Ya anlamıyor musunuz, o sürekli kızlarla konuşan erkeklerin asıl amacını?
Neymiş çok iyiymiş.. 1 kez sev.. meyi teklif edin görün bakalım arkadaşı. Millet intertten, çevreden önüne kim gelirse deniyor dediğim şekilde. His mis yok. Tek amacı çiftleşmek cinslellik bile değil..
Bu mudur yani? Spor salonunda erkek erkeğe selam vermez, kız görünce hemen konusur vs.
arkaşca? Ağzının suyu akarak.. Sosyal çevrede de bu böyle.. Önüne gelene dener birisi tutar. O tutan kızda sevgilim çok iyi der. Şimdi kesin sizin sevgiliniz böyle değildir. Zaten kimsenin değil... Erkekler bunu çook iyi biliyor. Bu mudur arkadaşlar? Yani hiç mi algılayamıyorunuz?
İlla kafayı kadınla yemiş gibi iki bacak aramız beyine hükmedenlerden mi olayım sevilmek için?
Neymiş çok iyiymiş.. 1 kez sev.. meyi teklif edin görün bakalım arkadaşı. Millet intertten, çevreden önüne kim gelirse deniyor dediğim şekilde. His mis yok. Tek amacı çiftleşmek cinslellik bile değil..
Bu mudur yani? Spor salonunda erkek erkeğe selam vermez, kız görünce hemen konusur vs.
arkaşca? Ağzının suyu akarak.. Sosyal çevrede de bu böyle.. Önüne gelene dener birisi tutar. O tutan kızda sevgilim çok iyi der. Şimdi kesin sizin sevgiliniz böyle değildir. Zaten kimsenin değil... Erkekler bunu çook iyi biliyor. Bu mudur arkadaşlar? Yani hiç mi algılayamıyorunuz?
İlla kafayı kadınla yemiş gibi iki bacak aramız beyine hükmedenlerden mi olayım sevilmek için?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
bence fazla kafaya takiyorsun nasibinde varsa bulursun zaten
Nasip olması için hemen her kızdan hoşlanıp ufaktan denemelisin ki birisi tutsun.
Benim gibi olunca nasip olmuyor.
pek anlamiyorum bu islerden ama sen gonlunu temiz tut
Bende efendi aile erkegi istiyorum ama bulamiyorum. Genellemen yanlis bu arada
*İstediğini sanıyorsun daha doğru bir tabir.
Sen oyle san. Herkesin buyume sekli ayni degil. Ben kapali bir ailede büyüdüm beni değiştirmeye calismayacak biri olmali. Senin sandığın gibi de onla bunla yatip kalkmadim. Bil isterim 😌
Olabilir. Haklısındır.. Bende diyorum ki efendi olduğunu sandığın birisi olacak sadece.
Efendi derken pısırık konuşmayan vasat birini kast etmiyorum.
Ağzının suyu akmayan, her kadına hep acaba? diye düşünmeyen, kendini geliştiren birisi