@cileklimufin Uygulamada yayın yapan antalyadan çok tatlı bir kızdı. gece geç saatlerde ilk aramamda konuşurken benden hediye isteyince kapatıp istemeyerek engelledim sonra pişman olup engeli kaldırıp gözlerim dolu mesaj yazdım benimle hediye içinmi konuşuyorsun, gerçek hayatımda kızlara çok istesemde karşılık vermedim sevgilim olmadı, burada sanalda ilk görüşmede hediye isteyen kızlarla konuşmak istemiyorum dedim. bana cevap yazdı yüzüne kapatıp engellediğim halde anlayışlı oldu. ağladığımıda söyledim karşılıklı özür dileyip konuştuk mesajla. beni ara görüşelim sonra dedi 2 ay önceydi
yok ya niye pahalı diyosun 25 lira çok değil artık. ekmek 6 lira olmuş. sinemanın havası başka ama bergen için gerek yok. sen de parça parça izleme filmin büyüsü kaçmasın. düşer yakında baştan sonra izlersin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ben duygusalim ya durup dururken gözlerim doluyor bazende agliyorum.. En sonda birinin gülüşüne agladim
Bende sen gibiyim 🥰🥺
Yalniz degilimm çok güzell 🥰 Seni seviyorumm ☺
Tatlış kız 💖
🤗 Teşekkür ederimm..
bende pek olmasada en son sanalda (burdan değil) yeni tanıştığım bir kızla yazışırken yaş oldu bikaç damla
Aaa 🥺
@cileklimufin Uygulamada yayın yapan antalyadan çok tatlı bir kızdı. gece geç saatlerde ilk aramamda konuşurken benden hediye isteyince kapatıp istemeyerek engelledim sonra pişman olup engeli kaldırıp gözlerim dolu mesaj yazdım benimle hediye içinmi konuşuyorsun, gerçek hayatımda kızlara çok istesemde karşılık vermedim sevgilim olmadı, burada sanalda ilk görüşmede hediye isteyen kızlarla konuşmak istemiyorum dedim. bana cevap yazdı yüzüne kapatıp engellediğim halde anlayışlı oldu. ağladığımıda söyledim karşılıklı özür dileyip konuştuk mesajla. beni ara görüşelim sonra dedi 2 ay önceydi
Bu sabah Beethoven Tempest sonatını Valentina Lisitsa'nın yorumundan dinledim. O cimri gözyaşlarımdan bir tane damladı gördüm.
Doğradığım soğanlar için gözyaşı döktüm çok fedakar soğanlardı
İşte bu işte bu 😅
Hayatım acı dolu işte 😃😃
Acılarrr dırırımmmm acılarrrr
En Son Rahmeti Babamı Kaybettiğimde Göz Yaşı Döktüm Ve Hâlâda Göz Yaşı Döküyorum
Allah rahmet eylesin Nur içinde yatsın
Amin 🤲 Kardeşim Nur İçinde Yatsın Peygamber Efendimize Komşu Eylesin 😔😪
Amin amin
😇🙏
10 erkek kedinin 1 dişi kediyi araya almasına ağlamıştım
Allah seni kskdkddl ama kıyamam ya
Ben artik her gun yabanci insanlarla got gote 10 saat calismak istemiyom allahim
Ne yapacan ekmek parası. İşini sevmelisin bence
Bu genc yasimda 😣
Kendi ayaklarının üstünde durman çok güzel kendinle gurur duymalısın
Karnım ağrıyodu
Geçmiş olsun 💖
Teşekkürler
Uzun süre oldu bilmiyorum
Vay ya özendiğini hayat
dayımı kaybettiğimde 🙁
Allah rahmet eylesin
amin sağol
Hatırlamıyorum
Bu ağlamadığın için mi yoksa unuttuğun için mi
Pek aglamadigim için
Burcun oğlak kesin ıskdkc
Aslan
Ayyy en yakın arkadaşım Aslan hiç çekilmiyorlar dkdkdkdl kendisi de farkında neyseki kdkdkd
En son ne zaman ağladığımı hatırlamıyorum…
Süperrrr hiç ağlamaa
Kediler yavru degilse uzulme bisey olmaz 😀
Hatırlamıyorum
Harika ağlama hiç
Ebesinin nikahı için😔
Hayırlamıyorum.
Şanslı
Sende fazla masumsun. Üzme bu kadar kendini.
Esrsr kullaniyor musun sen
Benimki enayilik ya fazla düşünce yaptı beni böyle. Keşke umursamaz biri olabilsem
@fhyudrg O nereden çıktı? @cileklimufin Bende çok düşünürüm fakat kendini üzmek farklı. Hasta olursun. Dikkat et.
Oylesine.
@Fhyudrg Hayır kullanmıyorum. Sigarayı bırakalı da 1 sene olmak üzere. Başka sorun var mı?
Tebeikler kardesim o zaman anket yapiyordum
@Fhyudrg Kolay gelsin. Bi selam verip konuya girersen daha iyi olur. İnsanlara direkt böyle şeyler sormak biraz abes.
Pardon
@Fhyudrg Benlik bir sıkıntı yok. Sen sıkıntı yaşama diye diyorum. Herkes aynı tepkiyi vermez.
film izlerken
Hangisi
en son bergen izledim
Tek gitmeyen ben kaldım koddkdkdkd
çok da şart değil. evde izlersin 1-2 ay sonra. sinemada izlemeyi gerektirecek görsel bir durum yok.
Evet çok pahalı sinema ve çok kalabalık. İnstagrama birkaç kesit daha atarlarsa filmi tamamlayacağım
yok ya niye pahalı diyosun 25 lira çok değil artık. ekmek 6 lira olmuş. sinemanın havası başka ama bergen için gerek yok. sen de parça parça izleme filmin büyüsü kaçmasın. düşer yakında baştan sonra izlersin.
Hahaha şaka dedim herkes paylaşıyor manasında 😅
Gözüme toz kaçtı