Bence flörtöz yapıda olması çok itici. Kadını erkeği ayırt etmeden bu yapıda olan insanlar omurgasız geliyor. Benim için tartışmaya kapalı nadir konulardandır.
3 ay
Bence flörtöz yapıda olması çok itici. Kadını erkeği ayırt etmeden bu yapıda olan insanlar omurgasız geliyor. Benim için tartışmaya kapalı nadir konulardandır.
Benim için bir insanı itici yapan şey genelde davranışları oluyor. Çok güzel ya da yakışıklı biri bile olsa, eğer kibirliyse, sürekli kendini övüyorsa ya da karşısındaki insanı küçümseyen bir tavrı varsa o enerji hemen hissediliyor ve insan ister istemez uzaklaşmak istiyor. Samimiyetsizlik de aynı şekilde çok belli oluyor; birinin yapmacık konuştuğunu, içten olmadığını anlamak zor değil. Bir de empati kuramayan, karşısındakini dinlemeyen insanlar bana hep itici gelmiştir. Çünkü bir insanın en çekici tarafı aslında karakteridir; saygılı, dürüst ve doğal olan biri her zaman daha güzel bir iz bırakıyor.
Bodrumdayken uber şoförlüğü yapıyorum. Gece vakti yalıkavak'tan Turgutreis'e giderken yol kenarında bir araba Durmuş yavaş yavaş hareket ediyor Bir baktım kapıdan köpek bırakıyor köpek arkasından koşuyor hemen önünü kestim arabanın. Köpek arabaya girmeye çalışıyor köpeği bırakacak oraya belli. Biz yalan konuştuktan sonra adama kafa attım. Ama nasıl rahatladım nasıl rahatladım anlatamam
Herkese tepeden bakan bir insanı hiç sevmem En sevmediğim insan modelidir. Birde aşırı flörtözlük bir yerden sonra itici olabiliyor, özellikle herkese aynı samimiyeti gösteriyorsa. Güven hissi vermiyor çünkü. Ama asıl itici olan şey bence omurgasızlık; bugün başka, yarın başka konuşmak. Samimiyetsizlik de çok soğutuyor. İnsan net olmalı, ne istediğini bilmeli.
Teşekkür ederim
Empati kuramaması ve sorumsuzluğu
Empati en guvendigim konudur kendimde ama sorumluluk konusunda iyi değilim üşengeçlik sorusunu sorma sebebim de buydu
Flörtözlük senin değerlerine ters düştüğü için sende iticilik hissi uyandırıyor, bu çok anlaşılır bir sınır aslında 💫 Çünkü sen muhtemelen daha net, daha seçici ve samimi bir ilişki tarzını önemsiyorsun. Ama bazen herkesin flörtözlüğü omurgasızlıktan gelmiyor; kimi onay ihtiyacıyla, kimi sadece sosyal yapısı gereği öyle davranabiliyor. Yine de seni rahatsız eden davranışa mesafe koyman gayet sağlıklı 🌿 Önemli olan senin iç huzurun.
Cevap
10Cevap
Aşırı özgüven ve hadsizlik
+1111111
Bazen bu bende oluyor sonra ne oldu dünyada kadın mi kalmadı aç mı kaldık diyorum konuşmayı kesiyorum
https://youtube.com/shorts/VCDXbIIJxgc?si=0YwdlriLBPkAFOrDParacı ve markaci olanlar tartışmasız en itici ucubeler
Markacilar sonradan görme oldukları için öyleler jsjfksldl gerçek bir zenginin asla böyle şeylerini goremezsiniz
Onlara yorum bile yapmadim sen düşün gerisini
Bazen yetersiz kalıyor kelimeler susuyorum xjdksksmd
Aşagilayacak kelime bulamıyorum
Gecen kizin biri soru sormuş bir fenomen var sürekli cinsellik sorusu paylaşıyor engelledim yine de karşıma. cikar mi diye kupid mi yazmışlar evet demiş sesli güldüm xlkdhjpdhpjdhpodhpdh
Sycscgjdhvdkhkdhd hemen geçirdi yine
Ben erkek olsam kendime saygım olmazdı gibi hissediyorum lsjfnffjd ben geçirirdim herkese her şeye xjdjsjsj
He sana engel olan hastaliiik miiiii kdjdjdjdkd (linç g3liyo)
Yaranmaya çalışan tipler adam 30 yaşında 35 yaşındaki adamı yalıyor aralarında rütbe farkı bile yok
Yalakalar
Egolu olmaları oldukları makamları kendi çıkarları uruna kendilerini üstün görmeleri benim gözümde o tarz insanlar köpekten daha düşük seviyededir
Detaya katılıyorum. Empati olmaması da dahildir buna.
Takibi mi kabul etmişsin sonunsa😅
Omurgasızlık
düşük zeka
Bu vücut ne be gerçekmisin sen
Gotikmisin ciden?
Benim anlamadığım soruyu gizlilere kapattığım halde nasıl gizli kullanıcı yorumu geliyor
Sen bana cvp ver ben sana vereyim
Hmm güzel anlaşma cv olmayı düşündün mü hiç ülkeler arası barışı sağlarsın sen
Cb
Hay verdigin verecegin cvbınıs kiyim
Haanjkgdgfakfgkfgk
Mutlu mu oldun knk dndj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?