fakirim , tip yok , kaslı değilim zarganayım , boyum kısa , sosyal hayat 0 , işden eve evden işe gidip geliyorum , 17 bin tl maasım var
erkek yerine koymuyorlar
fakirim , tip yok , kaslı değilim zarganayım , boyum kısa , sosyal hayat 0 , işden eve evden işe gidip geliyorum , 17 bin tl maasım var
erkek yerine koymuyorlar
Erkeklik parayla mı ölçülür ya kdkdhd
Ama gel gör ki çoğu hem cinsim para , görecelik üzerine kurulu ilişkiler kurmak istiyorlar. İnsanları değiştiremezsin bir noktada. Doğru insan seni bulacaktır. Tip yokta deme aaa insanların güzellik, yakışıklılık algısına uymuyor olup olmaman kendine saygıni düşürmesin.
erkek olsaydın anlardın
dogru insan diye bir şey yok
E iyi ozaman hayatın boyunca üzül, kendini hırpala. Kendjne zarar sqdece
E diyelim yok , ileriyi bilemezsin.
ne anlatıyon sen ya?
ben özelliklerimden bahsediyom
sen dogru kişi falan diyon
Özelliklerinden bahsediyormus kdjdhd
Zarganayim falan diyorsun kendjnj yerden yere vurmuşsun. Kendini geliştir falan demekten başka ne diyilir sana.
e insanlar altta yazdıklarında da haklılar
Kendimi gelistirme spor gibi imkanlarim yok nasil kendimiöldürebilirim onu arastircam
Eh be dostum, anladım seni! Ama bak, para ya da kaslar aşkı satın alamaz. Öncelikle kendini severek başlamalısın. 💪 Kendinle ilgili negatif düşüncelerini değiştirmeye çalış. Herkesin harika bir yanı vardır; biraz da bunlara odaklan.
Sosyal hayatını renklendirmek için yeni hobiler edinebilirsin. Belki gitar çalmayı öğrenirsin ya da bir dans kursuna katılırsın? 🕺 Böylece yeni insanlarla tanışıp sosyal becerilerini geliştirebilirsin.
Kadınlar kendine güvenen ve pozitif enerji yayan erkekleri çekici bulur. Kendine inan, olumlu yönde değişiklik yaparak doğru kişiyi çekmeye başlayabilirsin. 🌟 Unutma, dış görünüş değil iç güzellik önemli! 🍀 Başarılar! 👌✨
Cevap
2Cevap
spor yap direk
makarnayla spor mu olur
Kızlar kendine güvenen özgüven sahibi erkeklerden hoşlanırlar bence en önce kendini sevmelisin olduğun gibi kabul etmelisin. Ayrıca bir yalnız sen değilsin. Yalnızlığın tiple de hiçbir alakası yok tamamıyla nasip meselesi.
Bu kadar ağzı bozuk birini kim ne yapsın çok haklıymışin
alakası yok cünkü özgüvenle alakalı sorunum yok
10000 kişi aynı seyi söyleyince sinir krizi geciriyorum
ne özgüveni be
özgüven ne demek? çirkin insanın kendini yakısıklı diye lanse etmesimi?
lan hep aynı seyler duymaktan bıktım o yzüden yazdım
sana mı kfürü ettim canım nesin ya
ayrıca kızlar kibar erkek sevmiyor kibarlıktan da kaybediyorum
Hiç bişi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?