Kişilik & Karakter En Son Gözyaşlarınızı Ne İçin Döktünüz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hepimiz zaman zaman duygusal anlar yaşarız. Sen en son ne zaman ve ne için ağladın? Belki bir film sahnesi, belki bir şarkı, belki de kaybettiğin biri için... Anını ve hislerini bizimle paylaşmak ister misin? En Son Gözyaşlarınızı Ne İçin Döktünüz? Cevapla Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Sjsjskakaka Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Dün Selena seyrederken saçma sapan bir sahnede ağladım. Gereksiz duygusallık var. 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Hahhaha başka bir şeye ağlamamış olmana sevindim! Yorumla
can3656 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 1 yıl Uzun süre güçlü durmaktan yoruldum 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Hayat zor.. Yorumla can3656 1 yıl Hayat zor ama bizde kolay insanlar değiliz 🚬💪 Yorumla Soran 1 yıl Hahah helal sana bee Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. yalnızlıktan aynı dertler 1 0 Yorumla
Bir_yalnız_kız Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Ah be Snape 😥 1 8 Yorumla Soran 1 yıl Konumuz bu değil şimdi dur 🥹 Yorumla Bir_yalnız_kız 1 yıl Ama 😓 Yorumla Soran 1 yıl Hayır Hermione, dur. Sırası değil. Yorumla Bir_yalnız_kız 1 yıl 😭😭😭😭😭 Yorumla Bir_yalnız_kız 1 yıl Alwayss Yorumla Soran 1 yıl En son şu an ağladın. Aldım cevabımı, teşekkürler 🥹 Yorumla Bir_yalnız_kız 1 yıl Ricalarr 😭😭 Yorumla Soran 1 yıl 😂😂 Yorumla
En İyi Cevaplar