Akaryakıt almaya gelen arabadan, görevli kadının yüzüne para fırlatmasına ait görüntüleri izleyince acaba insanı bu hale sokan ne para mı yoksa doğuştan mı böyle?

Akaryakıt almaya gelen arabadan, görevli kadının yüzüne para fırlatmasına ait görüntüleri izleyince acaba insanı bu hale sokan ne para mı yoksa doğuştan mı böyle?
İnsanı görgüsüz yapan şey para diyemem. Bilakis görgü sahibi vicdanlı insanlar paralarını paylaşır ve bunu gösteriş olmadan hallederler. Ama zaten görgüsüz biri para sahibi olunca kendini gösterme yani show yapma imkanı oluyor. Bu sebeple de sahip oldukları şeyleri suçlamak anlamsız.. para bazen sadece bozuk olan karakterimizi ortaya çıkarıyor bizi değiştirmiyor aslında. Çok üzücü bir olay kadın çok sakin davranmış. Ben çok daha farklı tepkiler verirdim
Bir insanı görgüsüz yapan çocukluğunda ailesı tarafından kısıtlanıp bastırılan. Okulunda arkadaşlar tarafından dışlanan ve kabul gormeyen. iş hayatında da aynı şekilde pasif olan. Daha sonra eline üç beş para geçince ben herkesi paramla satın alırım. Para ile saygı ve kabul görürüm diyen yolda yürümesi bile değişen, kendince kendini bi halt sanıp bir ortamda selam vermeden yanımızdan geçen insandır😆şahsen ben gülüyorum bu hareketlere. Hayatları boyunca mutsuz olucaklar. Muhatap olmamanızı ve sağlıklı bir psikolojide olmadıklarını kabullenın böyle insanların moralinizi bozmasına izin vermeyin çünkü hastalar
Büyüdüğü ortam bence. Geçmişinde kendini gösterememiş taktir kazanamamış insanlar. Ellerindeki üç beş şeyle göz önünde bulunmaya çalışıyorlar.
Cevap
6Cevap
Oha Sinirlerim tavan. Valla ben böyle bir şeye denk gelsem tutamam olm kendimi çizerim mercedesini bunun boydan boya, indiririm arabadan ağızıyla toplatırım.
Biraz hava alsın diye mi :D
Çok severim ben benzin kokusunu ya :D aklıma geldi. Neyse onun kafasını asfalta sürter kıvılcım çıkarırım
shshs Emre ya :D mazot fiyatından haberin var mı senin sjdj
vermez ki, üstüne şikayetçi olur 😁
Hahaha :D seni böyle bilmezdim
Show yapanlar
Şöyle şeyleri görünce sinirlerim oynuyo.. basen iyi ki denk gelmemişim diyorum bazen de keşke denk gelseymişim diyorum :D
insanı görgüsüzleştiren paradır demek yanlış olur çünkü bu adamın parası olmasa da görgüsüzlük yapabilir gayette.. biraz doğuştan biraz da yetişme şekli..
Kadının arkasını dönüp gözyaşını silmesi...
Aşağılık kompleksli, narsist, hasta ruhlu insanımsılar. Bunların o komplekslerini bi eziceksin bak nasıl çıldırıyorlar 😂
Toplum insanların olduğu yerde öpüşmek cinsellik konuları açık açık rahatça konuşmak eşiyle neyse de başkasına anlatmak görgüsüzlük ve yemek yerken ağzını şapırdatarak yemek görgüsüz yapar insanı
Doğuştan ya da sonradan zengin olup, çok kaliteli insanlar var. burada mesele tamamej karakter aslında. Parası olunca kendini "üst kesim" görüyorlar muhtemelen.
Bence davranışları diyebiliriz. yani daha çok insanlara olan saygısızlığı ya da parası ile hava atması olabilir ya da çevreye verdiği zarar ya da doğayı kirletmesi bir insanı görgüsüz yapar
Parasıyla ya da ilişkisiyle hava atmak bence günümüzde bu konuda çok yaygın.
Daha demin yine aynı video ile ilgili soru cevapladım, terbiyesizlik yaa.
Böyle ezikleri ezmek lazım, ben olsam bende firlatirdim parayı, toplasin yerden
Ukalalık çok bilmislik dedikodu
Karakter meselesi
En İyi Cevap