çok hobim var, kendime hep bakarım ve bir şeylerler katmaya çalışırım. Ama sevilmiyorum. Rededilmekten istenmemekten hayattan soğudum. Kendi üstüme ne düşse yapıyorum ama olmuyor. Yaşamak anlamsız geliyor. Erkeğe benzemeyen oğlan tiplilerden tut, kendine bakmayanlardan, apaçi kılıklılar dahi seviliyor. Bunları gördükçe kendime lanet ediyorum. Ben bunlar kadar bile olamadım diye. Yaşam anlamsız geliyor her yeni güne üzülerek uyanacaksam?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Önceden ben de senin gibi düşünürdüm ki sonrasında asıl sebebin o olmadığını fark ettim.
Asıl sebep ne?
@tavuklupilavveayran her kızın kriterinin farklı olması.
Çok haklısın 👍🏻
@tavuklupilavveayran daha net açıklamak gerekirse bir kızın erkekte genel anlamda baktığı şey hiç bir zaman sadece kaliteli bir insan havası vermesi ya da serseri falan olması olmadı ki ben o ince farkı ve kızların ilgisini harekete geçiren etkenleri gayet iyi görebiliyorum.
Evet doğru diyorsun, kadınların hepsinin sadece tek baktığı ortak yön var. O da bu çocuğuma iyi bir baba olur mu, beni korur mu?
@tavuklupilavveayran bir de siz kadınların içgüdülerini istemsizce harekete geçiren bazı erkek özellikleri var ki bir ortamda bunu anladığınız zaman karşı koyamıyorsunuz ve şundan da eminim ki serseri erkekler bu özelliklerin birçoğuna sahip olduğu için serseri erkekler daha çekici zannediliyor ama değil.
sen olayı çözmüşsün cidden ama eminim ki canın yanmış. Ve çok haklısın, serseri erkekleri öyle zannediyorlar ama onlar işte en kötü seçim.
@tavuklupilavveayran sizler ağırbaşlı bir halde özgüveni olan, özgür hareket eden, varlığını ortamda bir şekilde hissettiren, kendine değer verdiği belli olan ve kendisi gibi davranmasından asla ödün vermeyen erkeklere doğanız gereği oldukça güçlü gördüğünüz için kapılıyorsunuz ki serseri erkekler o konuda yanlış alfa havası veriyorlar her zaman.
Evet çok haklısın her dediklerine katılıyorum. İnşallah bende bu yüzden yanlışa düşmem bazen korkmuyor değilim
@tavuklupilavveayran korkunu anlamamla birlikte bu konuda deneyim ve bilgi sahibi olmadan önce siz kızları anlayamazdım ki bunları anlamamla birlikte her ne kadar kötü kalpli bazı kızlar tarafından senin dediğin gibi iyi deneyimler yaşamamış olsam bile her kızı aynı kefeye koymak yerine yeterince iyi olma potansiyeli gösterenlere saygı duymaya başladım.
En iyisini yapıyorsun. Açık olacağım sana, ben hayatımda ilk defa birini sevdim yani aşık değildim ama sevme aşamasındaydım. Ondan çaba bekledim, yerine göre gösterdi ama saydığın özellikler olmadığı için ya da olsa bile ben hissedemediğim için olmadı.
Bu zamana kadar kimseye kendimi ezdirmedim, Müslümanım ve buna çok önem vererek yaşamaya çalışıyorum hatta o sevdiğim kişi ile bunları da konuşmuştuk, harama bulaşmadan birbirimizi sevecektik, belli bir zaman sonra da evlenecektik. Yani bu süreçte hiç görüşmeyecektik, o kadar güvenmiştik birbirimize.
Bazen hata mı yaptım diye sorguluyorum ama onun yanındayken kendimi güvende hiç hissedemeden ve bu da beni hep soğuttu. Bende insanlara küsmedim, hayırlı olan beni bulacak bundan da eminim tek korkum bu saydığın serserilere denk gelirim diye korkmak. Ama burada da imanım devreye giriyor, ayete amel ediyorum.
İnşallah hayırlı insanlar yolumuza çıkar.
@tavuklupilavveayran kötü niyetli bir erkek ile iyi niyetli bir erkeği ayırt etmenin en iyi yolu evlilik öncesi harama bulaşma isteğinden geçer ki bunu sakın unutma, sen neyi ima ettiğimi çoktan anladın.
Evet haklısın, o konuştuğum kişi de haram bilen bir insandı. Bazen onu kaybettiğim için üzülüyorum ama olmuyordu.
Hayırlısı olsun inşallah
@tavuklupilavveayran hislerimi çok belli etmiyor olmama rağmen anladığın için sana söylemem gerekirse bir zamanlar ben de bazı kaybettiklerim için üzüldüm ama sonrasında hayatta öğrendiğim en önemli unsurlar, olmuş ve olacakla çok fazla ilgilenmenin bir manası olmamakla birlikte hem hayatı akışına bırakmanın hem de insanlara nabza göre şerbet vermenin ne kadar önemli olduğu oldu ki sen hayatını akışına bırakıp Allah'tan ümidini kesmediğin sürece karşına öyle biri çıkacak inşallah.
Haklısın, çok teşekkür ederim. İnşallah hep mutlu olursun, kaybettiklerin ya da kaybettiğini zannettiğin şeyler sana daha güzel bir şekilde gelir inşallah.
@tavuklupilavveayran Allah'ın bizim için yarattığı kaderde olması gereken neyse o olacak ki Allah cümlemize en hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah.
aminn
@tavuklupilavveayran hayırlı bir insana benziyorsun ki senden tek ricam Allah'tan ümidini kesmemen, sağlıcakla kal.
emin ol, hiç kesmiyorum kesmeyeceğim de. Sende sağlıcakla kal teşekkür ederim
@tavuklupilavveayran Sesli güldüm afedersin. Ciddi misin ya? Kızlar ile takılanların çoğundan baba olmaz. Evlenen kadınlar duvara toslayıp bunu çok iyi bilirler.
E zaten, ben kızlar ile takılanları savunmuyorum ki? Sen ne anladın
@tavuklupilavveayran Benim çevrem çok geniştir. Her kız sızın gibi konuşuyor tabii reel bambaşka. Ancak kimseyi kötülemiyorum yanlış anlaşımasın
Doğrudur haklı olabilirsin bir şey demem, ama ben sadece 1 kişi ile konuştum. Onunla da sevgili değildik, ne el ele tutuştuk, ne birbirimize aşırıya kaçacak şekilde konuştuk, her zaman önünü kestim o da kesti. O yüzden ben kendime göre yorumladım.
Yani burada ne konuştuysam, gerçekte de olan şeyler. Ben sadece Allahtan korkarım, o yüzden de zaten evlilik düşündüğüm bir insandı ama olmadı. yani bana neden yalancı dedin anlamadım ki
@tavuklupilavveayran Genel dedim. Herşeye rağmen ben asla sevilmeyeceğim. Bakalım sonum ne olacak, kaç gün daha üzüleceğim :/
Sevilirsin merak etmee, sadece kendine zaman ver ve düşünme. En güzel şeyler beklenmedik zamanda gelenlerdir
@tavuklupilavveayran Lan ne sevilmesi? 32 yaşındayım kimse sevmedi beğenmedi beni. Hala anlamıyorsun ya. Hep REDEDİLDİM KİMSE İSTEMEDİ BENİ
Bana niye kızıyorsun ya?
@tavuklupilavveayran Boş yorum yazıyorsun çünkü.
tamam 👍🏻
Anlaşılan her iki tarafın da birbirini yanlış anladığı bir vaka daha.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!