Herkes herşeyi istiyor Para 💰 Aşk 🧡 Eğitim ✍🏻 Kariyer ✨ ama peki bunun getireceği Sorumlulukları bunları taşımaya hazır mısın?

Her Mülkün bir Vergisi vardır!
Buyrun🎈
Herkes herşeyi istiyor Para 💰 Aşk 🧡 Eğitim ✍🏻 Kariyer ✨ ama peki bunun getireceği Sorumlulukları bunları taşımaya hazır mısın?

Her Mülkün bir Vergisi vardır!
Buyrun🎈
İstenilen şeyi elde etme sürecinde olumlu-olumsuz karşılaştığımız tepkiler, engeller, hayal kırıklıkları, düşüncelerimiz vb. şeyler bizi dirençli olmaya iter, ister istemez büyütür. Elde etme sürecindeki şeylerle başa çıkabilmişsek diğer adımdaki sorumluluk çok daha hafif gelecektir. İlk adımda sendeleyenler zaten sorumluluğu taşımayacak kişilerdir.
Elde ettiğim şeylerin sorumluluğunu taşımak benim için önemli çünkü gerçekten hak ettiğim ve sahip olduğum her şeyin bir bedeli ve getirdiği yükümlülükler var. Eğer bir şey benimse, ona sahip çıkmam, gereğini yapmam ve onu korumam gerekir. Sadece kazanmak değil, onu sürdürebilmek de önemli. Sorumluluk almak bazen zor olabilir ama gerçekten istediğim bir şeyse, bunun getirdiği yükü de taşımaya hazırım. Eğer taşıyamayacaksam, zaten onu elde etmek için çabalamamın da bir anlamı olmaz.
Elde etmeye gelene kadar alınan bir ton sorumluluk var. Yani zaten elde etmiş birisi birçok yoldan geçmiştir. Sonrasında da kaybetmemek için sorumluluklarını koruması gerekir. 🌝
Güzel bir yorum çok güzel
Cevap
4Cevap
evet taşırım ben tabi ki de
Eğer bir şey istiyorsam onun sorumluluklarını önceden düşünmüş ve göze almışımdır zaten O yüzden Evet taşıyabilirim.
Benceye de fikrini bekliyorum davetlisin uzman olarak
Yok ben sorumluluk istemiyorum hayatım zaten yorucu üstüne verilen şeyin de sorumluluğunu taşıyamam
Benceyi oku her şeyin sorumluluğu var
Herseyin sorumluluğunun olduğunun farkındayım kaldıradabilirim bu yükü ama fazlasıyla yorgunum şu sıralar hiçbir sorumluluk istemiyorum
Anlıyorum
Evet elde ettiğim şeylerin sorumluluğunu da taşır ve kabul Çünkü gayret edilmiş ve emek verilmiş bir şey vardır ortada..
Elimden gelenin fazlasıyla…
Evet taşırım.
Her istediğimiz imtihanımız da olabilir
Evet taşırım sorumluk almak dan kaçınmam
Mecburum
Bu kötü mü
Taşıyan mi lazım
Taşımak önemli
Ben kendime güveniyorum
Wow çok iddialı
Biraz önce anlatmak istediğim de buydu 🙌🏻
istemiyorum sorumluluk.