Merhaba KScanlar nasılsınız? Karma : ne ekersen onu biçersin İyilik yap iyilik bul derler ya! öyle bir şey.
Öğrenmeniz gereken dersi öğreninceye kadar karmanın yükünü sırtınızda taşırsınız. Yani hayat bir dersi almadıysanız defalarca size aynı sınavı farklı açılardan sunar.
karmanın yükünü bırakmak, sürekli bir öğrenme ve gelişim süreciyle ilişkilidir. Kendi içsel yolculuğunda, geçmiş deneyimlerden ders alarak ve olumlu değişimler yaparak bu yükü hafifletmek mümkündür. Bu yaşıma kadar epeyce şey yaşadım ve kişisel deneyimlerimle bu oldukça mümkün. Geçmişteki hatalardan ders alarak ve olumlu değişimlere yönelerek, karmanın yükünü hafifletmek ve taşımayı bırakmak mümkün olabilir. Kişisel gelişim ve sürekli öğrenme, karmanın etkilerini anlamada ve dönüştürmede önemli bir rol oynar. yaşam yolculuğunda edinilen deneyimler, karmanın yükünü taşımada ve dersleri öğrenmede belirleyici bir etkendir. Bu süreç, bireysel sorumluluk ve kendi kendini değerlendirme gerektirir.
Parktan çiçek çalarken fıskiyeler açıldı sırılsıklam oldum, ondan mütevellit elbisem, çantam her şeyim ıslanınca iki katına çıktı ağırlığı kendimi zor taşıyorum gücüm kalmadı.
@yeterhayeterhayat hayatın bu denli zor olduğu günlerde sen çiçeklerini de al bana getir ve ben de diğer herkesin yaptığı gibi çirkef bir şekilde çiçeklerini yolayım. 😌
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Öğrenmeniz gereken dersi öğreninceye kadar karmanın yükünü sırtınızda taşırsınız. O yükü taşımayı bıraktınız mı?