördüğüm insanlara bulaşmıyorum. Ha kendini çok iyi gizlemiş, ben de sonradan farketmişsem kolay oluyor.
bence sorun çıkaran insanları hayatınızdan çıkarmak o kadar da kolay olmuyor. hele ki yakın çevrenizde veya işyerindeyseniz. ben şu ana kadar zorunlu olmadıkça onlarla uğraşmamaya çalışıyorum yani mesafeli davranıyorum. onların yarattığı stresi azaltamıyorsam bile en azından kendimi o insanlardan olab
Gözünün yaşına bile bakmam. Kafama uymuyorsa silip geçerim
Geçen yolda birini gördüm gördüm dediğimde aynı sokakta yüz yüze geldik hiç yokmuş gibi davrandım. Miss temiz.
Yapın, yaptırın teşvik edin. Görümce gormiyim ömrümce görmedim gitti görümcek.
Hemen uzaklaşırım zaten benim derdim bana yetiyor
Hayatımda sorunlu insanlar yok 💁
Evet, güzel bir duygu 😌
Çıksbilitesi varsa evet ama bazıları var atsan atılmıyor satsan satılmıyorr
Ben görmezden gelirim onlar sessızce çıkar😎
Fazlasıyla birazcık mesafe ve kolaylıkla huzur
Sorunlu kisi ben olduğum için kendimi kendi hayatimdan çıkaramıyorum 😅
Evet , hiç düşünmeden hemde
Hayatıma almamaya özen gösteriyorum
Ben kolay çıkarttım ztn kendisi de hazırdı gitmeye
Evt enerjimi tüketir
Artık çatır çatır çıkarıyorum