Birincisi; Doğuştan gelen. Doğuştan bazı insanlarda duygu denen bişey yok gerçekten. Ya da dışa vurumu öyle...
İkincisi; Yediği kazıklar, hayatında yaşadığı olumsuzluklar, denk geldiği ve süreklilik arz eden kötü olaylar. İkinci seçenekteki insanlarda zamanla duygusuzluk baş göstermeye başlıyor haliyle.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Başka duygusuz insanların söndürdüğü duygular
Darbeleri yedikçe katılaşıyorsun , duyguların sömürüldükçe bileyleniyorsun, iyi niyetin kullanıldıkça artık acımasız oluyorsun.. nerde duygu biti gitti :/
Seni denüzöişlrr ben gibi belli
Yaşadıkları veya çocukluğunda yaşayamadıkları
Doğuştan olan da var, onu duygusuz yapan kişi ve olaylarda..
Şimdi şöyle iki şekilde oluyor.
Birincisi; Doğuştan gelen. Doğuştan bazı insanlarda duygu denen bişey yok gerçekten. Ya da dışa vurumu öyle...
İkincisi; Yediği kazıklar, hayatında yaşadığı olumsuzluklar, denk geldiği ve süreklilik arz eden kötü olaylar. İkinci seçenekteki insanlarda zamanla duygusuzluk baş göstermeye başlıyor haliyle.
Birçok sebebi olabilir mesela donma tepkisi denen bir şey var. Stresli anlarda sessizleştiren, bir sey hissetmememizi sağlayan bir olay.
İnsanlar yüzünden yanlış yapan değil her insan duygusuz yapar bir duygunu alıp gider.
İnsanları duygusuz yapan şey duygularını yanlış insanlara yansıtmaları sonucu yaşadıkları hüsran
Doğuştan gelen bir şey bence ne yaşamış olsan bile yine özüne dönersin
Geçmişte yaşadığı kötü şeyler
İnsanlara verdiğin değerin boşa gittiğini görmek
Yanlış insanlarla Yaşanılanlar yüzünden
Acılar
Yaşadıkları kötü olaylar
Benimki doğuştan sonra yapılan yanlışlardan
Yaşanmışlıklar duyguları törpülüyor.
Ya cok kirilmak doğustanda gelebiliyor
İkisi de olabilir
Ben sonradan oldum
Yaşadıkları