Neden insanlar ne yapacağını bilmekte zorlanıyor bukadar şaşkın bunun sebepleri nelerdir? Bu konuda düşüncelerinüz kendi öz değerlendirmeleriniz nelerdir? Bu taz insanlara tahamül seviyeniz nedir?

Neden insanlar ne yapacağını bilmekte zorlanıyor bukadar şaşkın bunun sebepleri nelerdir? Bu konuda düşüncelerinüz kendi öz değerlendirmeleriniz nelerdir? Bu taz insanlara tahamül seviyeniz nedir?
Bir çok şey vardır, akılma gelenleri yazayım:
1. Eski sevgilinle yıllar sonra karşılaşma
2. Ekonominin dış güçlere bağlanması
3. CHP'nin iktidar olacağına inanılması
4. AKP ve CHP'nin rakip parti sanılması
5. Bozkurt işaretinin MHP'nin olduğu sanılması
6. Romantik solcuların SSCB'yi cennet sanması
7. Musollini ve Hitler ile Lenin ve Mao'nun farklı sanılması.
8. Lozan'ın gizli maddelerinin olduğuna inanılması
9. Kadına giden adamın erkek ancak kadının bunu yapması durumunda onun o***pu olduğuna inanılması
10. Abdülhamid'in hiç toprak kaybetmediğine inanılması
11. Aklını kullanmak yerine Allah'a dua edip bir şeylerin düzeleceğine inanılması.
Genetik faktörler baktığın zaman ailenin hepsi öyle oluyor.. hani var bi eksik saf olarak görürsün.. hepimizin çevresinde vardır mutlaka.. tahammül ederim
Aynen buna katılıyorum
Cevap
6Cevap
Bilinçsiz oluşu, tecrübe sahibi olmayışı heyecan ve beynini kullanamaması bence.
Ekonominin 20 yıl önceye göre şu an çok kötü olduğunu örneklerle gerçeklerle Anatiyorsun karşına geçip. şu an her şey daha iyi diyor. Ben şaşıp kalıyom..
Ay ben şaşkın severim ama sevmem de döverim şaşkını ben ama severim de öyle bişe
güven karar problemleri diyebilirim...
Beklemediği bir durumdur
sürpriz karaktersizlikler
bilmedigi bi konuyu ogrenince iste
🤝
Kalbi
Tuhaf bir soru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?