Sana yük olan nelerden kurtuldun veya bu yüklerden neden kurtulamadın?

#DeliMavi
31 Temmuz 2023
Sana yük olan nelerden kurtuldun veya bu yüklerden neden kurtulamadın?

#DeliMavi
31 Temmuz 2023
Bana yük olan aslında duygularım vardı çünkü bu hayatta sürekli bir şeyler yaşayıp yani acı çekip sonra baştan başlıyordum bu yüzden de hayatımda ki gereksiz duyguları çıkardım diyebilirim aslında ben yapmadım yani insan bir çok acı çektiği zaman zaten duygularını ve hislerini kaybediyor. yani bir daha eskisi gibi hissedemiyor bunların dışında bir de gereksiz kim var hayatımda onları da çıkardım ve eskiden bir de çok alıngandım artık onu da çıkartım diyebilirim yani kendimi sevmeyi ve mutlu olmayı öğrendim sadece tek fark şu an istediğim hayattan çok uzağım bazen bunu kafama takıyorum ama bir gün istediğim hayatı yaşayacağım düşüncesi beni ayakta tutuyor yani bugün olmasa bile yıllar sonra belki de bir gün istediğim hayatı yaşayabilirim bunun düşüncesi bana güç veriyor şimdilik bunun dışında da gereksiz zaman kaybetmemeği öğrendim yani bir şey varsa bu kesinlikle zamanın da yapılmalıdır benim için zamanında yapılmıyorsa da zaten giden şey maalesef bir daha geri gelmiyor hiç bir şekilde bu yüzden de kendime zaman ayırmayı hayallerimin peşinden gitmeyi öğrendim ama maalesef ki hala bazı sıkıntılar ya da duygular hala yük olmaya devam ediyor hayatımda
Merhaba,
Bana yük olan şeylerden kurtulamadım. Belki kurtulmak istemiyorum. Çünkü bu benim, kişilik ve karakterim. Bana yük olan şeylerden kurtulursam eğer ben, ben olmaktan çıkarım. İyi kötü idare ediyoruz işte! 😅
Azdan az çoktan çok gider, matmazel! 😅
Eski sevgili , eski eş hepsini saldım gitti :D
Ohh misss...
Kendime yük ettiğim bir şey yok dolayısıyla kurtulmam gereken bir şey de yok. İnsanların gönlünü hoş etmeye gelmedim bu dünyaya. Çok çabuk irtibatımı keserim, arkadaş dediğim bir anda benim için bir yabancıya dönüşebilir. Bana iyi gelmeyen, benimle mutlu olmayan, enerjimi sömüren, negatif her şeyden herkesten bütün bağlarımı bi anda kesip atabiliyorum. Yük edinmiyorum o kişiyi veya şeyi kendime.
Cevap
12Cevap
Bana yük sadece parasızlığım var onu da iş bulursam atıcam üstümden inşallah
İnşallah
İnsanlara eskisi kadar anlam yüklemiyorum. Sadece hak edene hak ettiği değeri vermeye gayret ediyorum.
Ev taşımaya hazırlık yapıyoruz. Evin yarısından kurtulduk. Ne kadar minimal yaşam o kadar iyi hayat bence.
Kolay gelsin
Bazı şeyleri unutmak zaman alıyor.. Kurtulamam dediğim çoğu badireyi atlattım.. Artık yenemem, taşıyamam dediğim bir şey yok..
Sever gibi yapan, dost gibi görünen insanlardan. Onlara karşı beslediğim vefadan, sevgiden. Kurduğum bağlardan. Bazılarından kurtuldum bazıları üzerinde çalışıyorum hala.
Bir çok şeylerden kurtuldum. Bazen kendi düşüncelerim o yüklere yol açıyordu, ondan da sıyrıldım.
Geçmiş gelecek , kaygı :(( kurtulmak ne mümkün
Allahım yük herşeyi hayatımdan sessizce çıkarıyor çok şükür
Bazı insanlar bana yüktü hayatımdan çıkardım kurtuldum
Gunaydın giderek artıyo gibi
Günaydın
Toxic eski sevgilimden kurtuldum ve çok güzel tertemiz bir sayfa açtım sonrasında... Verilen en doğru karardı hayatımda
Sorumlulukları silkeledim
Kilolarımdab kurtuldum ahsjs
Ilk defa gordum fotografini sasirttin ha 😂
Neden?
Daha m. anyak bi tip bekliyodum 😂
Demek tipim kurtaramadı 😅
Kurtarmadi yasli ciktin 😂
Yanii 46 normal
Hala calisiyor musun 😂
Beni başkasıyla karıştırdın sanirim
Yok be.. sana niye m. sj gonderemiyorum yahu 😂
Göbeğimden kurtuldum