21 yaşındayım çevremdeki kızlar max 25 olmadan kocayı bulup evlenicem kafasına giriyorlar. Ben 10 15 sene düşünmüyorum çünkü okulum geç bitecek araba alıcam ayrı evime çıkıcam yurt dışına gidicem fazla ozgur ruhlu ve konforuna düşkün biriyim, öyle okulu bitirip ailemin karşısına erkekle gelip evlenicem diyemem. Ama etrafımdaki kızların evlilik koca diye aklı gidiyor seviyorum falan diyip ben birini bu kadar kolay sevemiyorum sevsem bile bu kadar uyum sağlayamam aynı evde anlaşamam. Doğru kişi olur yapmam gereken herseyi yaparım 30 lu yaslarda falan belki olabilir.
Ne kadar olması gereken normali ben olduğumu bilsem de yinede acaba bende mi sorun var diyorum öyle koca erkek meraklısı bir kız olamıyorum. Etrafımdaki insanlar muhafazakar bir kadın olarak kendi ayaklarımın üzerinde durmami takdir etmiyorlar. Bu yaşımda evlenmek istiyorum desem herkes onaylar ama ayrı eve çıkmak istiyorum (mesleğimi arabamı aldıktan sonra yani 28 30 yaşlarında) ya baba evi ya koca evi şeklinde söylemler alıyorum ve kınanıyorum. Ama evlenicem kocamla yasiycam desem kimse gıkını çıkarmaz haksızlık değil mi bu? Evlenme bir erkekle yaşama hakkım varda yalnız yaşama hakkım yok mu üstelik belirli Bi yasa gelmişim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer